Ice Dam Fjernelse

Ice dæmninger henvise til dannelsen af ??is ridges i kanterne af tage, som blokerer vejen af ??smeltende sne. Som lænse vand ophobes mellem højdedrag og sne resulterede i en dæmning som funktion, er de såkaldte is dæmninger. Mange gange, beholdt vandlækager ind i huset og forårsage alvorlige skader på tag, vægge, lofter, isolering og andre steder. Dette igen gør en positiv forudsætning for mug og meldug angreb. Derfor bør fjerne is dæmninger ske så tidligt som muligt for at undgå sådanne strukturelle skader. Før vi diskuterer om isen dæmningen fjernelse, lad os tage en kig på de faktorer, for dannelse af is dæmninger.
Hvad er årsagen til en Ice dæmning?
For så vidt angår dannelsen af ??en is-dæmningen er berørt, omgivelsernes temperatur, mængden af ??snefald og varmetab fra huset (præcist tag) spiller alle en lige rolle. Ligesom for eksempel tager sne deponering på taget, når det er taget temperaturen er under 32 ° C. Ellers tag eller omgivende temperaturer højere end dette særlige plan vil helt sikkert føre til smeltende sne og i sidste ende, ingen is dæmning formation. Derfor, sne ophobes i tagfladen kun lave temperaturer.
Anden faktor er tab af varme fra et hjem, hvor varme slipper ud gennem visse dele af tagdækning vil øge temperaturen i de særlige tagfladen og forårsage snesmeltning. Dette vand falder langs skråningen gradient og opfylder det punkt, hvor taget temperaturen er under 32 ° C. På dette, smeltevandet indsamler på grund af obstruktion fra den akkumulerede isen. Således er en is-dæmningen dannet i taget. Størrelsen af ??en is-dæmningen vil stige, så længe der er kontinuerlig fodring af smeltende sne fra oven.
Hvordan man kan fjerne is dæmning?
Tale om fjernelse af en is-dæmningen, kan du forhindre sin stiftelse ved første øjeblik ved at fjerne sne på en regelmæssig basis. Så snart du opdager sne over tag, skal du fjerne den ved hjælp af et tag rake eller push kost. Ved at gøre dette, er du fjerne en af ??de vigtigste ingredienser der kræves for at gøre en is-dæmningen. I tilfælde af is dæmninger allerede er dannet, fjerner is dæmninger fra tagene kan ske ved hjælp af skovl, urinstof gødning og varme bånd. Nævner nedenfor er de trin til fjernelse af is dæmninger:
Klatre på en forlængelse stigen og positionere dig sikkert i nærheden af ??is-dæmningen. Derefter begynde at bryde fra sne og is fra your tage med skovlen. Efter at bryde dem, tør isen med en kost. Det er ikke obligatorisk at fjerne dem alle, men rent ud så langt som du kan. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med is dæmningen effektivt. Sørg for, at du gør det omhyggeligt for at forhindre skader dig selv og tag.
Det næste skridt er at sprede urinstof over isen dæmninger. Det høje kvælstofindhold i urinstof gødning hjælp i smeltende is dæmninger. Vent til gødningen virker på isen, som vil medføre faldende af isen flager. Hvis det ikke virker ud, du kan drys fertilizer atter. At træffe nødvendige forholdsregler, køre varme båndet i en uregelmæssig måde til at smelte ned resterende is. Kan du køre varme bånd i rendestenen (hvis nogen) at skabe vand afløb veje. Denne varme tape ansøgning er ikke til megen nytte, hvis du har tilstrækkelig rumventilation.
På denne måde, kan du overveje is dæmning fjernelse på egen hånd. Hvis du finder det meget krævende, så hører fagfolk, der er ekspertise i forskellige is-dæmningen kølesystemer. Den mest virkningsfulde permanent løsning til at forhindre is-dæmningen dannelse er forsegling taget for at gøre det lufttæt. Dette vil blokere passage for at undslippe varm luft fra stuen eller på loftet plads. Hvis det er muligt, installerer kvalitet isolering for at minimere varmetabet fra rummet interiør.

Anniversary Ideer om et budget
Hud Stramning Home Retsmidler
Sweet 16 Birthday Party Idéer
Socialt Arbejde Teorier
Elephant Hair armbånd
Grøn maling farver
Spansk brudekjoler
Side Swept Bangs på Long Hair
Romantisk Sætninger
Dating Regler for piger
Healing Citater