Irske Tatoveringer for Mænd

Emerald Isle har været en kilde til inspiration for mange former for kunst, fra poesi og musik til malerier og tatoveringer. Samtidig er der mange ikoner og symboler fra Irland, som har inspireret en række tatovering kunstnere fra hele verden. Som en kendsgerning, er irske tatoveringer blandt nogle af de populære tatovering design i verden i dag. Det kan tilskrives det faktum, at der er et stort udvalg af stilarter, som stammer ud fra de rige og varierede kunstneriske traditioner, der har været en del af irsk kultur. Vi er alle klar over, at det irske har en sjælfuld, spirituel og meget farverige kultur og tatoveringer er en simpel afspejling af den fulde spektrum. Hvis du ønsker at fejre sine rødder eller din påskønnelse af den irske og keltiske arv eller simpelthen fordi du er glad for det, er der en række irske tatoveringer til mænd, hvorfra du kan vælge fra. På samme kan du blande et par irske tatovering idéer til at gøre din tatovering unik. Du måske ønsker at læse videre Celtic tatoveringer og deres betydninger.
Irsk Tattoo Idéer
Forfædrene til nutidens irske er keltere og de irske har ikke glemt dette faktum. Kelterne var kendt for fantastiske krop af kunst, der består af smukke og komplekse knotwork samt stiliserede billeder inspireret af naturen. Derfor, ofte irske tatoveringer er også kaldet Celtic tatoveringer.
Irsk Shamrock Tatoveringer, A Shamrock er en tre kruset kløver og en af ??de mest almindelige irske tatoveringer til mænd. A Shamrock siges at bringe held og lykke til bæreren. Samme er tilfældet med Shamrock tatoveringer så godt. Ifølge en irsk legende, var St. Patrick Saint som nominerede Shamrock som et keltisk symbol. Han var af den opfattelse, at bladene stod for sammenhold og også var et symbol, der repræsenterer den hellige Treenighed (Faderen, Sønnen og Helligånden) af den kristne kirke. Du ønsker at læse på irske symboler for tatoveringer.
Irske Celtic Knot Tatoveringer, keltiske knude og irsk tatoveringer design er også dybt rodfæstet i den irske arv og kulturområdet. De betydninger der er knyttet til dem omfatter styrke, udholdenhed og spiritualitet. Celtic knuder også gøre for stor irsk armbind tatoveringer eller også bruges som et enkelt element på forskellige dele af kroppen. De ofte fremstilles på brystet, ryggen, ankel og ser fantastiske ud i sort samt i farver. Det gæliske alfabet gøre en visuel effekt og er meget smukke. Navne, ord eller sætninger skrevet i det gæliske scriptet er meget populære. Klik for at læse den irske Celtic symboler.
Irish Tribal Tattoos; Irish tribal tattoos often imitate Celtic rune symbols. De mest almindeligt efterlignet symbolet Ken Rune, som står for flamme, heltemod og handling. Denne irske tatovering design er ofte valgt af hård krigere. Det andet sæt er Ogham symbol på Duir, der skildrer et egetræ, samt stabilitet og magt og er også siges at være en kilde af magtfulde kosmisk energi. Der er en opfattelse af, at brugeren af ??den irske tribal tatovering designs påberåber bistand fra Gods for krig og er også i stand til at udløse stærke kræfter på slagmarken, da han gebyrer i slagmarken mod den klan fjender. Normalt krigere kom ind i slagmarken nøgne overkrop vise deres irske tribal tatoveringer med stolte arrogance, styrke deres holdning som krigere. Du ønsker måske at læse på Celtic ærme tatoveringer.
Irsk Kors Tatoveringer; irske tværs tatoveringer der normalt betegnes som Celtic cross tatoveringer. Symbolet er enestående, og er lavet af et kors og en cirkel i midten. Det er faktisk en rest af et gammelt druid symbol på livets og evighedens repræsenteret af cirklen i midten af ??skæring mellem den lodrette og vandrette linjer af korset. Irsk kryds kan også gøres med irsk knuder omkring kanterne af korset, hvilket gør tatovering virkelig indviklede og kunstfærdige. Tilsvarende cirklen i midten kan også være fyldt med knaster. Læs videre Celtic cross mening.
Irske Claddagh Tatoveringer, den Claddagh repræsenterer venskab og kærlighed. De to hænder i Claddagh står for venskab og hjertet står for kærlighed, mens kronen lavet ovenpå repræsenterer loyalitet. Det er derfor en stor tatovering for elskere. Mange mennesker vælger at få dette tatovering som det er bedre end at få navnet på den elskede tatoveret en, som selv hvis forholdet ophører en Claddagh er betragtet som en universel symbolet for kærlighed og venskab, og den person ikke behøver at beskæftige sig med den smerte af tatovering fjernelse.
For mere information, læse om, irske Tatoveringer for kvinder; Celtic Tree of Life Tatoveringer; Celtic Love Knot Tattoo Design; Disse er blot nogle få af de irske tatoveringer design. Du kan også være kreative og designe en unik irsk tatoveringer for mænd fra de forskellige irske tatovering ideer, jeg har nævnt i denne artikel. Sætte op alle de vigtige værdier, tanker, overbevisninger, etc. i din tatovering design gør det til et unikt tatovering.

Plastic Canvas sømme
Celtic Heart Tattoo
Bedste Facial fugtighedscreme
Engel trompet Plant
Solar Panel Effektivitet
Ghetto Prom Kjoler
Dating & Forhold
April Fool’s Pranks
Lædermøbler Rengøring Tips
Snake Plant
Hollandsk Braid