Kælder Farver

Mest, vil du finde kældre vægge malet med beige farver og ros med lidt accent af hvid farve. Mange mennesker også tilføje et strejf af citron gule eller lysegrønne at skabe en visuel appel. Du kan gå med de traditionelle ideer og male en kælder ædru, eller også vælger nogle fed farvekombinationer ved hjælp af nuancer af rødt og andre farver at male kælderen. Når det kommer til at vælge kælder farver til en ny kælder eller en kælder remodeling projekt, er det vigtigt, at du ikke bare huske på væggen og loftet maling farver, men også farven på gulve, møbler og andre dekorative elementer til at skabe en pænt blandet kælder farveskema.
Kælder Color Ideer, der er nævnt nedenfor er forskellige gode kælder farve du kan bruge til male kælderen. Før du starter malerarbejde, skal du bruge en primer eller sealer på væggene for at slippe af ujævne overflader på din væg, for at øge levetiden på din maling. Når du er færdig male din kælder, kan du bruge en finish til at beskytte dine vægge. Læs mere om, værelse farver og stemninger.
Gul farve systemer; Dette er en populær farve, når det kommer til indendørs maling kældre. Der er mange nuancer af gul. En lys nuance af gul skaber en solskin, glade og lyse følelse. Denne farve går praktisk talt med nogen anden farve, og du kan foretage forskellige kælderen farvekombinationer med denne farve. De mest populære nuancer af gult, der anvendes i kælderen er beige, som kan være lys eller mørk. Andre populære nuancer citrongul, gul-grønlig nuancer og brun. Brown er en fed farve, men kan også give en kedelig følelse. Du kan også gå med nuancer af chokolade. At male dit loft og vægge trim, så brug hvid eller off-white. Kompliment med sort møbler, og bruge lamper.
Sort Farveskemaer, Black er en meget dristig farve og kan producere et sofistikeret og elegant look, men du skal afbalancere denne farve med andre farverige accenter eller det kan skabe en meget kompakt og mørke effekt i et rum. Hvis du ønsker at gå i sort, derefter male dine vægge sorte, og ledsage med kælder gulv og møbler af mørkt gule eller rødlige skygge. Så for at tilføje farver benytter accenter lide, farverige moderne abstrakte malerier, vaser, lamper osv. Hvis du ikke ønsker at gå med sort, så gå efter grå skygge at male dine vægge og hvide loft og væg trim farver. Og ledsage den med lyse træmøbler.
Farveskemaer med dristige farver, For fed farveskemaer, kan farver som rød og orange anvendes. Male din kældre med en medium skygge af rød og ledsage med off-white loft og vægge trim. Gå efter trægulve, der er af mørk skygge, og ledsage med smedejerns sorte møbler for at skabe et sofistikeret look. Brug orange, kan du oprette en munter ser lovende plads, skal du vælge en lys orange nuance, og male væggene med det. Male loft og væg trim hvid. At tilføje nogle interessante visuelle appel til væggene, prøv nogle interiør maling farve og ideer. Ligesom på oversiden af ??en væg, skal du bruge en stencil og male et design af blade med hvid maling. Ledsage denne farvesammensætning med teak eller lignende farvet møbler.
Læs mere om kælder efterbehandling.
Den bedste kælderen farver er dem, der passer med design og størrelsen af ??en kælder. Hvis du har en stor kælder, så kan du vælge mørke eller lyse farver, og mørke møbler. Men hvis du har en lille kælder så gå med en lys farve ordning, så rummet ser åbnet.

Lavere Mave Tatoveringer
Grow Lights indendørs Planter
Hvad Piger Kig i Guys
Deck Byggeplaner
Native American Tattoo Design
Engangs Cell Phone
Jasmin Essential Oil
Tall Bryllup centerpieces
Telefon Etiquette
Begravelse blomsterarrangementer
Rosmarin Plant