Kerneværdier Socialt Arbejde

Hvad er socialt arbejde? Socialt arbejde indebærer at give tilbage til samfundet en lille smule af, hvad du føler, du skylder det. Det er i korte, er sagens kerne, den raison d’être af det sociale arbejde. Folk, der er rimeligt rige eller succesfulde eller berømte er så på grund af det samfund, som har givet dem deres uddannelse og de muligheder, som de er blevet i stand til opnå noget i livet. Det er denne iboende gæld, de føler til samfundet, for at lade dem trives, der skaber behovet for mennesker og corporate organisationer til at dyppe med socialt arbejde. Så hvad er de centrale værdier i det sociale arbejde?
Socialt arbejde er ofte delt op i to forskellige grene. Du kan enten hjælpe samfundet fysisk eller økonomisk. Nogle mennesker, der ikke har penge til at give noget tilbage til samfundet, bidrage med deres tid og energi. Der er flere tilfælde, hvor man kan se, at folk går til undervisning i underprivilegerede børn, og conducting drev på social bevidsthed osv. andre partier, med flere penge og mindre tid, foretrækker at finansiere disse forfølgelser af socialt arbejde organer, ved at uddele heftig summer som donationer og velgørenhed for at hjælpe dem køre. Begge opgaver er lige vigtige og hjælpe langs den sociale arbejde.
Kerneværdier Social Care
Når man forfølger sociale arbejde, er de kerneværdier, at man skal huske på angivet nedenfor.
Tjenesten; Fordi det er hvad du i det for alligevel. Socialt arbejde handler om at vise folk, der er økonomisk tilbagestående og har brug for din støtte for at kunne arbejde sammen med en lige linie med resten af ??verden. En holdning af service, og derfor er det vigtigt som det punkt i det sociale arbejde er at hjælpe mennesker vokser.
Social retfærdighed, mennesker, der socialt arbejde betjener, er helt klart for en eller anden grund, dårligt stillede. Ved at gøre socialt arbejde, er den underliggende idé at minimere denne forskel mellem dem og resten af ??verden. Så den person, der har påtaget sig opgaven med socialt arbejde skal huske på, at sikre og fastholde social retfærdighed er et afgørende aspekt af det sociale arbejde, de gør. Socialt arbejde skal udføres med det formål at sørge for, at ved udgangen af ??det, hver person har en lige chance.
Integritet integritet er en af ??de virkelig passer kernen givet værdier i socialt arbejde, at det er integritet selv, gnister de sande ånd af socialt arbejde. Integritet er en følelse, som er skabt ud fra moralske korrekthed og behovet for at svare til en værdi systemer. When integritet er lavet en del af kerneværdier socialt arbejde, så kun kan det sociale arbejde betragtes som en succes. Læs videre for mere om ‘kerneværdier: integritet’.
Kompetence; Væk er de dage, hvor socialt arbejde blev overladt til de med lidt tid og få færdigheder, som kan gøres en stor succes uden for på arbejdsmarkedet. Social service og socialt arbejde dag kræver en stor kompetence, hårdt arbejde og et drev til Excel, meget som det er tilfældet med enhver virksomhedsledelse job. En uduelig person helt sikkert ikke kan gå til socialt arbejde og heller intet mindre end det bedste resultat kræves af dem, der er i det.
Læs videre for at få flere artikler om socialt arbejde. ; Karriere i Social Work, Social Work Teorier, Hvordan bliver en socialrådgiver, Social Work, og så det handlede om de grundlæggende værdier i socialt arbejde. Inden for social arbejde er en krævende dag, og det kræver noget, men de bedste resultater at hjælpe det excel. Men alle igennem, bør man huske kerne af eksistensen af ??socialt arbejde som er at hjælpe de underprivilegerede, så de også kan blive kompetente verdensborgere.

Tromlebremse erstatning
Kampagne Slogans: Ideer til Campaign Slogans
Gerbera Daisy Care
Crib Madras Dimensioner
Bedste Oliefri fugtighedscreme
Telefon Etiquette
Funny Bryllup Sange
Vand Lily Tatoveringer
Tyggegummi Fjernelse fra Tøj
Fryser Temperatur
Echinacea Plant