Indiansk stammefolk Tatoveringer

Historien om indiansk tribal tatoveringer går tilbage en lang vej at mange gamle stammer, da dette var den bedste måde at skelne mellem forskellige stammer, og selv inden for forskellige medlemmer af samme stamme. Der var nogle stammer, der ikke tror på at bruge indiansk tribal tatoveringer, men de fleste af dem gjorde. I visse stammer, havde kun vigtige medlemmer af stammen som Chief eller shamanen disse tatoveringer som et tegn på deres overlegenhed.
De fleste af disse indfødte amerikanske tribal tattoo designs var meget rå symboler, som holdt særlig betydning i livet for stammefolkene. Nogle symboler betød at der var visse episke krige og kampe, blev nogle symboler, der anvendes til at tilbyde åndelig beskyttelse og helbredelse, mens nogle endda tilkendegivet familien historie og afstamning en person. Dag, folk, der ønsker at bevare traditionerne i disse indfødte amerikanske stammefæller er dem, der er almindeligt set sportslige indiansk tatoveringer.
Indiansk stammefolk Tatoveringer betydninger; fleste stammer havde et bestemt dyr eller en fugl, som de beundrede og deified og tilbød deres bønner til. For nogle stammer dette væsen om guddommeliggørelse var Wolf, for nogle var det Eagle, og for nogle var det Fox. Folket og efterkommere af hver stamme almindeligt stolt indiansk stamme tatoveringer af disse væsener, og viste deres troskab til dem. Anden tribal tattoos var store sammen mønstre, der var symmetriske og tilsyneladende endeløse i udseende, og visse af dem endda båret beskyttelse kræfter for folk, der var syge og krævede healing.
Shamanen var en heks-læge i hver stamme og mange stammefolk ville få tatoveringer baseret på råd fra Shaman. For at opnå beskyttelse mod farlige spiritus og andre potentielle farer, vil mange stammefolk får tatoveringer beskyttende symboler og ord, der lånte dem trøst. Man mente, at nogle personer selv fået overnaturlige kræfter og evner ved at få visse indfødte amerikanske stammehøvding tatovering designs.
Disse tatoveringer blev anvendt ved at skære i huden med forskellige ben eller sten, og derefter en farvet farvestof ville blive anvendt på såret. Nogle stammer endda gjort brug af visse planter og endda sod for at tilføje den nødvendige farve. Du kan have set en masse billeder af en persons hele ansigtet er dækket med indfødte amerikanske tribal tatoveringer, og det var kun anvendelig for de mennesker, der angiveligt foretaget en masse magiske og mystiske kræfter.
Fælles symboler og Design, Betydningen af ??mest indiansk tribal tatoveringer var enestående for deres specifikke stammer, og det samme symbol kunne forstås mange forskellige ting mellem forskellige stammer. Det hele afhang af overbevisninger inden for en bestemt stamme, og hvordan deres Shaman fortolkes forskellige varsler og tegn. I dagens verden, er design af drømmefangere, fjer, totempæle, og selv ansigter en indfødt amerikansk meget populært valg for indfødte amerikanske stammefolk tatoveringer. De fleste mennesker, der få disse tatoveringer dog blot hylder deres forfædres linje.
Visse naturlig hjemmehørende amerikanske tribal tatoveringer, at du kommer på tværs kan ikke engang betyde noget særligt. De er simpelthen brugt for attraktive dekorative formål, fordi de ser godt ud. At fastslå den nøjagtige årsag til visse mønstre er ret svært, da det afhænger af synspunkter og overbevisninger af stammen, at den blev brugt i. som nævnt før, kunne det samme symbol også betyde forskellige ting blandt forskellige stammer.
Også læse om følgende:; Native American Kultur; Native American Symboler og Betydninger; Hvis du har en indisk kulturarv så er dette en godt valg af tatoveringer for dig. Men du skal sørge for, at du kender den nøjagtige betydning af de indfødte amerikanske tribal tatovering design, som du får på din krop. Dette er mere en historisk hyldest, så du skal være meget omhyggelig og målrettet om, hvad du rent faktisk får tatoveret på din krop.

Skilsmisse Sorg
Mexican Tattoo Art
Hjemmelavet Dish Sæbe
Kløe Pulver: Hvordan laver Kløe Powder
Snefnug Dekorationer
Tager en pause fra Dating
Svamp maleteknikker
Squeaky Bremser
Små Tattoo Idéer
Bryllup Bil Dekorationer
Business Dining Etiquette