Is julestjerne Giftige

Myten ‘er julestjerner giftige’ blev født omkring 80 år siden. Det sagde en 2 år gammel baby for en officer i hæren angiveligt døde efter at have spist en julestjerne blad. Siden da folk er begyndt at mene, at julestjerner er giftige.
Interessante oplysninger om julestjerne
Julestjerne er smukke stjerneformede røde blomster. Disse er populære jule blomstrende planter, der bruges til at smykke juletræer og pejs. De røde blomster er populære, men julestjerner kommer i mange farver som pink, gul, laks og hvid & rød.
Oprindelsen af ??navnet julestjerne stammede fra Joel Robert Poinsett. Var han den første amerikanske Ambassadør til Mexico. Han elskede dette anlæg så meget, at han bragte det hjem til South Carolina fra Mexico.
De røde blomster er ikke blomster, men de er pigmenterede blade. Blomsterne er faktisk gulligt knopper, der findes i centrum. De ornamentale stueplanter med mange sundhedsmæssige fordele. De er meget nyttige i at fjerne de skadelige stoffer som formaldehyd, som er fundet i krydsfiner. Den 12. december fejres som julestjerne Day, da disse er en af ??de mest populære planter i Amerika.
Er julestjerne Giftige?
På trods af deres popularitet i USA at nå himlen høj, er folk overbeviste om, at julestjerner er giftige. Så er julestjerne giftig? Lad os bryde myten i dag. Julestjerner er ikke spiselige planter og er ikke beregnet at blive spist selv med kæledyr eller husdyr. Det er fordi det kan føre til en forstyrret maven.
Forskellige test er blevet gennemført og rapporter til den amerikanske Poison Control. Men har vist sig ingen dødsfald og endda medicinsk behandling kræves af 22.793 opkald til sundhed tjenestemænd efter utilsigtet indtagelse af planten. Det blev konstateret, at store mængder af plante-indtaget kan forårsage en person til at blive syge. Even dette scenario blev fundet at være meget, meget sjældne.
Den mælkede saften fra julestjerner kan forårsage en vis irritation i mund og mave-tarmkanalen. Personer, som er følsom over for SAP kan få en kløende udslæt. Følgelig ikke gnide dine øjne eller hud efter berøring anlægget, hvis du er en af ??de følsomme art.
Hvad skal man gøre, hvis et barn spiser julestjerne Blade?
Hvis et barn spiser stængler eller blade ikke panik. Bare skylle barnets mund med vand. Barnet må udvikle en mild mavepine, opkastning eller diarré. Hvis barnet har rørt julestjernen anlægget, bør du bede ham om at vaske det berørte område med vand og sæbe. Hvis dit barn udvikler en svær allergi eller reaktion på julestjerne anlægget straks søge lægehjælp.
Du kan læse mere om giftige prydplanter i artiklerne:; Verdens mest giftige planter, er fred Lily Giftige; Are Hosta Planter Giftige, Planter giftige for katte; er julestjerne Plant giftige for katte; Så svaret på “er julestjerne giftig «er et stort nej. Dette anlæg kan være mildt giftigt, men det er ikke giftig. Hvis din kat eller hund spiser en blad julestjerne, at dyret ikke udvikler nogen form for symptomer. På det mest mavetarmkanalen irritation kan føre til diarré. Ældre dyr kan kaste op og have en dårlig maveonde. You kan stolt vise dine smukke julestjerner i dit hjem uden at skulle bekymre sig om dem begynde giftige. Bare sørg for gedekid og dyr holdes væk for at undgå en forstyrret mave for nogen af ??dem. Jeg håber denne artikel om, er julestjerne giftigt er hjulpet lettet dine bekymringer og gav dig et gyldigt svar, at de er sikre.

Split Ends Hair
Legerum Udsmykning Idéer
Bryllup RSVP Etiquette
Førægteskabelig Counseling Spørgsmål
Ørken Landskabspleje Idéer
Easter Egg Hunt Idéer
Ash Blonde Hair
Check Engine Light Blinkende
Car Batteriudskiftning
Chrysanthemum Tattoo
Blødgøringssystem Anmeldelser