Italiensk Tatoveringer til piger

I gamle tider, blev tatoveringer båret af stammefolkene som et tegn på identifikation. Senere blev denne form for permanent rentegning i forbindelse med en hædersbetegnelse, stolthed, kærlighed, tab, fortvivlelse, anger og erindring. Dag, tatoveringer har en fået enorm betydning, som en fashion statement med en dybere mening. Taler om italiensk tatoveringer, der er en masse af berømte personligheder med disse permanente repræsentationer af italiensk kultur. Italiensk tatovering design for piger er berømte for deres vittige, sarkastiske og dyb en liners. Så italienske tatoveringer til piger er ikke bare mønstre eller mønstre, men formuleringer i strålende skrifttyper, som gør den yderst tiltrængte udsagn!
Italiensk Tatoveringer til kvinder
Italiensk Horn, af den italienske horn er et berømt tatovering design for kvinder. Hornet, indkaldt som »Corno ‘er kendt for at afværge det onde. I oldtiden blev dette horn bruges som en amulet for beskyttelse. Den italienske horn, også kaldet som ‘Cornicelli «, repræsenterer en positiv effekt at beskytte bærerens liv.
Italiensk Flag, en anden af ??Italiens tatoveringer til piger er den italienske flag. De tre lige store farvede stænger lave en perfekt design til kropskunst. Flaget repræsenterer dens historiske betydning og patriotisme. En italiensk flag som en tatovering er et udtryk for landets kultur. Det er normalt tegnet med en middelalderlig kors, som fører dig tilbage til oldtiden af ??Kirken.
Italiensk sætninger, italiensk tatoveringer er ikke kun begrænset til indviklede mønstre. Italiensk kærlighed sætninger også gøre for stor tatovering design.
Italiensk PhrasesMeaning; Quest ‘la vita e qui il gioire, un “ora di abbrezzo e poi moireThis er liv, og det er glæde: en time at omfavne og derefter til at dø; Esse nufesso qui terninger mandlige di macaruniWho taler dårligt om Makaroni er en nar ; Chi più sa, meno credeThe mere man ved, jo mindre man tror; L’amore e ciecoLove er blind; Finchè c’è vita c’è speranzaWhere der er liv, er der håb; Meglio un Giornos da Leone che Cento da pecoraBetter en døgn som en løve end hundrede som et får, L’amore domina Senza regoleLove regler uden regler; Smuovere Mare e montiTo flytte himmel og jord; Tutto è permesso in guerra ed i amoreAll er fair i krig og kærlighed, Vivi e Lascia vivereLive og lad levende; Val più la Pratica della grammaticaExperience er vigtigere end teori; La vita e bellaLife er smuk, Per sempreForever; En ciascuno il suoTo hver sin egen; En chi dai il Dito si prende Anche il braccioGive dem en finger, og de vil tage en arm, A Ogni uccello il Suo Nido è belloThere er intet sted som hjemme; En rubar poco si va Galera, en rubar tanto si fa carieraSteal lidt, gå i fængsel, stjæle en masse, gøre en karriere på det; Acqua cheta Rovina Jeg pontiSilent farvande dybe; Chi Bene incomincia è en meta dell’operaWell begyndt er halvt fuldendt, La Calma è la Virtu dei fortiThe roligt er i kraft af den stærke; Chi la fa l’aspettiWhat går rundt, kommer rundt; Chi fa da Sé, pr fa treIf du vil have gjort noget, så gør det selv; La morte mi troverà vivo Døden vil finde mig i live; Meglio tardi che maiBetter sent end aldrig; Quel che non ammazza, ingrassa Det der ikke slår dig ihjel, gør dig stærkere
Læs mere på; italienske Tattoo Design for mænd, italienske Tatoveringer for mænd, Det var et par italienske tatoveringer til piger, der kan bæres som ærme tatovering, hals tatoveringer eller sværtet as skulder tatovering designs. Sørg for at du overholder sikkerhedsreglerne for kropsudsmykning, mens få denne italienske arbejdet gjort. En tatovering er permanent, så vær sikker på hvad du gør. Held og lykke!

Bølget frisurer med pandehår
Lab Coats for Kvinder
Mink Olie til læder
Bryst Piece Tatoveringer
Dryer Ikke Varme
Papir Flower Instruktioner
Mexican Tattoo Art
Crepe Myrtle Beskæring
Bølget Hairstyles
Christian Citater og ordsprog
Split Ends Hair