Jasmin Essential Oil

Jasmine er en stedsegrøn plante, som er skrøbelig klatring busk. Det kan blive op til 10 meter i højden med mørkegrønne blade. Hvad gør jasmin anlægget ønsket af alt er den lille stjerne formet blomster. Disse er plukket om natten, da de har en virkelig intens aroma i denne periode.
Jasmine er hjemmehørende i Indien og Kina og blev indført til Europa af maurerne, der bragte den til Spanien. Navnet ‘Jasmine’ er fra det persiske ord ‘Yasmin «. Jasmin blev brugt til medicinske formål samt et afrodisiakum og andre ceremonielle formål af Indianerne, kinesiske og arabere. Træet blev brugt til at gøre reb dæmme i Tyrkiet og jasmin te var en favoritdrink af det kinesiske. I Indonesien er jasmin populært bruges som pynt i mange indfødte opskrifter. Læs videre røgelse æterisk olie.
Jasmin Essential olieudvinding
The Jasminum grandiflorum eller »Kongen af ??blomster« var en af ??de foretrukne jasmin plantesorter til at producere »olie af romantik ‘af araberne og indere. Det siges, at den arabiske prinsens favorit kone plejede at tage et bad og få masseret med jasmin æteriske olie, før du besøger prinsen for deres intime øjeblikke natten. De vigtigste jasmin æteriske olie ydelser omfatter elskovsmiddel egenskaber, der altid har været en del af kærlighed portioner. Lad os forstå, hvordan jasmin æteriske olie udvindes.
Jasmine er håndplukket om natten og en erfaren picker kan vælge omkring 10.000 til 15, 000 blomstrer per nat. These blomster bruges derefter til at produceret olie ved enfleurage eller ved solventekstraktion. Processen resulterer i en absolut olie. In enfleurage, er blomsterne tilbage på toppen af ??en blanding af fedt, der adsorberer duft, og de gamle blomster erstattes af nye blomster til et antal dage. Dette giver en pomade og fedtstoffer fjernes med alkohol. Alkoholen fjernes derefter for at producere en absolut, der er jasmin olie. Dette er en lang og omstændelig proces, der producerer meget lidt olie fra mange blomster. Derfor er den jasmin æteriske olie er virkelig dyre og ofte forfalsket.
Jasmin Essential Oil Bruger
Der er mange jasmin æterisk olie anvendelser som for opløftende ånder mennesker, der lider af depression, nervøs udmattelse og stress. Det bruges som en smertestillende, anti-inflammatorisk, antiseptisk og carminative tonic. Jasmin æterisk olie anvendelser omfatter også clearing brystet infektioner, hoste, osv. Det er også bruges til behandling af skrumpelever, dysenteri og hepatitis i Kina. Roden af ??jasmin anlæg er også brugt til at behandle hovedpine, gigt, ledsmerter og søvnløshed. Læs mere på sandeltræ æterisk olie.
Det bruges i aromaterapi og blandes med urter som bergamot, salvie, røgelse, germanium, citronmelisse, line, rose, sandeltræ, osv. Dette hjælper med at øge den helbredende proces i kroppen naturligt. Jasmin æterisk olie anvendelser i aromaterapi hjælper også tilskynde cellevækst og hudens elasticitet. Det er også brugt i heling af mindre til moderate forbrændinger.
Du kan læse mere om aromaterapi olier i artiklerne:; lavendel æterisk olie, rose Essential Oil; Lemon Essential Oil; Jasmine Essential Oil Fordele
Jasmine æteriske olie ydelser omfatter reducere intensiteten af ??veerne, menstruationssmerter og forstuvninger. Det er også kendt for sine beroligende og forførende egenskaber. Det er også fundet at være gavnlig i tilfælde af angst, stress og hudproblemer. Det er også menes at bidrage til eksem forårsaget på grund af stress. Det er en god stemning forstærker og roligt troskab nerver. Det er også meget gavnligt for følsom hud, der bliver rød og kløende grund til tørhed. It lindrer og beroliger huden og derfor tilføjet til mange hudcremer.
Jasmine æteriske olie er virkelig dyrt og kan koste flere tusinde kroner pr. Jasmin æteriske olie har været anvendt til terapeutiske og elskovsmiddel formål, fordi hundredvis af århundreder. Duften af ??jasmin er en berusende aroma, der appellerer til begge køn. Derfor er mange tilbøjelige til at bære parfume med jasmin duft. Dette var nogle oplysninger relateret til Jasmine æterisk olie. Jeg håber, denne artikel om jasmin æteriske olie fordele har hjulpet dig med at forstå anvendelser af denne dyre duftende olie.

Påfugl Tattoo
Sweet Citater fra Songs
Trendy Hairstyles for Runde Faces
Sympati Card Etiquette
Duck Tatoveringer
Vandtæt Concealer
Hud Stramning Home Retsmidler
Brick Patio Designs
Berømte Romantisk Citater
Øjenvipper curler: Tips til Bruge øjenvipper curler
Elegant festdekorationer