Ice Maker Ikke i orden

Er din is maker ikke virker på alle? Hvis isen bliver fast i skuffen, eller du bemærker ændringer i størrelsen af ??isterninger eller dårlige tasting is, disse skilte sikkert tegn på en funktionsfejl. Hvis du står over for nogen af ??disse problemer, er det tid til at finde ud af årsagerne til din ismaskine ikke fungerer korrekt. Før du forsøger at undersøge årsagerne til fejl i ismaskine, ville det være god ide at forstå, hvordan de ismaskinen første.
En ismaskine, som I alle ved er et apparat i dit køleskab fryser, der gør isterninger. Ismaskinen modtager vand gennem kvart tomme rør placeret bag køleskab, som igen er forbundet med vandrør og tryk ventilen. Når og hvis vand er nødvendigt, ventilen lader vandet strømme gennem en fylde slange i ismaskinen forsamling og dermed får vandet frosset fast i isterninger. En termostat er fastgjort til ismaskinen at overvåge temperaturen. Når først isen er klar, er isterningerne skubbet af udstøderen knivene ind ett bin indtil det er fuld. Nu at du er bevidste om funktion ett is maker, skal du identificere isen maker problemer der kan være årsag ballade. Med din is maker ikke fungerer korrekt, er det tid til at finde nogle nyttige oplysninger på is maker fejlfindingstip.
Ice Maker Problemer
Ice Maker ikke gøre isen; Med din ismaskine ikke fungerer korrekt, kan du spekulerer på grunden bag funktionsfejl i din ismaskinen. Flere faktorer kan inddrages i tilfælde af at dit ismaskinen ikke laver noget is på alle. Det kan være forårsaget på grund af en defekt i vandforsyningen linje. Det kunne være muligt, at vandet ventilen ikke bliver noget vand. Tjek vandlinjen på bagsiden af ??fryseren for enhver blokering. Kig efter vandet afskæringsventilen placeres bagved køleskabet eller under vasken og slukke den.
Næste skridt ville være at skrue kobberledningen placeret på bagsiden af ??køleskabet. Placer nu kobber linje i en spand og tænd ventilen at kontrollere, om vand under tryk kommer ud. Problemet kunne også knyttet til en defekt trykke ventil. Du kunne have den udskiftet. Da fryser temperatur kan også være ansvarlig for ismaskine funktionssvigt, skal du sørge fryseren ikke er for varmt.
Læs mere på:; Køleskab temperaturområde; Køleskab vandfiltre – reparation og udskiftning, Ændring i størrelse Ice Cubes; hvis isterninger er mindre eller større end den normale størrelse isterninger og formen synes at være uregelmæssig, der kan være problemer med vandforsyningen. Ismaskinen kan funktionssvigt som følge af en defekt vandtilløbsventilen. I tilfælde, håndtere på ventilen ikke er i rigtige position kunne udsving i vandtrykket resultere i uregelmæssige facon og størrelse isterninger. Ismaskine måske heller ikke være i stand til at arbejde på grund af tilstopning af vandforsyningen ventilen. Et blokering i filteret kan også blokere vandstrømmen. Du måske nødt til at overveje ismaskinen reparation i tilfælde af ventilen indeholder en dårlig spiral.
Ice Stuck i Ice Maker; I tilfælde isen ikke får skubbet og synes at være hængende i isen maker, defekten ligger i ejector mekanismen. Da isen maker ikke kan skubbe isen, skal du sætte den til manuel slukke tilstanden, således at ismaskinen ikke fortsætte med at gøre mere is. I et sådant scenarie, skal du slukke for strømmen til fryseren for at udføre reparationen, så hvis du ikke er fortrolig med håndtering elektriske apparater, kan du søge professionel hjælp.
Dårlig Smagning / Misfarvede Ice Cubes; Hvis isen terninger er misfarvet eller har ett dårlig smag, du skal betale opmærksom på dine is maker dispenser bin. Slukke din is maker og tage ett tæt kig på bakken eller dispenseren bin. Check om beskyttende belægning blevet beskadiget eller ej. Brug en fugtig klud til at aftørre snavs. Holde dit køleskab rene, vil også hjælpe så nogle gange mad lugt kan være ansvarlig for den dårlige lugt eller smag af isen.
Læs mere på:; Ice Maker fejlfinding, Hvad er en bærbar Ice Maker; Nu kender du årsagerne til din is maker ikke arbejde i en god stand. Så hold din ismaskine i en god stand, og hvis problemerne fortsætter, kan du bruge den manuelle under forsøget på ismaskinen reparation. Hvis du ikke er ivrige gøre det selv, kan du kalde en professionel reparatør at få dit is maker faste.

Crazy Tattoo Idéer
Stue Layout
Kerneværdier Socialt Arbejde
Pingvin Tatoveringer
Pimpsten Stone
Dashboard Reparation
Special Occasion Kjoler
Fjern Hund urin fra Carpet
Naturlig Lip Gloss opskrift
Magnolia Tree Sygdomme
Lavere Mave Tatoveringer