Jeans for Short Women

Kvinders garderobe kan ikke være fuldstændig uden et par jeans. Ligegyldigt om du er en 6 meter høj pige eller du falder i kategorien petite kvinder, jeans er et must have tøj til alle. Nå, har køber jeans til korte kvinder altid været svært, på grund af hård opgave med at finde den rigtige stykke til deres højde og krop. Så du kan spørge, hvordan man købe de bedste jeans for korte kvinder? Nå, der er faktisk en nogle ting du skal overveje, mens shopping for en. Her er nogle tips til alle dig kort damer, der vil helt sikkert hjælpe dig med at vælge og pakke de rigtige brik.
Which Jeans Til Hakke? ; Jeans med lige ben er en af ??de bedste pick for petite kvinder. Disse giver en lodret kig til benene, som kan hjælpe short kvinder ser slankere og højere. Sørg for, du går til den rigtige længde. ; Hvis du er tynd eller mellemstore, skinny jeans er den rigtige brik for dig. Mange mærker har specielt konstrueret mager jeans til korte kvinder, som du kan afprøve den rigtige pasform. Mager jeans vil øjeblikkeligt give dig en højere udseende. Her er mere om hvordan du bære stramme jeans. ; En lille boot cut er bare i orden. Dette er perfekt type jeans til korte kvinder, der har trekant eller timeglas formede figurer. Husk, en lille boot cut! ; Mens finde jeans til korte kvinders fyldigere figur, kan de brede ben styles overvejes. Den brede ben trouser stil cowboybukser vil give en forholdsmæssig se til din figur. Man skal undgå den slanke klippe. Med kort kvinder med mindre hofter kan gå til den lave jeans med lige ben eller en lille boot cut. ; Hvilken type Jeans du bør ikke vælge? Med kort kvinder med fyldigere tallene skal undgå lave jeans. Bæres med bælte gør disse dine hofter ser større og ben kortere. Læs om de bedste jeans til kurvede kvinder. , Store, nødblus eller fuld klokke-bottom jeans er en streng nej-nej til korte kvinder. Disse vil blot gøre dem til at se endnu mere kortere. , Don’t gå til dem baggy tømrer jeans, holde sig til montering par. ; Må ikke gå for en længere længde at gøre dig kigge højere. Dette vil kun gøre dig til at se kortere. Husk, at din jeans bare skal skumme toppen af ??din sko, for at øge din synlige højde. ; Aldrig manchet jeans i bunden. Dette er en fælles stil til rådighed i capris, men holde sig væk fra denne mode. Manchetten vil skære højde, som gør du ser kortere; Overvej en Hem Job
Tja, en vigtig ting short kvinder skal huske, mens shopping for jeans er at butikken ved hofte størrelse og ikke af taljen størrelse. Ret montering jeans til korte kvinder kan være en, der passer perfekt til hofterne. Hvis det er løs i taljen, bare få det ændret. Desuden skal du gå for lang jeans, der passer perfekt på din taljen og hofter og så du kan få højden ændret til det rigtige pasform. Kan du finde en mager jeans i den regulære del, i stedet for Petite beklædning sektion, som har mindre muligheder. Du kan få sin højde afkortes, efter dine krav. Også, hvis en jeans er passende perfekt op til dine knæ, får underbenet del ændret. Lær, hvordan du ændrer jeans.
Husk, at korte kvinder ikke må glemme ændringen mulighed. Tag det til en professionel og du har en perfekt par klar til at bære. En vigtig tip er at du skal vaske dine jeans, inden du får det sømmede, som mange har en mulighed for svind. Godt, hvis du ved, hvordan man hem jeans opgaven bliver lettere.
Vælg den Egnede Farver
Any cowboybukser til korte kvinder ser bedst ud i uniform farve. Desuden er det godt at holde sig til en mørk vask for det boot nedskæringer eller lige ben jeans. Du eksperimentere med lysere nuancer i stramme jeans, især stonewashed blå denim, der er en fave af mange. Selvfølgelig kan du tjekke ud den anden nuancer af denim, især de mørkere dem gerne grå, sort eller skifer, som kan være en mulighed til den sædvanlige blå denim. Selvom pasteller kunne se fancy, man bedst undgår dem. Husk, at mørkere nuancer vil give dig en slank og højere udseende.
Par med højrefløjen Fodtøj
Deres opgave slutter ikke på at vælge de rigtige jeans og ifører sig det. Lade mig fortælle Dem, at en ret par sko gør en kæmpe forskel i dit udseende. Short kvinder skal faktisk butik for fodtøj og derefter gå søger efter jeans. Ikke nødvendigt, at du køber et nyt par, men det er bare vigtigt, at du prøver de jeans sammen med en fodtøjet du ville være parring af denne jeans. Normalt blyant hæle er foretrukket af korte kvinder. Disse ser godt ud og hjælpe med at sætte højden. Kortere kvinder skal gå efter påpegede tå, der vil give dig en slankere udseende, i stedet for runde tå. En bip-tå med blyant hæl er også en god mulighed. Må ikke gå for knæ-høje sko, da disse vil bare give dig en kortere look. Læs om hvordan du bære støvler med jeans.
Læs mere på:; høj talje Jeans, Jeans til Big Lår; Jeans Size Conversion Chart, mens de nævnte tips skal holdes for øje, mens købe jeans til korte kvinder, der er en tip, som du skal huske. Prøv! Ja, sørg for at have en retssag mod hver eneste jeans, som du finder passende, selvom det af samme mærke eller størrelse som den, du afprøvet før. Trial værelse er absolut det rigtige sted at finde en perfekt jeans. Også, gør bare ikke gå for en designer jeans for korte kvinder på grund af dens ‘designer’ tag, kan du også tjekke andre billige mærker, som kan have ret brik for dig. Så vælg, slid, naturligvis med dine sko, så kig i spejlet, dobbelttjekke og derefter købe det!

Planlægger et bryllup om et budget
Duck Tatoveringer
Vin beluftere: fungerer de
Baby Diaper Kage instruktioner
Cool efternavne
50 års fødselsdag Jokes
Indsugningsmanifold Leak Symptomer
Inddækning Reparation
Hestehale Palm Care
Wiccan Tatoveringer
Akrylnegle Omkostninger