Ice Plant Care

Fremragende til bunddække og til at tilføje lysstyrke til en stenet landskab, er is plante blomster sommer blomstrende planter, der gør en interessant syn med lysegrønne saftige blade og munter små blomster i lyse rosa til rød, undertiden gul til orange eller lilla blomster spiring oprejst. Ice planter tilhører Aizoaceae familien, som består af over 135 slægter og ca 1.900 arter. Det er dog ikke alle benyttet som prydhave planter. Dem, der har prydværdi er dem, hvis blomsterne er kønne at se på. Være hårdføre, is plante pleje er helt mindre i forhold til andre planter.
Hvordan man Plant og Grow Ice Planter?
Der er mange sorter til rådighed under disse arter, der vokser ikke mere end seks inches, og derfor gør dem fremragende til bunddække. Ice planterne blomstrer gennem hele sommeren til begyndelsen af ??efteråret. De kan dyrkes kun for deres blomster eller opbevares til jordvindende løv hele året. Den glatte struktur, saftige blade er gode til alpine og stenbede.
Ice Plant Frø: Ice plante frø fås med lokale planteskoler eller man kan høste deres egne fra sidste sæsons tørrede blomster. Når blomsten begynder at visne, så den det tørre på planten. Kronbladene vil falde til jorden udsætte et frø pod. Lad frø pod tørre helt på selve fabrikken, dog holde øje, da frø pod kan revne og frø vil falde til jorden. Er meget lille frø, vil deres opsporing være vanskeligt. Placer et ark papir og bryde åbne frøene pod på det. Saml frø, og let blæse væk rester, der kommer med den. Store is plante frø i en ren krukke og opbevar dem et mørkt og tørt sted.
Plantning Ice Planter: Start is plantefrø indendørs efter sidste frost dato, og bringe de planter ud, efter at vejret bliver varmt. Til at så frø, bruge lys og dræning fugtig jord, drys frø jævnt og ikke dække med jord. Frøene vil spire i to uger, transplantation kun når de har nået en seks blade. De fleste is plante frø er sået direkte i den tiltænkte placering efter udbrud af somre.
Ice planter kan også formeres ved træagtige stængelstiklinger i foråret. Space planter mellem 9-12 inches. De er ikke jord-type kræsen, vil de vokse i tørke tolerant, aride tør jord, eller med meget lidt vand. De kan ikke lide for meget vanding. Bevare jordens pH-værdi mellem 6,1 til 7,8. Ice planter har brug for fuld sol til at blomstre, og vil simpelthen ikke åbne selv i delvis skygge. Plant dem et sted, hvor de let kan tilgås fra, at jorden dækker, de ikke kan lide at blive stemplet på. De findes mest vokser i haven områder, hvor trafikken er minimal.
Ice Plant Pleje: Selv hårdføre, har de brug for deres grad af opmærksomhed trives godt. Fuld sol og ‘lige nok «vanding er starten. Nogle har aldrig fundet ukrudtet omkring eller i mellem anlæggets spredning. Dette har været tilskrevet anlæggets invasive og konkurrere om næringsstoffer kapacitet, der hæmmer væksten af ??andre planter. Befrugtende er ikke nødvendig, bare nogle af organisk kompost vil gøre. Anlægget har brug beskæring, bliver for invasive eller langbenet. En hård beskære eller en komplet trække næppe gør en forskel for sine strenge genvækst kapacitet. Læs mere om bunddække planter.
Ice planter kan dyrkes ikke blot i blomsterbede, som borter, som bunddække eller mellem klipper og Alper, men selv i potter og containere, hvor de kan spor ned. Uanset hvor de dyrkes, is plantepleje forbliver den samme.

Små Tattoo Idéer
Skytten Woman
Hud Stramning Home Retsmidler
Healing Citater
Rehearsal Dinner Invitationer
Giftige stueplanter
Vand Lily Tatoveringer
Inddækning Reparation
Pin Up Tattoo Design
Rengøring Badeværelse Grout
Vittig Bemærkninger