Hydroseeding Omkostninger

Landbruget forskning har givet os med innovative og effektive frø plante teknikker som hydroseeding. Hvis du tænker for at vælge denne frø plante teknik skal du have et overslag over hydroseeding omkostninger. I denne artikel, jeg kort diskutere, hvordan hydroseeding fungerer, og hvad kan du forvente udgifter til hydroseeding at være til dit anlæg såning eller græsplæne projekt.
Hvad er Hydroseeding?; Inden vi om taler hydroseeding koste, lad os forstå, hvordan denne proces fungerer. Hydroseeding, også kendt som hydraulisk mulch seeding, hydraseeding eller hydro bioklip er en frø, såning proces, der først blev introduceret i USA i 1950′erne. Hydroseeding indebærer sprøjtning en opslæmning af vand, frø og gødning af en slange. Hydroseeding er for det meste valgt for at skabe plæner da det fremmer en hurtig vækst af græs. Gødning, er grønne farvestoffer og krydse agenter ofte føjet til gylle til støtte plantevækst.
Den hurtige vækst fremmes af pels barkflis omkring frø, der fremmer hurtig spiring. Den høje væksttempo er især bistås af vandet bevarer ejendom muld. Som frø spirer og græsplæne græs vokser, får barkflis nedbrydes og giver næring for dens videre vækst. Når det bruges til at dække store landområder, er det gylle som regel gemt i en trailer eller en tank og sprøjtede i et jævnt lag. Denne teknik er også blevet brugt til frø i skov brande ramte områder.
Luftfartøjer lastet med hydroseeding gylle bruges til spray frø nede på bålet ramte landområder. I nogle tilfælde endda helikoptere anvendes. Hydroseeding har været brugt til sætte en grøn dækning på bakke sider og nedbremse processen af ??jorderosion. The hydroseeding Prisen er også ganske lav i forhold til konventionelle såning metoder.
Fordele ved Hydroseeding; Lad os få et kig på fordelene ved at bruge hydroseeding, i stedet for konventionelle metoder, som radio-og tv at så frø. Det vil give dig en idé om, hvorvidt de afholdte hydroseeding omkostningerne er virkelig det værd. De vigtigste anvendelse af hydroseeding er at frøgræs på omfattende arealer som græsplæner, golfbaner og andre kommercielle virksomheder, hvor store landområder skal dækkes. Det bruges også til plantning frø af buske, træer og buske. Det er en effektiv måde at opnå erosionskontrol. Her er nogle fordele ved hydroseeding:, det er en etableret faktum, at hydroseeded græsplæner vokse hurtigere end dem seedede med tørre seeding metoder. Once hydroseeding processen er færdig, i løbet af tre til fire uger, vil du have en respektabel græsplæne dækning. ; Plænerne, der vokser ud af hydroseeded landområder er grønnere og behøver ikke beskyttende ukrudt i de indledende faser. , Den humus tilføjet i form af barkflis forbedrer indhold af næringsstoffer i jorden. ; Den største Fordelen ved hydroseeding er, at den meget omkostningseffektiv og meget billigere end konventionelle hydroseeding metoder. Lad os få et kig på, hvad der er hydroseeding omkostninger er som i næste afsnit.
Hvad koster Hydroseeding Omkostninger?; Den vigtigste faktor, som påvirker hydroseeding omkostninger er det areal, der skal dækkes, og i mindre grad den slags hydroseeding brugte blanding. Standarden hydroseeding koster omkring $ 0,18 per kvadratfod. Det kræver omkring 0,1 liter gylle sprøjtes over et kvadratfod. So hydroseeding pris per hektar på, der ville være $ 7.840, hvilket er ganske rimeligt. Også, hydroseeding entreprenører tilbyder en rabat på pr kvadratfod pris, hvis du dækker en større landområde. Mere området til dækning lavere er prisen. Hvis du planlægger at hydroseed en græsplæne til dækning af omkring 10.000 kvadratmeter, så er omkostningerne, der tilbydes af entreprenører vil kunne være ca $ 0,11 per kvadratfod. Hvis du planlægger at dække mere end en million kvadratmeter ad gangen, kan hydroseeding omkostningerne være så lavt som $ 0,07 per kvadratfod. Dette omfatter sprøjtning omkostningerne samt udgifterne til den frøblanding. Læs mere på:; tilsået Lawn, Hvornår Plant græsfrø, græsfrø Typer, så det var en kort hydroseeding omkostningsanalyse og et overblik over denne ikke-konventionelle frø plantning metode. Kontakt din nærmeste hydroseeding entreprenør for at få en idé om lokale omkostninger.

Dashboard Reparation
Forlygte Lens Restaurering
Laminatgulve Priser
Kitchen Color Idéer
Home Fødselsdagsfest Idéer
Elegant Hairstyles
Mus Repellent
Cedertræ Tree Information
Romantisk Sætninger
Affaldsskakt Cleaner
Fejlfinding Electric Hårtørrere