Italiensk Tatoveringer for Mænd

Land pizzaer og pastaretter, har noget mere at tilbyde til kunst entusiaster. Et utal italienske tatoveringer design er kendt over hele kloden for, hvad de repræsenterer. Interessant nok er italienske designer ikke kun er begrænset til indviklede mønstre. Gennemgribende en liners og italienske kærlighed sætninger er også en del af det italienske tatoveringer design. Italien er kendt for sine romantiske folklores og fabler. Dette er grunden til, at italienske tatoveringer til mænd, i dag, for det meste udgør kærlighed. Den elektriske italienske patriotisme er også synlig gennem sin variationer af italiensk flag tatoveringer design. Så hvis du endelig har besluttet at få en italiensk tatovering, er det en cachet. Lad os se hvad der er en del af den utrolige design og indskrifter, som du kan få på din hud.
Design for italienske Tatoveringer
For alle de mænd, der ønsker at afgive en erklæring, prøve at bære disse italienske sætninger på ærmet. Nogle af dem er vittige, nogle har et spørgsmål-of-fact tone, nogle enkle og sarkastiske. Disse italienske tatoveringer til mænd er sikker på at få dig et andet look.
Italiensk PhrasesMeaning; Esse nufesso qui terninger mandlige di macaruniWho taler dårligt om Makaroni er et fjols, Quest «la vita e qui il gioire, un” ora di abbrezzo e poi moireThis er liv, og dette er glæde: en time at omfavne og derefter dø ; L’amore domina Senza regoleLove regler uden regler; Chi più sa, meno credeThe mere man ved, jo mindre man tror; Finchè c’è Vita c’è speranzaWhere der er liv, er der håb; L’amore e ciecoLove er blind; L »amore Domina Senza regoleLove regler uden regler; Meglio un Giornos da Leone che Cento da pecoraBetter en dag, da en løve end hundrede som et får, Smuovere Mare e montiTo flytte himmel og jord; Tale il padre, fortælling il figlioLike far, som søn ; Tutto è permesso in guerra ed i amoreAll er fair i krig og kærlighed, Val più la Pratica della grammaticaExperience er vigtigere end teori, Vivi e Lascia vivereLive og lad leve, Per sempreForever; La Vita e bellaLife er smuk; En chi DAI il Dito si prende Anche il braccioGive dem en finger, og de vil tage en arm; En ciascuno il suoTo hver sin egen, A Ogni uccello il Suo Nido è belloThere er intet sted som hjemme; En rubar poco si va Galera, en rubar tanto si FA carieraSteal lidt, gå i fængsel, stjæle en masse, gøre en karriere på det; Acqua cheta Rovina i pontiSilent farvandene dybe; La Calma è la Virtu dei fortiThe roligt er i kraft af den stærke; Chi Bene incomincia è en meta dell »begyndt operaWell er halvt fuldendt, Chi fa da Sé, fa pr treIf du ønsker noget gjort, gør det selv; Chi la fa l’aspettiWhat går rundt, kommer rundt, La morte mi troverà vivo Døden vil finde mig i live; Meglio tardi che maiBetter sent end aldrig; Quel che non ammazza, ingrassa Det der ikke slår dig ihjel, gør dig stærkere;
Tatoveringer med italienske symboler
Andre end sætninger og talemåder, italienske emblemer skildrer tidløse arv og kultur også gøre for stor tatovering design. Tricolor flag, og som står for patriotisme og kærlighed til landet kan sværtet med et hjerte eller Kam for et ærme tatovering. Kvintessens høje cypresser, og pink, gul og røde roser er nogle af de berømte italienske tatoveringer til piger. Billede af Ramo Fiorito med sarte rosa, lilla og hvid blomstrer placeret på benet også ser meget italiensk. Andre end disse, italienske horn og italiensk på tværs er en del af de populære italienske tatovering designs for mænd.
Disse var en del af den italienske tatoveringer for mænd og kvinder, som du kan få. Sørg for at du får en professionel tatovering kunstner til at gøre dette italienske arbejdet rigtigt, fordi ingen ønsker Amare (sand kærlighed) til stadighed være sværtet as Amaro (bitter)!

Planlægger et bryllup om et budget
Kirke-Bulletin Idéer
Termoruder Omkostninger
Største Visdom Citater
Træ Fjernelse Omkostninger
Fælles italienske sætninger
Eye of Horus Tattoo
Akvarium Aktiveret Carbon
Køkkenbordet Options
Kornel Flower
Fødselsdagskort Beskeder