Kirke-Bulletin Idéer

Det er en meget almindelig forståelse for, at kirken opslagstavle ideer skal være traditionel med en særlig farvesammensætning, som ingen kan ændre eller blande sig i. Det er slet ikke tilfældet i dagens kirker, da de er mere åbne over for de unge og deres ideer. Ingen ønsker at læse meddelelser og nyhedsbreve fra bestyrelserne eller papirer, som kun har to farver, sort og hvid. Ved hjælp af forskellige farver og mønstre for bulletin, kan du komme op med en række kirke bulletin ideer. As nyhedsbreve er en meget vigtig nødvendigt i nogen store institution, bruges de til at vise den aktuelle og kommende forhold i en bestemt periode. De bruges også til at vise taknemmelighed, anmodninger og meddelelser om menigheden. Tag et kig på nogle sådanne unikke og sjove ideer til kirke nyhedsbreve.
Kirke-Bulletin Design Idéer
Uanset om de vises på tavlen eller sendes ud enkeltvis, nyhedsbreve bære kernen i begivenheden. Der er mange måder at designe nyhedsbreve, såsom print billeder, lave plakater, lave et tema dækker, eller blot skrive smukke tekst med en elegant farve. Der er lister over meddelelser, the presbyter har at gøre for menigheden at kende, men det er ikke en let opgave at informere dem personligt og det er hvor nyhedsbreve anvendes. Mere om månedlige bulletin board ideer.
Kirke-Bulletin Cover Idéer
Når du ikke udstationering bulletin over brættet for alle at læse, eller distribuerer flyers til menigheden, er det altid anbefales at gøre bulletin dækker mere udtryksfuld. Rækkefølgen af ??tilbedelse for en normal gudstjeneste, til et bryllup ceremoni, påske, eller enhver anden service kan blive distribueret af disse bulletiner. Dækslet bør i det mindste give en ide om begivenheden, så du er nødt til at gøre det præsentabel. Det kunne tilføje en anderledes touch til udsmykning af bulletin og gøre smukke kirke bulletin ideer.
Hvis du kan, bruge farvet papir til disse bulletiner som pink, gul, blå og grøn og skriv teksten med mørke farver. Print billeder af begivenheden på coveret for at gøre det mere præsentabel, som et par til et bryllup bulletin, din kirke for nogen anden funktion eller service. Du kan altid indsætte pailletter eller binde bånd for at gøre det til at se kønnere med et farveskema besluttet for begivenheden. Skrive en kort beskrivelse om begivenheden i to linjer på omslaget og gøre det ser smukke og enkle.
Kirke-Bulletin Board Idéer og indretning
Efter du har besluttet dig om farve og billeder til forsiden af ??bulletinen, på indersiden kan du give en detaljeret beskrivelse af programmet med detaljer om tid og sted. Hvis begivenheden er en festival som jul og påske, nævne den tid af tjenesten (fra og til), og derefter rækkefølgen af ??tilbedelse efter det. Du kan give salmerne der skal synges i tjenesten samt svarene skal siges. Så efter hele ordren er overstået, give en lille tak noten som en påskønnelse for menigheden tilstedeværelse.
Hvis bulletin formodes at være bare en flier med bekendtgørelser eller tal, kan du nemt gøre dem så attraktive som de tjenester. Du kan bruge disse også som opslagstavle ideer til kirken. Nævn kontakter på forsiderne og i indersiden, anvender forskellige farver til skrifttypen på alle kontaktoplysninger. Hvis du kan, tilføje billeder af hver enkelt kontaktperson bare for at gøre det nemmere for menigheden. Hvis der er meldinger om fødselsdage, jubilæer, utilpas medlemmer, nekrologer, fødsel Meddelelser, bryllup bands, søndag skolens aktiviteter og andre kirkelige arrangementer, kan du blot have en enkelt sider for individuelle oplysninger. Disse kirke bulletin ideer kan helt sikkert hjælpe dig med at få en stor fan følgende i din kirke. Mere om strategisk planlægning til kirker.
Hvis du har nogle mere kirke bulletin ideer, må du ikke holde dem for jer selv, men bruger dem til at gøre at gå i kirke sjovere.

Mottoer at leve efter
Flirte Citater
50 års fødselsdag Jokes
Dekorative rumdelere
Solar Panel Effektivitet
Tattoo Removal Cream
Poppy blomst
Vandtæt Concealer
Haven Bryllup Modtagelse
Små Tattoo Idéer
Party Dress Codes