Irsk Tattoo Design

Irske tatoveringer har forelsket hver tatovør og hver glødende tatovering fan. Emerald Isle har en arv af nogle fantastiske tatovering designs. Der er et stort crossover mellem Celtic design tatoveringer og irske tatovering designs. Mange tatovering elskere valgte irske tatovering design til deres indviklede mønstre. De udestående kunstværk af den irske tatovering design har dybere betydninger, end mode og stil. De fleste af disse tatoveringer er inspireret af gamle folklore, myter og historier. These irske tatoveringer for mænd og irske tatoveringer for piger har en åndelig og religiøs betydning er knyttet til dem. Lad os se, hvad er nogle af de populære irske tatoveringer og betydninger, der ligger i dem.
Design for irsk Tatoveringer
Shamrock Tattoo; A Shamrock tatovering er den mest og almindeligt kendte tatovering af denne ø. De tre kruset grønne tatovering repræsenterer mere end bare en kløver plante. Navnet stammer fra det irske ord ‘seamrog’ eller seamar kløver. Tilbage i en tid med Druids, blev denne plante tilbedt. Dette gjorde plante hellige og en repræsentation af livet, som det voksede med vitalitet. Den middelalderlige irske poesi har citater med henvisning til Shamrock da planten som tilbød en af ??de unge par i kærlighed, at elske. Men i løbet af tiderne moderne betydning af “i kløver ‘refererer til at være rig og uden bekymringer. En irsk legende mener, St. Patrick var den første helgen at udnævne Shamrock som et keltisk symbol. Han troede bladene stod for enhed (som de var bundet af den samme bestand) lige som Treenigheden i den kristne kirke. Clover er også til tider plantet på graven, for at symbolisere håbet om et nyt liv og afsked. Selv i dag St. Patrick’s kirke er rigeligt med pragt Shamrock. Men i dag denne lille blad repræsenterer landet med den tidlige poetiske navn »Erin ‘.
Leprechaun Tattoo, igen, leprechauns er en del af utallige irske historier, fabler, myter og legender. Men kun lidt er kendt om denne lille mand med masser af guld. Ifølge to fabler, er leprechauns en hjælp til de feer, der laver sko om natten. These irske tatoveringer er også anses for at være Celtic tatoveringer, da leprechauns menes at have vist under Kelterne. Legenden siger, at hvis du finder en Leprechaun, ville du have ramt en guldmine for disse magiske væsner skjule potter af guld under regnbuer. The Parodien er disse bittesmå væsener, bevæger sig med lysets hastighed. Så hvis du formår at fange et glimt, godt anser dig selv heldig, for disse magiske væsner vil være væk for evigt i den næste øjeblik. De har den irske snakketøj, men de værdsætter ensomhed over virksomheden. Der er tidløse fortællinger om disse drilagtigt grønne Leprechauns, der forlod hyrdehunde træt og scruffy om morgenen. »Poteen«, er den irske hjemmelavede alkoholiske løgnehistorie kendt beruse leprechauns, og de er berømte for deres evne til håndværk sko, især efter at være blevet beruset af denne drik. Således Leprechauns er et symbol på indiskutabel energi og livfuldhed.
Harpe Tattoo Design, gennem århundrederne harpe er blevet forbundet med irsk tatovering design. Den grønne ø taljer et grønt flag (fra det gæliske tradition), som har en gylden harpe balancerer over det baggrund. Harpe har en mytisk repræsentation over enhver anden begrundelse. Den øverste irske gud, Dagda foretaget en demonstrativt ornamenteret harpe lavet af egetræ. Det var hans symbol på majestætiske poesi og musik. Da han spillede det, ville sæsoner faldet i orden og liv ville tilbage til en lyksalig tilstand. Når hans fjende tavshed harpe og stjal det, kun at lade det som en støv eating junk stykke. When Dagda opfordrede til det, harpe løftede sig, dræbte fjenden og gik tilbage til sin retmæssige ejer. Således harpe kom til at repræsentere en lang række kvaliteter, ud over sin evne til at producere sjælfulde musik. Over tid Irland har været vidne til harpe vises og forsvinder på flaget. Men i dag er harpe, er standarden af ??formanden for Irland om præsidentens flag. Harpe er et symbol på mystik, lyriske udstyrsstykke, skønhed, loyalitet og elite litterære arv.
Alfer, feer og nisser er nogle af irsk tatovering designs, som unødvendigt at sige repræsentere uudforskede magiske verden. De øvrige Celtic tatoveringer er også en uadskillelig del af irsk tatoveringer. En tatovering repræsenterer din sindstilstand. Så tænk to gange, før du får en!

Magnolia træsorter
Wedge Haircut
Eyeliner Tips og tricks
Gas Tank Reparation
Dorm Bedding
Brown Smokey Eyes
Ice Breakers for voksne
Hippie Navne
Sommerhus Udsmykning
Hvad mænd som hos kvinder
Ash Blonde Hair