Kedsomhed Citater

Et emne for en stor digter ville være Gud kedsomhed efter den syvende dag i skabelsen. ~ Friedrich Nietzsche.
Moms En ven fortalte mig engang, i samme retning, at hvad der muligvis kan en dødelig gøre for at holde kedsomheden på afstand? Det er utroligt, virkelig. Og med dette særlige kede citat, hvor Friedrich Nietzsche taler om guddommelig kedsomhed, jeg er lige begyndt at billedet kedsomheden som denne gigantiske, lysende sort hul, der er virkelig meget svært at unddrage sig. Jeg ved, at der er nogle store mennesker i historien, hvis berømte kedsomhed citater har forsøgt at give nogle kur mod kedsomhed, en stat, der mest leksika forsøger at definere som en generel tilstand af fuldkommen mental utilfredshed, som til tider manifesterer sig gennem fysiske rastløshed. Kedsomhed citater som:
Arbejde reservedele os af tre onder: kedsomhed, vice, og har brug for. ~ Voltaire.
Kedsomhed er en sygdom kur for der er arbejde fornøjelse er kun en lappeløsning. ~ Le Duc de Levis i Mémoires.
Den kur mod kedsomhed er nysgerrighed. Der er ingen kur for nysgerrighed. ~ Dorothy Parker i Tak, Kaitlin.
Den kur mod kedsomhed er et god bog. ~ T. Mike Runger.
Usikkerhed og mystik er energier i livet. Lad dem ikke skræmme dig unødigt, for de holder kedsomhed i skak og gnist kreativitet. ~ RI Fitzhenry.
Men selv da jeg tror, ??det er kun momentane helbredelsesmetoder for noget, så unvanquishable and untamable as kedsomhed. Jeg har mødt nogle af de udsøgte kroniske arbejdsnarkomaner i mit liv, og nogle af dem var så kede, at de syntes næsten død på neurale niveau. Så kan arbejdet ikke skjold dig mod kedsomhed åbenbart. Så kommer nysgerrighed og lykke. Nu ved jeg ikke behøver at være en højt filosof at udlede, at lykken er kortvarig og nysgerrighed er en meget midlertidig sindstilstand, da det er slukket, når du har naglet det objekt, der skød det op i første omgang. Med hensyn til usikkerhed, og gør man vænne sig til det, er det ikke? Så hvad har du virkelig gøre, når du løber tør for ting at gøre, når du keder dig, som du i sidste ende, de fleste helt sikkert gøre? Det er ligesom Stendhal udtrykker det:
Dette er den forbandelse af vores alder, selv de mærkeligste afvigelser er ingen kur mod kedsomhed.
, Og jeg kunne ikke være mere enig med franske sociolog Jean Baudrillard, hvor han så rammende beskriver at kede med følgende ord.
Kedsomhed er som en ubarmhjertig zoome ind på overhuden af ??tid. Hvert øjeblik er udspilede og forstørres ligesom porerne i ansigtet.
Så for at adstadig kedsomhed for engang, før den vågner op igen, og bliver den usle virkelighed i dit liv, kan du læse følgende kedsomhed citater og forstå karakteren af ??hvad alle mennesker forsøger at overvinde som en del af deres evige kamp. Læs mere på berømte citater.
Bedste Kedsomhed Citater
Berømte Kedsomhed Citater
Krigen mellem væren og intethed er den underliggende sygdom af det tyvende århundrede. Kedsomhed fælder mere af tilværelsen end krig. ~ Norman Mailer.
Kedsomhed er følelsen af, at alting er spild af tid, sindsro, at intet er. ~ Thomas Szasz.
Jeg ved ikke, hvor meget det hjælper, men …; Grasp dine muligheder, uanset hvor dårligt dit helbred, intet er værre for helbredet end kedsomhed. ~ Mignon McLaughlin i The Second Neurotiske notesbog.
Mod kedsomhed selv guderne gjort forgæves. ~ Friedrich Nietzsche.
Kedsomhed er en tomhed fyldt med insisteren. ~ Leo Stein.
Kedsomhed blomstrer også, når du føler dig sikker. Det er et symptom på sikkerhed. ~ Eugene Ionesco.
Medmindre en mand har lært hvad man skal gøre med succes efter at få det, skal opnåelse af det uundgåeligt efterlade ham et Bytte for kedsomhed. ~ Bertrand Russell.
Det er ikke simpel konstatering af fakta, som indvarsler frihed, det er systematisk gentagelse af dem, der har denne befriende virkning. Tolerance er ikke resultatet af oplysning, men af ??kedsomhed. ~ Quentin Crisp.
Livslede har gjort mere gamblere end griskhed, mere drukkenbolte over tørsten, og måske så mange selvmord as fortvivlelse. ~ CC Colton.
Kedsomhed vil altid være den største fjende af skolefag. Hvis vi husker, at børn keder sig, ikke kun når de ikke tilfældigvis er interesserede i emnet, eller når læreren ikke gøre det interessant, men også når visse arbejdsvilkår er ude af fokus med deres basale behov, så vi kan indse, hvad en stor bidragyder til disciplinære problemer kedsomhed egentlig er. Forskning har vist, at kedsomhed er nært beslægtet med frustration og at virkningen af ??for meget frustration er altid irritabilitet, tilbagetrækning, oprørsk opposition eller aggressiv afvisning af hele showet. ~ Fritz Redl i, når vi tager sig af børn.
Funny Kedsomhed Citater
Punktlighed er i kraft af den borede. ~ Evelyn Waugh.
Måske verdens næststørste værste forbrydelse er kedsomhed. Den første bliver en bar. ~ Cecil Beaton.
En bar er en mand, der, når man spørger ham, hvordan han er, fortæller dig. ~ Bert Leston Taylor.
Vi har ofte tilgive dem, der bar os, men aldrig dem, vi bar. ~ François Duc de La Rochefoucauld i maksimer.
For at leve frit og lykkeligt du skal ofre kedsomhed. Det er ikke altid en let offer. ~ Richard Bach.
Når jeg får reel keder sig, jeg lide at køre nede i byen og få en stor parkeringsplads, så sidde i min bil og tælle, hvor mange folk spørger mig, hvis jeg forlader. ~ Steven Wright.
Jeg tror ikke, selvmord er så forfærdeligt. Some regnfuld vinter søndage når der er en lille kedsomhed, bør du altid bære en pistol. Ikke at skyde sig selv, men for at vide præcis, at du altid laver et valg. ~ Lina Wertmuller.
Hvorfor er det, at ingen andre arter, men mand keder sig? Under de omstændigheder, hvor en mand keder sig, går en hund til at sove. ~ Walker Percy.
Det gode ved at være berømthed er, at når du bar folk, de tror det er deres skyld. ~ Henry Kissinger.
Vittig Kedsomhed Citater
Livet gynger som et pendul tilbage og fremad mellem smerte og kedsomhed. ~ Arthur Schopenhauer.
Kedsomhed er den legitime kongerige filantropiske. ~ Virginia Woolf.
Man må i ens liv, træffe et valg mellem kedsomhed og lidelse. ~ Madame de Stael.
Kedsomhed er et væsentligt problem i moralist, da mindst halvdelen af ??menneskehedens synder er forårsaget af frygten for den. ~ Bertrand Russell i The Conquest of Happiness.
Sandsynligvis forskellen mand og aberne er, at aberne kun keder sig, mens mennesket har kedsomheden plus fantasi. ~ Lin Yutang.
Hvorfor er det, at ingen andre arter, men manden keder sig? Under de omstændigheder, hvor en mand keder sig, går en hund til at sove. ~ Walker Percy.
Kedsomhed er vrede spredes tyndt. ~ Paul Tillich.
Forfatterens blok er den største bivirkning af kedsomhed. ~ Jason Zebehazy.
Uden ligger menneskeheden ville omkomme af fortvivlelse og kedsomhed. ~ Anatole France.
Da kedsomhed forskud og kedsomhed er roden til alt ondt, ikke så mærkeligt, da, at verden går baglæns, den onde spreder. Dette kan spores helt tilbage til begyndelsen af ??verden. Guderne kedede sig, derfor skabte de mennesker. ~ Søren Kierkegaard.
Tomgang mennesker er ofte keder sig og keder folk, medmindre de sover meget, er grusom. Det er ikke tilfældigt, at kedsomhed og grusomhed er store bekymringer i vor tid. ~ Renata Adler.
Når folk keder sig, er det primært med deres egen selv, at de er kede sig. ~ Eric Hoffer.
Kedsomhed er bare bagsiden af ??fascination: begge er afhængige af at være udenfor i stedet for inde i en situation, og en leder til den anden. ~ Susan Sontag.
Derefter vil du finde nogle mennesker, der synes at hvor kedsomhed trives,; Du finder kedsomhed hvor der er mangel af en god ide. ~ Earl Nightingale.
Når vi holder tilbage ud af dovenskab, det er, når vi binder os til knob af kedsomhed. ~ Walter Annenberg.
Der løber gennem tingene, fordi du er fortrolig med dem, racer rutine og det er frø af kedsomhed. ~ James Galway.
Og de, der hævder at der aldrig har været plaget af kedsomhed på alle …, Jeg er aldrig keder overalt: er kede er en fornærmelse mod sig selv. ~ Jules Renard.
Der er en genfødsel, der går på med os hele tiden som menneskelige væsener. Jeg forstår ikke, personligt, hvordan du kan blive kede. Jeg kan forstå, hvordan du kan blive deprimeret, men jeg bare ikke forstår kedsomhed. ~ Dustin Hoffman.
En lærd kender ingen kedsomhed. ~ Jean Paul Friedrich Richter.
Så hvorfor har Wallace Stevens modsiger den med …, Det er den ukendte som ophidser iver af forskere, som i de kendte alene, ville visne op med kedsomhed.
Nogle af dem var bogstaveligt bange for kedsomhed …; Hvem ønsker en verden, hvor garantere, at vi ikke skal dø af sult indebærer en risiko for at dø af kedsomhed? ~ Raoul Vaneigems.
Jeg tror ikke på et efterliv, så jeg ikke behøver at tilbringe hele mit liv at frygte helvede, eller frygter himlen endnu mere. For hvad torturen i helvede, mener jeg, at kedsomhed himlens ville være endnu værre. ~ Isaac Asimov.
Og så jeg gætter Emile Cioran korrekt stillede hende retoriske spørgsmål i historie og Utopia,; Er det ikke historien i sidste ende et resultat af vores frygt for kedsomhed?
Og nogle, der er i fuldstændig ro med det …, Men det er i vores Lediggang, i vores drømme, at de undersøiske sandheden undertiden kommer til toppen. ~ Virginia Woolf.
Dit sande rejsende finder kedsomhed snarere behagelig end smertefuldt. Den er symbolet på hans frihed – hans store frihed. Han accepterer sin kedsomhed, når det kommer, ikke blot filosofisk, men næsten med fornøjelse. ~ Aldous Huxley.
Kedsomhed er et slutprodukt, er forholdsvis temmelig tidligt i livet og kunsten. Du bliver nødt til at gå af eller tidligere eller via kedsomhed, som gennem et filter, før klare produktet opstår. ~ F. Scott Fitzgerald i The Crack-Up.
Selvom jeg kan ikke give dig permanente løsninger til at dræbe kedsomhed, der er nogle midlertidige løsninger du kan prøve, som foreslået i følgende artikler:; liste af ting at gøre, når Bored, sjove ting at gøre når man keder sig derhjemme; Fun Stuff gøre, når du keder dig; ting at gøre når man keder sig, og så i slutningen af ??det, kan alle jeg fortælle dig er, at jeg ofte har undgået kedsomhed med optimal tøven. Og gæt hvad? Jeg fandt denne awesome ordsprog, der ikke blot er en af ??de bedste tøven citater, jeg har opdaget, men det gør for en perfekt afslutning på denne artikel om kedsomhed citater,
Opsættelse undgår kedsomheden, man aldrig har følelsen af, at der er noget vigtigt at gøre.
Den bedste løsning for kedsomhed evigt!

Forskellige typer af huse
Sølvfisk Insect
Plastic Canvas sømme
Wheel Justering Omkostninger
Fake Belly Ringe
Tape Gipsvægge
Internet Relationships
Planlægger et bryllup om et budget
Kumquat Tree
Car Batteriudskiftning
Native American Tattoo Design