Inddækning Reparation

Et utæt tag problem, mere ofte end ikke, kan spores tilbage til en beskadiget inddækning. Under et utæt tag på dit hoved er ganske farlig situation at have, når regnen er nært forestående. Den eneste måde at tage sig af problemet går til øjeblikkelig inddækning reparation, medmindre du ønsker at oprette spande under utæt tag!
Om inddækning
En af de tre ting, som mennesket har stræbt efter, siden oldtiden, er mad, tøj og husly i form af tag over hovedet! Betydningen af ??at have på et tag over hovedet behøver ikke at være forklaret dig. Det er dit hjem’s bolværk mod alt, at vejret kaster på os, også regn. Taget blinkende (kendt som ‘blinkende’ på grund af sin metalliske art) er intet mere end et stykke galvaniseret stål, kobber eller aluminium. De dækker leddene i tagkonstruktionen og forhindre vand i at sive igennem til hullerne. Så når du ser taget utæt på et tidspunkt skal du tjekke inddækning over det.
Inddækning er generelt strategisk placeret til at dække skæringspunkter af et tag som toppe og dale i tagkonstruktionen, der er sandsynlige steder af akkumulering af vand. Det er placeret over tagdækning til primært forhindre vand nedsivning.
Hvordan man kan reparere inddækning?
Før i gang med en inddækning reparation projekt, skal du være forberedt med de værktøjer og materialer til jobbet. Du bliver nødt til at inspicere kilde af taget lække første og vurdere omfanget af skaderne. Det vil hjælpe dig med at beslutte om køb af ny inddækning, der skal være installeret, for at sætte lækage. Du bliver nødt til at klatre op på taget, ved hjælp af stiger, for den faktiske kontrol. Vær forsigtig i klatring op, især hvis det regner. Kontroller inddækning i området af taget fra hvor lækagen er opstået. Tjek for tegn på korrosion og huller, hvis nogen. Nogle gange en unormal krumning om inddækning kan være årsag til vand, der skal blokeres og stagnerede. Mest årsagen til erstatning i inddækning er de påvirkninger, skabt af dens udvidelse og sammentrækning ved udsættelse for varme og kulde. Undertiden tagdækning helvedesild er beskadiget også. I så fald skal du erstatte dem først.
Hvis du opdager, at inddækning er ganske intakt, bortset fra den blinkende kommer ud visse steder på grund af løs af neglene at holde den på plads, så fastsættelse det er en let opgave. Bare fastsættes nye søm eller skruer på plads og forsegle den blinkende med imprægnering materiale. Med at din inddækning reparation job er udført.
Hvis du bemærker ekstrem korrosion, er det bedste du fik det erstattet. Gør dig klar til reparation jobbet ved først at bemærke de ting, du skal bruge, som er:; Ny inddækning (naturligvis) ; Tin klip (at skære den nye inddækning), Negle, Roof fugemasse, Ladder (! Da du ikke kan flyve) ; Sørg for, at dimensioner af den nye blinkende, at du køber, er egnede til at dække det beskadigede område. Materialet skal være holdbare, vejrbestandig og skal kunne håndtere de sæsonbestemte temperatursvingninger. For at forhindre korrosion, er det en god idé, at du frakke de blinkende med en primer maling før installationen.
Før du kan installere den nye blinkende, skal det skæres i den rigtige størrelse til at dække taget lækage. Brug tin klip, klip blinkende plaster i den rigtige størrelse. Fjern og skrabe stykker af de gamle blinkende. Derefter placere nye blinke på plads og fastgør det ordentligt med søm. Påfør fugemasse og cement til at ordne det på plads. Med at din inddækning reparation job er væsentligt over.
Læs mere på:; tag helvedesild Reparation; Roof Leak Reparation; Tagreparation Skøn; Tagreparation Tips, inddækning reparationsopgaver er nemme i princippet, men der er en risiko involveret på grund af klatre på en glat tag og arbejder på en skrånende terræn. Hvis du ikke er meget betro trække det ud, forlader jobbet til en handy mand!

Grim Reaper Tattoo Design
Steder at gå på en date
Er Hun The One
Formel snitmønstre
Pingvin Tatoveringer
Guldfisk Plant
Kedsomhed Citater
Lun Piercing
Textured Paint
Elbow Tattoo Design
Fiskedam Design