Julestjerne Flower

Julestjerne er populære potteplanter, der er mest efterspurgt i feriesæsonen. Euphorbia pulcherrima eller julestjernen har lyse rød farvet pigmenteret blade, der er stjerne formet. Deres farve og form er det, der gør dem så populære i julen.
Klassificering af julestjerne
Rige: plante; Division: Magnoliophyta; Klasse: Magnoliopsida; Order: Malpighiales; Familie: Euphorbiaceae; Genus: Euphorbia; Art: pulcherrima
Julestjerner Flower Dele
Julestjernen blomst dele er faktisk de øverste blade af planten. These bundt af bladene er kendt som dækblade. Julestjernen Blomsterne er små, gule eller grønne i farven. Julestjernen blomst dele er skjult i midten af ??bladet højblade.
Historie julestjerne Flower
Historien om julestjernen blomsten meget interessant at læse om. Julestjernen blomster stammer Mexico, hvor den voksede som en busk, der kan nå en højde på omkring 10 fod. Aztekerne af de 14 to 16 århundrede brugt julestjerne planter til at kontrollere feber. De troede på det som en agent for renselse. De har endda lavet en violet farvet farvestof fra højblade, der havde skiftet farve fra grøn til rød.
Snart efter den spanske erobring, blev julestjernen blomsterne, der anvendes i Fødselskirken processioner af den franciskanske præster. Navnet på Julestjernen blomster er forbundet med mange legender. Det siges, at engang en fattig mexicansk pige og hendes bror bragte julestjernen blomsten som en gave til Jesusbarnet. Derfor har dette var oprindelsen af ??navnet Blomst Holy Night. Nogle siger, et stakkels barn bad til Kristus barn en gave og anlægget voksede ved hans fødder ved alteret. Julestjernen Blomsterne er også siges at symbolisere stjernen over Betlehem. This skyldes dens røde blade der symboliserer blod om Kristus og den hvide forlader sin renhed.
Navnet Julestjernen findes sin oprindelse i ære for tidligere første ambassadør i Mexico, Joel Roberts Poinsett. Han var virkelig imponeret over julestjernen blomster, han bragte nogle tilbage til South Carolina. Snart i 1828 begyndte han at dyrke dem i sin drivhus. Dag, julestjernen blomsterne brutto mere end 250 millioner USD i salget i løbet af julen.
Julestjerne Flower Care
Du nødt til at plante julestjerne blomst i en gryde med god dræning hul i bunden. Bør du plante den i en god kvalitet pottemuld. Skal du vande planten indtil overskydende vand ikke løber gennem dræning hullet. Vent et par minutter til overskydende vand kan løbe ud og derefter dumpe det opsamlede vand fra bakken. Du kan læse mere om container havearbejde.
Skal du tilføje mere vand efter kontrol af tørke. Dette betyder at du skal røre jorden med fingrene. Hvis det føles tør, tilsæt mere vand og fjerne det overskydende vand. Under julestjerne blomst pleje, så husk at vand kun, når jorden er tør. Also undgå at røre ved bladene mere end nødvendigt for at undgå skader.
Julestjernen urtepotter bør holdes i et område i huset, der modtager rigelige sollys. Anlægget skal modtage mindst 6 timers lys hver dag og temperaturen i rummet bør være omkring 65 til 70 grader F. Hvis værelset er varmt i løbet af vinteren, så skal du forlade anlægget i den sejeste værelse i huset. Julestjernen kurvblade vil være lyse rødt i slutningen af ??marts og april. Når julestjernen anlægget ikke er i flor, skal du ikke glemme at befrugte den med en stueplante gødning.
For at få din julestjerne blomster, der blomstrer i julen, skal du manipulere plantens lys tidsplan. Du nødt til at stimulere en kort vinterdag begynder i begyndelsen af ??oktober. Skal du flytte planten til mørke områder af huset tidligt på aftenen omkring 5 pm og morgen ved 8 am. Du bør holde gøre dette indtil Thanksgiving og tilføje gødning til anlægget indtil den blomstrer omkring jul. Læs mere på julestjerne pleje.
Julestjerne blomsterarrangementer
Der er masser af julestjerner blomster arrangementer, som du kan prøve og dekorere dit hjem. Du kan placere dem i forskellige blomster vaser og endda arrangere dem i store beholdere. Lad mig vise Dem et par julestjerner blomsterarrangementer. Du kan læse mere om blomsterarrangementer.
Hvis du vil arrangere julestjerne blomster i en vase, skal du skære klaser af stilke længe nok. Skal du tilføje farvet kugler i nederste af vasen og placere stilke af julestjerner. Kuglerne vil føje til stænk af farver for at julestjerner blomsterarrangementer.
Eller du kan placere et blomstermotiv Styrofoam i bunden af ??en container. The number af silke julestjernens blomster kan svinge 2 til 6 afhængigt beholderstørrelse. Arrangement af julestjernen blomster bør foretages i henhold til dit valg, der ser attraktivt og behagelig for øjet. Kan du prøve at placere højere stængler i centrum og kortere dem omkring dem.
Du kan læse mere på:; Blomsterplanter, Indendørs Havearbejde, Det var nogle oplysninger relateret til julestjerne blomst omsorg og julestjerne blomsterarrangementer. Mange mennesker stille spørgsmålet, “er julestjerner giftige ‘. Julestjerner er ikke giftige planter og man kan læse om det i artiklen, er julestjerne giftig. Jeg håber denne artikel om julestjernen blomster har givet dig nok information relateret til dette jul anlæg.

Køjeseng Planer
Vindue skærm Reparation
Tankevækkende Citater
Lowlights for Brunetter
Healing Citater
Tiger Lily Flower
Affidavit arveret
Pin Up Tattoo Design
Ørken Landskabspleje Idéer
Bryllup RSVP Etiquette
Ghetto Tatoveringer