Kælder Design Idéer

Har du nogensinde tænkt på at udnytte din kælder? De fleste af os bruger kælderen som lagerrum eller som en dumping zone, men når du finder ud af fordelene ved at designe og remodellering en kælder, er jeg sikker på at du vil undre hvorfor du aldrig tænkt på at udnytte dette rum tidligere. Stop visualisere din kælder som en nusset del af dit hjem og begynde at tænke på kælderen design ideer, der vil gøre underværker og give dig en ekstra stue. Da familien vokser, er behovet for mere plads opleves af alle. Hvis dine børn har klaget, fordi de ikke har et separat legerum eller du føler behov for en rekreativ rum, ved hjælp af din kælder ville være den rigtige ting at gøre. I tilfælde af at du har rigelig plads, kan du bruge innovativt design ideer til kælderen. Du kunne endda bruge det som en separat lejlighed. Tro mig, du vil føle dig meget bedre med den ekstra plads. Læs mere om kælder byggeri.
Kælder Remodeling
Når det kommer til kælderen ombygninger, den første ting du skal gøre er at træffe en beslutning om dine krav. Hvordan ville du ønsker at bruge den ekstra plads. Ønsker du ett kid’s værelse, ett familierum, et hjem gym eller ett hjemmebiograf? Du kunne også gøre det multifunktionelle. Men før du går videre til kælderen design ideer, skal du tackle visse spørgsmål. Du skal være opmærksom på aspekter som ordentlig ventilation og lækage sammen med korrekt kælder finish, som vil forvandle din nusset kælder til en funklende stue. Disse er spørgsmål, som virkelig har brug for at blive taget i betragtning. Imprægnering, god belysning, god ventilation er yderst vigtigt for kælderen skal være funktionelt. Det ville være meningsløst at sætte møbler og tæpper, indtil du vandtæt kælderen. Kældertætning vil yde beskyttelse mod skimmel og meldug.
Design Idéer til Kældre
Legerum til Kids; I tilfælde du har en lille kælder, bruger det som en kid’s værelse ville være en fantastisk idé. Børn elsker idéen om en separat plads til deres aktiviteter. Du kunne bringe over alle deres spil og legetøj og dekorere kælderen korrekt. Male vægge i lyse farver. Brug en blød tæpper eller farverige tæpper til legerum. Da børnene ikke kan være under dit opsyn hele tiden sikre, at stedet er sikkert. Få komfortable møbler og arrangerer deres legetøj og spil. Kids værelse er en af ??de bedste små kælderen design ideer. Læs mere om kælder udsmykning idéer.
Game Room, hvis du har masser af plads, kan du bruge kælderen som et spil værelse. Du kan bruge denne plads til rekreative formål. Afhængigt af dit budget, kan du oprette ett udarbejde spillerum ved at placere dart boards, poolborde, bordfodbold, shuffle bord og andre spil af dit valg. Hvis du planlægger en fest, kunne alle dine venner samles og nyde at spille disse spil. Din kælder ville være det perfekte sted for rekreation. Da det bliver brugt som ett game room, skal du dekorerer det på en passende måde. Du kan gøre det ligne klub og har et indbygget bar. Du kan få dine gadgets og elektroniske apparater. Du kan basere det hele på et tema og planlægge ud farveskema og andre elementer i indretningen. Læs mere om guide til efterbehandling en kælder.
Multi-purpose Basement; Hvis du har en masse plads, kan du dreje kælderen i en separat lejlighed. Du kan bruge pladsen til en stue, køkken, bad og soveværelse. Du måske brug for en tilladelse fra de lokale myndigheder. I tilfælde, har du gæst kommer forbi, denne ekstra plads vil være til stor hjælp. Du kan også bruge din kælder som et kontor eller har et fitnesscenter eller et fitnessrum. Du kunne have et hjem gym med din træning udstyr. En anden flot design idé til kælderen ville være bruge det til din hjemmebiograf. Du kunne skabe den perfekte atmosfære for at se film. Bruger mørke gardiner og komfortable tæpper for dette værelse. Bare lidt planlægning og der har du, en perfekt bolig for din familie.
Læs mere på:; Basement Home Theater Designs; Basement Finishing Tips; Basement Finishing Cost; Så nu at du kender kælderen designideer, lad ikke din kælder forbliver ett nusset lagerrummet. Højre planlægning kan ændre kælderen ind en fantastisk boligareal. Du skal bruge færdige kælder design ideer at gøre kælderen til en funktionel plads. Så hvad venter du på? Bruger innovative ideer til kælderen design og nyde ekstra plads!

Pensionering part Dekorationer
Mexican Tattoo Art
Alder Spot Fjernelse
Moderne brudekjoler
Exotic Flower Tatoveringer
Stue Layout
Planlægger et bryllup om et budget
Naturlige hår Conditioner
Taurus og Scorpio kompatibilitet
Bachelor Party Destinationer
Hydrangea Bryllup centerpieces