Kælder Bar Designs

Det handler om hvordan du opfatter tingene. Hvis du har en positiv og kreativ livssyn, godt, kan selv kælderen være den mest rokkende område af huset. Hvor mange flere? Til at starte med, kan du have en bar i kælderen? Har det ett almindelig ingen ikke fornuft bar eller har en sofistikeret våd bar, fyldt med en vask mellemrum. Uanset hvad du har, kan du gøre det så sker, som det kan være! Har du tænker på det samme? Det er godt så, som jeg vil hælde nogle kælderen bar designs. Dem, der ønsker at få en, gå ikke glip af dette! Læs mere om kælderen ombygninger.
Kælder Bar Design Idéer
Klassisk ‘Tilbage’ Up; Dette design, som er blandt det mest populære er en, der bruger en blanding af klassisk og tilbage kælderen bar-design. Det letter en betydelig lagerplads, har et slankt design og masser af plads og muligheder for tilbehør til blender, tekøkken eller endda spejl på baren. Du kan endda installere en fladskærms tv derinde at have fornødne pep i konstruktionen.
Tiki flåter og klik; Dette er en af ??de moderne kælder bar design, tilføjer, at jazzet præg på din kælder bar. Naturlige eksotiske materialer, dæmpede farver, virkelige og kunstige planter, dekoreret keramik fartøjer og lavt effektforbrug belysning fuldføre det eksotiske indretning og stemning af en Tiki Bar. Hvis du er hooked på rom blandet drinks og smarte cocktails, dette er den hjemme kælderen baren design du søger!
No Fret, Kun lige; Nå, det er den gode gamle ingen dikkedarer type kælderen bar design. Som foreslået af navnet, er dette den simpleste af alle kælderen bar design. Hvis du skulle prøve at visualisere denne, så lad mig hjælpe dig med det. Det er noget der ligner hvordan en reception eller modtagelse i hotel lobbyer ligner. Lidt plads til vasken på toppen, en tagrende område for at blande drinks, fodstøtte på taburetten sidearmen jernbane og nogle plads til en køligere eller køleskab er elementer i en straight bar. Læs mere på hjemmebane bar møbler.
Bar navnet ‘L’; L-formet bar er en anden af ??de fælles kælderen baren ideer og kan indgå i den lille kælder bar design. Som navnet antyder, barområde, ligner den form af alfabetet »L«. Det materiale og funktioner er beslægtet med en straight bar. Designet er den grundlæggende forskel. Afstanden bar fra de andre sæder er tættere på end lige bar. Det gør det nemt for folk at sidde og chatte mens nipper deres martini eller yndlingscocktail.
Flytte det, Shake It, hvis du vil gerne have en bevægelige bar, det bedste bud blandt kælderen bar designs er den bærbare bar-design. Hvad der gør det en stor muligheder mod den enorme og tunge kælder barer er, at det der kan demonteres og flyttes hvor som helst du ønsker det. Læs mere på hjemmebane bar design ideer.
‘Wood’house, en af ??de meget forskellige og out of the box bar design for en kælder er at få masser af rå, lakeret træ til baren. Det vil gøre for en varm og rustik fornemmelse at bjælkehytten kælderen bar.
Få Sporty; Hvem sagde kælderen bar designs kan ikke blive inspireret fra en sport? Hvis du ofte have en alle mænds bash, sportsbar er en fabelagtig idé! Har et TV oprettet fordi du ikke ville glip på live action. Hvis muligt, komplet til den sporty røre, har en vandhane indbygget i baren. Have memorabilia af dine foretrukne sportshold at forskønne baren. Læs mere på barstole.
Det var blot nogle få kælder bar designs og ideer. Der er mange flere, men det er op til dig at samle op, som passer til dig og din plads den bedste!
Dette er hvor jeg underskriver ud på en høj! Men du behøver ikke gå tørre på drinks!

Alpeviol Pasningsvejledning
Topiary Planter
Berømte Romantisk Citater
Majestæt Palm Care
Fælles ordsprog
Soveværelse vindue behandlinger
Plasma TV Fejlfinding
Guldfisk Plant
Påfugl Tattoo
Dorm rhus
Små Tattoo Idéer