Jasmin blomst Tattoo

Delikat har duftende blomster altid været brugt af kvinder til smykke deres krop. Ikke underligt at være et symbol på skønhed og kvindelighed gennem århundreder har blomster også blevet en favorit blandt kvinderne til tatovering deres krop. Kvinder har vist en særlig præference for tatoveringer, som er små og sarte med dyb symbolsk betydning, og blomster tatoveringer synes at opfylde alle disse standarder, sammen med et par andre tatoveringer som sommerfugl tatoveringer, fe tatoveringer, hjerte tatoveringer og delfiner tatoveringer.
Men dette betyder ikke, at kvinder ikke kan have store tatoveringer som mænd, og faktisk har mange kvinder er blevet observeret at foretrække fed tatoveringer. Men alligevel, de fleste kvinder gerne pryde deres krop med feminine tatoveringer, og blomster tatoveringer kan være udmærket til dette formål. I denne forbindelse kan jasmin blomst tatoveringer betegnes som en af ??de populæreste blomsten tatoveringer, sammen med rose, lotus, lilje og et par andre blomster. Mere om Rose tatoveringer og lotusblomst tatoveringer.
Jasmin blomst Tattoo Betydning
Jasmin kommer fra det arabiske ord Yasmin, som betyder gave fra Gud. Hvis du nogensinde tilfældigvis se og lugte den himmelske duft af denne blomst, vil du ikke have noget tvivl om, hvorfor den blev opkaldt det. Jasmin blomster er almindeligt brugt til deres fantastiske duft til fremstilling af parfume og røgelse. Kvinder i det sydlige og sydøstlige Asien almindeligvis bruge disse sarte blomster til væve guirlander, der skal bæres i håret. Jasmin planter er normalt buske eller vinstokke, der hører til oliven familien, kendt som Oleaceae. Der er især tre sorter af jasmin, kendt som hvide jasmin eller indisk jasmin, gule jasmin og spansk Jasmin. Vide mere om jasmin plantesorter.
Den symbolske betydning af indiske eller hvid Jasmine er Elskværdighed, sensualitet og fastgørelse, og det siger, »jeg lægger mig til dig ‘. Den spanske jasmin på den anden side tegner sensualitet, mens yellow jasmin blomst tattoo symboliserer ynde og elegance. I den indiske sammenhæng kunne jasmin også taler om kærlighed, den slags dybe og stærke kærlighed, som fortsætter med at vokse, selv i fravær af den Kjerlige. Du kan lugte den søde duft af en jasmin blomst fra langt væk, selv når den ikke er synlig for dine øjne. Dette er grunden til, at det siges at repræsentere eller minde dybe og ægte kærlighed for nogen, selv når personen er langt væk fra dig. Men i Thailand, er jasmin blomster normalt anvendes som et symbol for mødre. Find ud af mere fakta om:; Flower Tatoveringer og deres indhold blomst begreb; Jasmine Flower Tattoo Design
En række spændende designs kan laves til jasmin blomster tatoveringer, ved blot at bruge en fantasi. De design, for denne blomst tatovering afhænger i høj grad om du vil beholde det enkelt eller ønsker at gøre det mere iøjnefaldende med indviklede mønstre. Selv farvesætningen valgt, kan gøre en enorm forskel i at skabe nogle af de mest attraktive jasmin blomst tatoveringer. De sædvanlige farver, der bruges for at fremstille jasmin blomster er hvide og gule, men du kan gå til nogle andre farver som pink så godt.
At gøre jasmin tatoveringer mere tiltalende, kan du detaljer kronblade af blomsten med ordentlig skygge og også omfatte blad og slyngtråde. Kvinder kan kombinere jasmin tatoveringer med andre feminine tatoveringer, især sommerfugle og fe tatoveringer. Jasmin blomst tatoveringer er specielt velegnet til dem, der søger lille blomst tatoveringer, som kan se specielt yndefuld i steder som ankler og nederste del af ryggen. Dog kan man også få jasmin tatoveringer på arme, ben, ryg, skuldre, og bogstaveligt talt alle dele af kroppen. Men vær sikker på at vælge den stil, farve og størrelsen der passer til din personlighed.
Ved at vælge en passende farveskema og design, kan du altid oprette en unik jasmin blomst tatovering, så din tatovering kan virkelig gøre en stil erklæring. Udover at være en dejlig blomst kan jasmin tatoveringer tale om din sande kærlighed til nogen, og udgør også kvaliteter som Elskværdighed og elegance.

Midt Navne til drenge
Øreflippen Piercing
Sølvfisk Elimination
Svømning Quotes
Sommerfugle i maven
Patio Vindue Behandlinger
Urolig Haircuts
Bad Tændspole Symptomer
Binde en Windsor Knude
Kumquat Frugt
Lille soveværelse rhus