Jødisk Bryllup Traditioner

En jødisk bryllup er meget symbolsk og bag hver eneste lille gestus ligger en dybere mening, der forskønner hele vielsen. De fleste af de jødiske bryllup traditioner stammer fra tidspunkter af Patriarkernes og til at give Torah’en på Mount Sinai. Ifølge den Talmud, var mand og kvinder oprindeligt skabt som en enhed eller en enkelt, der på den sjette dag, hvilket betyder, Eva var en del af Adam, indtil Gud tog hende ud fra Adam’s side. Da Adam og Eva er en del af en enkelt enhed, til deres længsel efter hinanden med at blive den ene er en naturlig tendens, og deres kærlighed til hinanden drager dem til hinanden.
Ægteskabspagten forener de adskilte halvdele af enheden og afslutter dem. Dette er den smukke, på hvilket grundlag de jødiske bryllup traditioner hviler på. Lad os få et kig på den traditionelle måde, hvorpå en jødisk bryllup planlægges og gennemføres.
Jødiske skikke Før Wedding
Uge før brylluppet
Bruden og gommen er ikke tilladt at se hinanden i løbet af hele ugen før brylluppet. Dette gøres for at øge spændingen mellem de to på bryllupsdagen. I løbet af én uge indtil den dag, bryllup, er brudens (kallah) og gommen (chatan) givet den ære gerne, at en konge og dronning. De er virkelig til at føle særlige ved deres familie og venner. Fire dage før bryllupsdagen, er bruden får en rituelt bad, kaldet mikvah, som symboliserer åndelige udrensning.
Jødiske bryllupsdag ceremonier
Fasting, Brylluppet dag er den sidste store dag for parret. På denne dag, er parret forventes at spole hele dagen. Men hvis en af ??dem føler sig svag eller syg, kan denne regel være undskyldt. Desuden, hvis brylluppet dag falder på bestemte dage som den første dag i måneden eller en dag efter nogle ferie ligesom Chanukah, kan det være undskyldt.
Påklædning, Bruden tøj vil være hvid for at symbolisere den åndelige renselse hun gik igennem i løbet af mikvah. Gommen bærer en kort hvid kjortel kaldet »Kittel” over hans dragt til at symbolisere hans forberedelse til brylluppet. Under chuppah, gør bruden og gommen ikke bære smykker. Grunden til dette er, bør parrets forpligte sig til hinanden for hvem de er, og som de er, ikke for hvad de har, og deres materielle besiddelser.
Bryllup Procession; Efter undertegnelsen af ??ketubah vil bryllupsfest fortsæt mod chuppah eller bryllup sted. Starten af ??brylluppet begynder med brylluppet procession, hvori bryllupsfest medlemmer som rabbineren, gommen og hans familie, brud og hendes familie, etc. gå ned ad kirkegulvet mod chuppah, hvor brylluppet skal finde sted.
Chuppah; Vielsen finder sted i henhold til chuppah, som er en baldakin lignende struktur uden vægge, men fire poler holde baldakin. Denne unikke baldakin symboliserer det nye hjem parret vil bygge sammen. Der er åbent i siderne, og det bærer antydning til den form for teltet Abraham og Sara havde, som symboliserede ubetinget gæstfrihed og hilste folk til deres hjem. I ortodokse jødiske bryllup traditioner, indebærer vielsen cirkling af kallah 7 gange rundt om hende brudgom.
Ceremoni, Brudgommen eller chatan vil derefter sænke brudens slør og derefter ringen udveksling finder sted. I den jødiske tradition, er ligefremme bands bruges, der er blottet for sten, graveringer osv. Grunden hertil er, at der skal være noget, der hæmmer kontinuiteten af ??bandet, der symboliserer den glathed af et ægteskab.
Undertegnelsen af ??Ketubah; gamle jødiske bryllup traditioner omfatter underskrivelsen af ??ægtepagten kaldte Ketubah af bruden og gommen. Denne kontrakt eksplicit sætter frem pligter og ansvar parret, efter at de er forenet i den unikke bånd af ægteskabet. Kontrakten er skrevet på en udelukkende dekoreret pergament og derefter indrammet og holdes på displayet i parrets hus. Brylluppet løfter udveksles og de syv ægteskabet velsignelser er læst.
Glas Breaking Tradition, Traditionelt gommen smadrer et glas med sin fod. Der er forskellige fortolkninger af denne symbolske gestus. Man siger det symboliserer skrøbelighed menneskelige glæde, mens en anden ser på, er som ‘ægteskabet vil vare så længe glasset er knust “, hvilket betyder evigt, fordi glasset en gang brudt ikke kan bringes tilbage. I den moderne jødiske bryllup traditioner, bruden selv bliver bedt om at bryde glasset.
Yichud; Ceremonien ender hos jødiske bryllup tradition kaldet ‘yichud «, hvori den nyligt viede par får mulighed for at tilbringe et par minutter alene sammen i et rum til at absorbere det faktum, at de er gift. Så hoved til receptionen sted, hvor den traditionelle bryllupsfesten og traditionelle jødiske bryllup dans venter på dem.
Læs mere på:; spansk Bryllup Traditioner; græske Bryllup Traditioner; mexicanske Bryllup Traditioner; Hvem kom op med disse jødiske bryllup traditioner ærligt tænkte meget. Ingen brugerdefineret sker blindt, er hver brugerdefineret gjort for et bestemt formål, med særlige betydning. Disse skikke er virkelig spændende og ærligt gøre det jødiske bryllup noget meget smukt!

Healing Citater
Internet Dating Etiquette
Naturlig skønhed tips
Græsplæne Luftning
Crazy frisurer
Hvad Piger Kig i Guys
Lip Ringe
Party Spil – Idéer
Majestæt Palm Care
Chin Længde Hairstyles
Beton Indkørsel Reparation