Kinesisk Drage kostume

Kinesiske drager er symboliseret med vand, hvilket betyder, at de er herskerne at flytte vandforekomster som floder, hav, og vandfald. Sammen med at være herskerne af vand, regel kinesiske drager vejret iførelse en menneskelignende (human-lignende) afbildninger. Ofte klædt i en konges outfit, lederen af ??dragen forbliver den samme med kongens hovedbeklædning. Der er fire dragon Konger for øst, syd, nord og vest have. På grund af deres forhold til vejret fænomener som orkaner og tsunamier, har mange landsbyer i Kina dedikeret templer til deres lokale dragen konge. Dragen giver en stor respekt for folk i Kina og anses for at være hellig. Læs interessante fakta om den kinesiske vandet dragen.
Dragen dans er udført med at udarbejde kinesiske drage kostumer, da det er en meget gammel tradition Tujia and Miao etniske grupper i Wuling bjergområder. Selv om dragen bliver brugt til diverse fester samt som den kinesiske nytår. Hvert forår festival kan hver traditionel kinesisk drage kostume mønster bæres af otte eller flere dygtige dansere og de udfører et meget koreograferet dans. Hovedet er det mest slående træk ved hele kostumet, da den indeholder kanin øjne, koens ører og en hjort horn. Med ekstravagant danseformer og fyrværkeri, er Kinas rige kultur captivated mennesker over hele verden. Du også kan gøre en kinesisk drage kostume, tage et kig på, hvor nemt det er at lave din helt egen farverige dragen.
Hjemmelavet kinesiske Dragon Kostume
Nødvendige materialer, Hættetrøje, Sweatpants; Shiny kontrasterende farvet stof; Sweatsuit farvet stof, ekstra, Sheer materiale Rød, sort, & hvid filt skum, Saks, Tråd, symaskine, Trin # 1: Før vi begynder at lave dit hjemmelavede kinesiske drage kostume, vil du nødt til at købe en sweatsuit. Afhængigt af, hvor store du vil have din dragen at være, købe par størrelser større end bærerens størrelse.
Trin # 2: Vi er nødt til at dekorere bug dragen kostume med nogle skalaer. Du vil skære ovale stykker fra filt og skinnende materiale. Skære dem oval figurer i halve og læg dem som vægte i hele mave, så de sweatshirt kan skjule. Tag den nederste række første til at sy alle skalaerne i deres respektive steder. Arbejd din vej op ad skalaerne, så de overlapper hinanden på toppen af ??hinanden.
Trin # 3: For pigge på dragens ryg, vil man skære tynde trekantede stykker fra den farvede filt. Now sy hver trekant stykker sammen, så det danner ligesom en lomme. Skub some tynde udskårne stykker af skum i lomme for at gøre det til at ligne spikes. Gør mindst 3 til 4 pigge på hver side af sweatshirt.
Trin # 4: Nu kommer vingerne af dragen. Tag det store materiale og sy trekantede figurer på begge sider af sweatshirt og under hver ærmerne. Efterlad plads nok, så brugeren er der plads til at løfte hans / hendes arme. Når bæreren står lige med armene åbne til siderne, vingerne er nødvendigt at hænge fra ærmerne på sweatshirten.
Trin 5: For dragens hale, vil du have samme slags trekantet form som i trin 4. Den eneste forskel er, at disse brik vil blive længere og slankere end de tidligere. Skær to lige store dele af trekanter og sy dem sammen, som vil danne en lomme (en lille plads til at skubbe skum i). Sy det færdige halen på den kinesiske drage kostume (sweatshirt eller toppen af ??sweatpants).
Trin # 6: dragehoved er den afgørende rolle, fordi det fuldender hele kostume og bringer det stof. Skær to ens figurer til øjne og en for munden fra hver af de røde, hvide og sorte filt. Hånd sy hver af disse stykker forsigtigt på sweatshirt’s hætte. Den hvide filt vil blive brugt som trekantede, spidse tænder på den øverste kant af emhætten. Du kan også tilføje nogle mere skum udstopning at gøre hovedet se større ud. Tilføj trekantede pigge på hætten, så det ser som horn.
Læs mere på:; Halloween Kostumer, Halloween Kostumer at gøre derhjemme; Hjemmelavet kostume idéer, Prøv at lave den kinesiske drage kostume til nogen i din familie eller dig selv til Halloween eller nogle skoleprojekt. Du så hvordan man laver et kinesisk drage kostume med få nemme trin, selv du kan forstå det hårde arbejde, der skal gå til at gøre livet størrelse kinesiske drage kostumer.

Deck Byggeplaner
Curling glat hår
Stue Layout
Tattoo Removal Cream
Påske Basket Idéer
Kno Tatoveringer
Affaldsskakt Cleaner
Foot Massage Techniques
Anvende falske øjenvipper
Lotus blomst Symbolik
Dobbeltseng størrelse