Industriel Ear Piercing

I dagens tider, når man siger ‘øre piercinger’ behøver det ikke ensbetydende med den traditionelle øreflip piercinger. Snarere er det blevet en tendens til at gennembore de forskellige dele af øret for at opnå en anderledes udseende. En sådan piercing er den industrielle øre piercing der er helt forskellig fra alle andre former for øre piercinger, fordi den har to huller, som er forbundet med en lige vægtstang. Da det er en kompliceret piercing, bør folk der er interesserede i at få det gjort kender den industrielle øre piercing i detaljer. Så lad os tage et kig på de vigtige aspekter af industrielle øre piercing, som vil give dig en idé om den industrielle piercing processen samt helingsperioden.
Industriel Ear Piercing Process
, Som jeg sagde tidligere, er industrielle øre piercing, også kaldet skafottet piercing gjort ved at perforere to huller i det øverste øre brusken. Den første piercing sker på brusk, der er i nærheden af ??hovedet (anti helix) og den anden piercing sker bare diagonalt modsatte den første (helix). Begge disse piercinger er færdig som regel med en 12-14 gaze nål. Da den piercing er ret indviklet, skal man altid gå til en erfaren krop piercer, der har gjort sådan piercinger tidligere også. En erfaren piercer vil træffe alle de forholdsregler før piercing i øret for at forhindre udviklingen af ??industrielle øre piercing infektion. Piercer vil først måle din spise for at vælge et smykke, der ville passe dit øre. Når dette er sket, vil han rense øret med et desinfektionsmiddel og gøre perforeringerne med en steriliseret nål. En vigtig ting, at man er nødt til at vide om denne type piercing er, at det er meget smertefuldt. Årsagen til industrielle ørepiercing smerte er, at nålen bliver brugt til dette er meget tyk, og også, fordi piercinger er udfærdiget i to steder i stedet for én. Den industrielle ørepiercing omkostninger adskiller enhver stat, men det kan være hvor som helst mellem 40 USD til 90 USD.
Industriel Ear Piercing smykker
Da dette er forskellig fra andre typer af kroppen piercinger, de anvendte smykker er også en enestående. Normalt, den industrielle ørepiercing smykke er en lige vægtstang, der går gennem de to piercinger. Men der er mange piercere der foretrækker at bruge fangenskab perle ringe, især fordi piercinger ville hele bedre i denne type smykker. Men problemet med bundne perle ringe til industrielle piercing er, at det kan give problemer med hensyn til tilpasning af den industrielle piercing. Det materiale af industrielle piercing smykker er normalt kirurgisk rustfrit stål. Når den piercing er helet fuldstændigt, kan man eksperimentere med vægtstænger, som er lavet af niobium og titanium.
Industriel Ear Piercing Care
Den industrielle piercing helbredende proces siges at være en vanskelig tid på grund af kompleksiteten af ??piercing. Selv om det kan tage 6 måneder til 1 år for piercing at helbrede fuldstændigt, de første 14 dage efter piercing er gjort, er at være den mest afgørende periode. I løbet af denne tid, er en sandsynlighed for at opleve irritation, hævelse, blå mærker og blødning i piercing-området. Men dette er en del af den normale helingsproces og ville gå væk i en uges tid. Ikke desto mindre har der været mennesker, der har oplevet dette for en måned også. I denne periode, er det ekstremt vigtigt for at følge efterbehandlingen retningslinjer, som piercer for at forhindre forekomst af nogen form for smitte. Her er nogle industriel øre piercing efterbehandling instruktioner, vil fremskynde helingsprocessen og forhindre enhver form for infektion. Læs mere på industrielle piercing efterbehandling. ; Det er vigtigt at undgå at røre den piercing-området med hænderne, da dette kan øge risikoen for infektion. Når du nødt til at rense din piercing, skal du først vaske dine hænder med antibakteriel sæbe grundigt. Mere om industrielle piercing pleje. ; Den industrielle piercing skal renses med havsalt opsuger hverdagen. I en kop lunkent vand, blandes ¼ på 1,2 tsk salt og rense dit piercing ved at afholde et stykke vat dyppet i denne løsning. ; Du skal være meget forsigtig med hår, tøj, osv. kommer i kontakt med den industrielle piercing, fordi de kan knuse piercing dårligt, og dermed bremse den helbredende proces. ; Bortset fra dette, er det også vigtigt at undgå at bruge hårplejeprodukter løbet af de første fjorten dage til at undgå irritation af den industrielle øre piercing. ; Du må gerne læse mere på:; Typer af Ear Piercinger; Få din Ears Piercede, Brusk Piercing, og jeg håber, at du har fået en rimelig idé om industrielt øre piercing fra denne artikel. Det siges, at selvom den industrielle piercing er meget smertefuld, slutresultatet er værd at alle de smerter. Men hvis du vil flagre dit industrielle ørepiercing i lang tid, er det vigtigt, at du tager størst muligt sørge for det i løbet af helingsprocessen.

Badeværelse Cabinet Planer
Pool Landskabspleje Idéer
Løvskov Planter
Køkkenbordet Options
Fryser Reparation
Tattoo Ink Fjernelse
Samtale Etiquette
Herb Havegrebe for begyndere
Fine Dining Etiquette
Face Voks
Bridge Piercing