Ice Breakers for voksne

Med forudfattede opfattelser, fordomme og fordomme, tager voksne til en lidt mere tid til at løsne op end børn. Hvilket Derfor, hvis du udfører et seminar, møde-eller en klasse for en flok voksne, vil du finde det dem at være tilbageholdende. Med et par isbrydere for voksne du kan få disse voksne at blande sig og få de bedste af gruppens aktiviteter. At kende din målgruppe er den første regel i isbrydere. Da du arbejder med voksne, holder bevægelse minimale for den samlede deltagelsen. Du kan ændre reglerne som pr dine behov for fleksibilitet af spillet. Lad os se, hvad nogle af isbrydere for voksne, der kan hjælpe dig med at nå målet med mødet.
Fun Ice Breakers for Voksne
Story of My Life; Hvert medlem vil blive givet en kuglepen og et stykke papir. Dette spil skaber en hypotetisk situation. Sig, har din udgiver givet dig en frist til at script en historie om dig selv i 10 minutter. Nu fold papiret i halve. På forsiden, skal du skrive titlen på din bog. På side to indholdsfortegnelsen med angivelse af sted du er født i, dit navn og andre oplysninger, du gerne vil dele. På side tre tegne et billede af din familie og på den sidste side tegne et billede af, hvordan du gerne vil gå på pension. Fløjte ved udløbet af den aftalte tid. Par folk op og bede dem for at udveksle papirer og vedtage rolle udgiveren, forsøger at sælge historien om deres partners liv til de resterende medlemmer. Læs mere på Ice Breaker aktiviteter.
Hvad er Cooking?, Det er en sjov isbryder spil for voksne. Igen er det en situation reaktion prøve. Situationen er, at du har arvet en restaurant. Dog er de opskrifter inde det hele uorganiserede og spredt over det hele i stumper og stykker. For at gøre dette, skåret ud ingredienser og distribuere dem til alle medlemmer. Når du fløjte, alle medlemmer skal finde deres respektive ingredienser og opskrifter. Når en gruppe bliver gjort, må de råbe, bon appetit! Læs mere om isbryder ideer.
ABCs of Me, Dette svarer til den første isbrydere for voksne. Her hvert medlem har at vedtage rollen som lærer. De resterende medlemmer de studerende. Deltageren skal lære de studerende ABC ved at tegne noget om hans / hendes liv. Må ikke strække denne spil i denne Z. give hvert medlem en klynge af 5 alfabeter og fortsætte med spillet.
Scavenger Hunt, Svarende til skattejagt, dette spil er en meget sjov og meget interaktive. Du bliver nødt til at gøre spor og skjule elementer før hænderne. Komme med to koncerner og give de første fingerpeg. Giv holdene en frist på 15 – 20 minutter at samle alle de elementer og finde skatten. Her medlemmer kan kommunikere med hinanden så meget de vil, men kan ikke forlade lokalet. Endelig, når skat er fundet det skal deles med de øvrige teammedlemmer.
Læs mere på:; Ice Breakers for små grupper; part Ice Breakers; Ice breakers til voksne er genial team building spil. Sådanne spil nedbringe mure hæmning og lette ud stemningen i en stuen fuld af fremmede. Isbrydere har altid været brugt til at skabe en følelse af komfort og tilhører blandt mennesker. Jeg håber, at disse isbrydere tjene det formål og hjælpe dig gøre det lettere at møde bedre. Have det sjovt!

Job Interview Påklædning
Tiger Lily Flower
Italiensk Tattoo Design
Celtic ærme tatoveringer
Salt Crystals – Opskrift
Tall blomsterarrangementer
Sommerfugl Flower Tatoveringer
Horse Tattoo Designs
Vindue Behandling Styles
Transmission Flush
Soltag Reparation