Kitchen Color Idéer

Your Køkkenet skal være smukt og præsentabelt, i betragtning af at du bruger en hel del tid derinde madlavning. Væggene, skabe og hylder, skorsten og møblerne skal være planlagde egentlig godt, når du ønsker det ser smuk ud. Valg af kitchen farver kan være meget forvirrende, især hvis du ikke ønsker at give det en ensformig lignende farve som resten af ??dit hus. Mange siger i træ kabinetter og møbler gå bedste med nogen farver på vægge og interiør, men ikke altid. Du kan have lyse og farverige kitchen interiører at gøre dem ser pænt ud. Som lys reflekterer med farver, gør dit kitchen hvid er ikke altid en stor mulighed. Thus læs videre for at finde ud af nogle interessante kitchen farve idéer til din dejlige hjem.
Ideer for Køkken Farver
Farverne er meget behagelig, og de lyse op i rummet ved at blande interiør med deres optrædener. Hvis du elsker at tilbringe tid i dit køkken madlavning eller simpelthen bare hængende rundt med venner eller familie, jeg foreslår, at du skal have lys og afstamning farver. To gøre dit køkken ser bedst føre separate farver til dine vægge, skabe, redskaber og andre service, og køkken møbler. En meget organiseret og synkrone køkken kigge fornemt, men ikke behagelig. Nedenfor er nogle unikke køkken farve idéer til at give en sort at vælge imellem. Læs mere på køkken dekoration.
Kitchen farve maling Idéer
Den første ting du overveje til køkken farve idéer er din væg maling. Dette er vigtigt, fordi din køkkenets komplet udseende afhænger maling af vægge og loft. Du kan læse mere på køkken design.
Elfenben: Denne farve er det bedste valg i køkkenet farve ideer, som du kan gøre nogen farve køkkenmøbler at matche det. Elfenben giver væggene en meget enkel berøring og du kan gøre meget med det som en baggrundsfarve. Det giver dig også den frihed til at vælge klare farver som grøn og gul til kabinetterne og skorsten.
Blå: Blå betragtes som farven på frihed og tilfredshed. Det giver din væggene en lindrende og rolig udseende og gør miljøet lys. Den lysere nuance af blå altid ser bedre ud for vægge i stedet for den mørkeblå eller navy blå nuance. Forsøg at gøre loftet hvid eller lyseblå.
Violet: Nuancer af violet, lilla og lavendel er også store køkken farveskemaer. Der er en række nuancer i denne farve, og dermed vil du få en række valg for din væggene. Du kan endda blande disse med hvid for at give en meget svag skygge af violet til at gøre lilla og male loftet for at give en ensartet udseende for hele køkkenet.
Orange: Orange og gul kan lyse og behagelige dag farver, der reflekterer sollyset og lys op hele rummet. Disse farver kommer også i lysere og mørkere nuancer, og du kan foretage dine valg i overensstemmelse hermed. Du kan blande de elfenben til loftet og de mørke farver på væggene for at give en endnu mere reflekterende se til dit køkken.
Køkkenmøbler og porcelæn Farve Idéer
Den næste aspekt af dit køkken farve ideer er interiøret, møbler og porcelæn farver. Tag et kig på disse kitchen farvekombination forslag, som du kan vælge for hele færdige look.
Skabe: Din skabe og skuffer kan være farvet lyst med gul, grøn, orange, pink, blå, lilla og selv rødt, når væggene er elfenben i farver. Hvis de er farvede, gør dine køkkenskabe og andre møbler af stik modsatte skygge. Da næsten halvdelen af ??din køkkenet består af frysere, vil disse farver se effektive og Giv dit køkken en besat look.
Møbler: Du kan gøre centret bordet og spisebord i samme farve, for det meste en træ-eller en grå. These neutrale farver altid har en bedre effekt på den overordnede udseende af køkkenet. Du bør altid skelne mellem farverne, som alt med lignende farver ser kedeligt og kedeligt. Miss matching og hjælp kontrasterende farver til spisebordet, stole og centrum bordet vil lyse op i rummet uafhængigt af den størrelse. Læs mere om køkkenelementer.
Bestik: Din porcelæn og bestik sæt bør elegant farvet og matching med køkken farveskema en smule. Hvid og creme er den bedste farve til Kina og hverdagens redskaber kan af stål. Da jern er også en neutral farve, det går godt med skorsten og gas. Din kaffe maskine kan være sort eller hvid, afhængigt af farven koordinering. Kan du altid have glas service så godt. Glem ikke at pynte dine smukke og farverige køkken med levende blomster lejlighedsvis. Læs mere på køkkenmaskiner.
Jeg er sikker på at du har fået en bredere synet af valg med disse kitchen farve ideer. Du kan gøre det så interessant og smuk du ønsker det skal være med disse farver. Da farver er essensen af ??hvert værelse, få mest muligt ud af dem.

Tung Oil Ansøgning
Neonskilte Reparation
Højdepunkter for Brunettes
Hjemmelavet Wax
Ghetto Tatoveringer
Suede Brush
Standard Postkort størrelse
Socialt Arbejde Teorier
Skælshampoo Anmeldelser
Weave Hairstyles
Gæsteliste Skabelon