Juniper Bonsai Pasningsvejledning

Er du planlægger at vokse en enebær bonsai-træ? Hvis du aldrig har dyrket eller passet en bonsai tidligere, ville enebær bonsai være det perfekte valg for dig. Bonsai eller bakke beplantning refererer til kunsten voksende miniature træer i potter og vedligeholde dem ved beskæring af deres blade og rødder. Hvis du er en havearbejde entusiast, vil du helt sikkert elske voksende og tage sig af disse dekorative planter.
Bonsai træer kan inddeles i formel oprejst, uformelle oprejst, skrå, redningsflåde, gruppe, litterater, kaskade og semi-kaskade. Enebær bonsai falde ind under kategorien af ??uformelle oprejst. Enebær er nåletræer og tilhører slægten Juniperus og familie Cupressaceae. Juniper’s kompakte blade og nåle-lignende blade ser meget attraktivt. Der er flere varianter af enebær, der er ideel til bonsai kultur.
Kinesisk enebær, japansk have enebær, grøn højen, nål, shimpaku, Juniperus Rigida, Juniperus Squamata, Juniperus Sabina og Juniperus sargentii er nogle af de populære sorter. Hvis du elsker at holde dekorative planter, så skal du helt sikkert få en enebær bonsai til dit hjem. Juniper Bonsai kan dyrkes indendørs såvel som udendørs. Hvis du ønsker at holde din enebær bonsai i en fremragende stand, er det tid til at lære mere om enebær bonsai pasningsvejledning. Læs mere på enebær Bonsai pleje.
Juniper Bonsai Tree Care instruktioner
Kvaliteten af ??jord og Container, Vælg en enebær træ, der er 3-7 år gammel. Når du har valgt den sort, skal du pot your enebær bonsai i en container. Du skal vælge beholderen ordentligt. Der bør være nok plads til rodsystemet. Sørg for, at containeren er nok drænhuller. Hvis du vælger en beholder, der ikke har nok drænhuller, så overskydende vand ikke vil blive drænet, og det vil skade rødderne. Enebær vil vokse godt i sandet loams. Du bør også fylde jorden med gødningen.
Beliggenhed Du kan holde enebær bonsai indendørs såvel som udendørs. Hvis du ønsker at beholde din smukke bonsai indendørs og forbedre dit hjem decor, skal du passe på, at planten får rigelig sol. Enebær brug for mindst 4 timers solskin hver dag. Så sørg for, at du placerer dit anlæg på et sted, hvor det udsættes for sollys. Bring det udendørs i morgen, så det får lav intensitet sollys, som er nødvendig for dens vækst. Dette er et meget vigtigt aspekt af indendørs enebær Bonsai pleje, som du aldrig må ignorere. Et andet vigtigt tip for japanske enebær bonsai-træ pleje ville være at holde det i et drivhus.
Vanding; Overskydende vanding kan beskadige rødderne af enebær, derfor må du ikke gå på en vanding amok. Før vanding skal du røre jorden at kontrollere, om det er tørt eller ej. Du skal også sørge for, at vandet ikke indeholder nogen klor. Stillestående vand kan forårsage alvorlige skader på træet og føre til rodbrand. Du kan også tåge your enebær bonsai med jævne mellemrum.
Gødningen Jorden, der indeholder kalium, fosfor og nitrat vil helt sikkert hjælpe enebær til at vokse godt. Brug en gødning til at genopbygge jorden. Dette vil helt sikkert hjælpe enebær til at vokse godt. I løbet af vækstsæsonen, er det tilrådeligt at gøde hver 15 dage. Sørg for, at du blander gødning ordentligt, er det vigtigt, fordi direkte kontakt mellem rødder og gødning kan forårsage skade på rødderne. Befrugtende er et vigtigt aspekt af dværg enebær bonsai-træ pleje og dette vil sikre fuld blomster og sunde blade på din bonsai.
Beskæring; Du skal betale en masse opmærksomhed til enebær Bonsai beskæring. Det er den proces beskæring, hvorigennem træets størrelse holdes lille. Du skal beskære grenene og stilke hver sommer og forår. Du er nødt til at slippe af med de krydsede grene og døde lemmer. Du skal også beskære rødderne i løbet af forårssæsonen, og også hvert andet år, på tidspunktet for re-potning. Når du har fået den ønskede form efter beskæring, skal du gå videre til enebær Bonsai kvæle teknik. Når nye vækst vises på din enebær, nip dem med fingrene ved at vride dem, men aldrig beskære alle nye vækst samtidig. At give liv til din enebær, bør du prøve enebær bonsai ledningsføring metode. Du er nødt til forsigtigt at binde ledninger rundt grenene. Du skal begynde fra bunden af ??træet og derefter arbejde dig op til grenene. Ledningerne bør ikke være meget stramt, og du kan også justere og bøje grenene, så de vokser i den ønskede retning. Du kan forlade ledningerne i et par måneder og fjerne dem ved hjælp af en bidetang.
Læs mere på:; Juniper Bonsai Beskæring; Bonsai Tree Care instrukser Bonsai Trees for begyndere; Nu, at du er bekendt med enebær Bonsai pleje instruktioner, behøver du ikke bekymre dig om din enebær bonsai. Brug denne information om enebær bonsai-træ pleje, og du vil helt sikkert se smukke løv på din bonsai. Jeg er sikker på du vil få masser af komplimenter for din miniature enebær.

Origami Flower
Pin Up Girl Tatoveringer
Finger Tatoveringer
Rock Chip Reparation
Termostat Ledningsføring
Bordplade Resurfacing
Grout Paint
Brusebad Faucet erstatning
Dwarf Orange Tree
Front Wheel Alignment
Udendørs Møbler Planer