Killing Lopper i Carpet

Lopper er små vingeløse insekter, der er kendetegnet ved rør-lignende sugende mund dele. Disse parasitter udelukkende foder på blod fra varmblodede dyr efter piercing værten huden. Baseret på den organisme, som de inficerer, er der forskellige loppe arter, såsom kat lopper, hund lopper, orientalsk rotte lopper og menneskelige lopper. En af de interessante fakta om lopper er deres evne til at springe over en længere distance, både vertikalt (18 cm) og vandret (33 cm). Det er snarere en adaptiv funktion for ikke at have vinger.
Identifikationsoplysningerne træk lopper er mørke farve, lange bagben og en sideværts komprimeret krop. Når den ses under et mikroskop, vil du finde små hår og børster, der dækker den hårde loppe kroppen. Selv om disse vingeløse insekter kan ses i kæledyr hele året, højsæson for loppebid er forår og sommer. I løbet af disse måneder, er det ikke usædvanligt at finde loppeangreb i tæpper, tæpper og møbler. Med øjeblikkelig handling, rengøring og koordineringsindsats, kan dræbe lopper i tæpper opfyldes effektivt.
Hvordan man kan slippe af med lopper i Carpet?
Mange gange, den voksne kvinde lægger æg i kæledyr, tæpper, tæpper, hjem møbler, kat kasser og kenneler. Disse æg efter at have passeret flere vækstfaser modne til voksne. Under gunstige klimatiske forhold, er væksten så kort som 3 uger. Men i kolde temperaturer, forbliver larver og pupal etaper i dvale i en årig periode, eller indtil starten af ??varme miljøforhold. Således har mange generationer af lopper ophobes i tæpper eller kæledyr strøelse, hvilket resulterer i en tung angreb. Følgende er nogle af de hjem retsmidler for lopper i tæpper:
Karantæne Inficerede Kæledyr, Dette er det første og fremmest skridt til at kontrollere lopper i huset. Glem ikke at karantæne kæledyr, der har loppeangreb og bad dem med passende sæber. Dette skyldes, selv hvis du lykkes med at komme af med lopper fra andre steder, vil disse infesting i PET spredt igen. Kort sagt, er det ikke nytte drab lopper i tæpper, indtil og medmindre du behandler dine kæledyr først.
Støvsugning Carpet; Når stede i gulvtæppet fibre, er de næppe synlige med vores blotte øje. I tilfælde af at du bemærker nogen loppe tegn kæledyr, så sørg for at undersøge senge og tæpper for forekomst, som er meget almindelige. Derefter Støvsug alle tæpper, kæledyr strøelse og polstrede møbler på regelmæssig basis. Rengør vakuum pose ordentligt, før genbrug det.
Damprensning Tæppe; En anden metode til at dræbe lopper i tæpper er at give den til professionelle tjenester til damp rengøring. Dette trin er afgørende for masse loppeangreb, fordi støvsugning ikke er tilstrækkelig til at fjerne lopper larver, der forbliver tilsluttet i tæppet fibre. For det bedste resultat, kan du anbefale at bruge en blanding af diatomejord og vand, mens tæppe rengøring med damp.
Brug Salt og Borax Pulver; Overbrusnings salt vil hjælpe dræbe loppeæg, mens borax er effektiv til at dræbe larver og voksne. Brug borax for lopper i tæpper er nok den bedste metode til naturlig loppe kontrol. Fås som et hvidt pulver, du kan drys det over gulvtæppet og nedenunder for at dræbe stædig lopper. Mens du gør det, sørg for at bruge beskyttelsesbriller og støvmaske for at undgå øjenirritation og indånding hhv.
Måske foretrækker du at læse mere på:; Sådan Kill Lopper i Carpet, komme af Lopper naturligvis, Natural Retsmidler for Lopper; Så det var nogle af de naturlige måder for drab lopper i tæpper. Med en hård og poleret krop, er lopper meget vanskeligt at håndtere. Det være sig deres angreb på tæpper, mennesker eller skadedyr (katte og hunde), lopper er et irritationsmoment, som bør behandles med særlig skadedyrsbekæmpelse metoder. Hvis ovenstående metoder ikke viser positive resultater, kan du prøve at bruge kemiske aerosoler eller insektbekæmpelsesmidler sprays, som er specielt udviklet til at dræbe lopper i tæpper.

Mikrobølgeovn Reparation
Olive Tree Care
Ranunkel Blomster Sæson
Fix Dryppende Faucet
Bibel vers for Begravelser
Dorm rhus
Først Dato Samtale startere
Industriel Ear Piercing
Håndmalede vinglas
Samtale Emner
Fall Wedding Farver