Klapperslange Bite Behandling

Det er vigtigt at vide alt om klapperslange bid behandling. For det første fordi det er en giftig slange, og hvis hjælp ikke gives straks, så det kan vise sig fatalt. Og for det andet, hvis du har viden om klapperslange bide behandling du kan hjælpe andre. Lad os se på, hvordan man behandler en klapperslange bid effektivt. Læs mere om klapperslange levesteder.
Klapperslange Bite Symptomer
En klapperslange vil sædvanligvis være i den snoede position, før der gives en slange bid. Kun den forreste del af det organ vil blive rejst, og rasle vil blive raslende. Klapperslanger bid på omkring en afstand af halvdelen eller en tredjedel af længden af ??deres organer. Det er vigtigt at vide, hvad symptomerne på en klapperslange bid er. Her er nogle af dem:; Pulsen bliver hurtigere. ; Du vil have svært ved at trække vejret. ; Dine øjenlåg begynder at hænge. ; Du vil opleve kvalme og opkastning. , Der er en høj mulighed for, at det område, som klapperslange bid vil begynde at bløde. ; Du vil opleve at få lavt blodtryk. ; Du vil opleve en fornemmelse af følelsesløshed og smerter på stedet af klapperslange bid. ; Du kan endda have en lammelse virkning eller midlertidig lammelse. ; Du vil føle træthed og svaghed. ; Du kan blive konfronteret med en akut tørst. ; Du har måske til at beskæftige sig med vævsskader. ; Du vil føle en følelse af prikken og hævelse omkring det område, som klapperslange bid. ; Din hudfarve kan undergå ændringer i farven. ; Du kan opleve svimmelhed. ; Du vil svede for meget. ; Der vil være fang mærker i huden og området omkring den lyser rødt. , Der er en chance for, at du kan opleve muskel in-koordinering. ; Du har måske sløret syn. ; Læs mere om klapperslange fakta.
Klapperslange Bite Førstehjælp
Det er vigtigt at kende proceduren for førstehjælp til at følge i tilfælde af klapperslange bid hos mennesker. Hvis de rette pleje og behandling er fulgt i disse klapperslange bider, så vil giften fra giften ikke påvirke en person så meget. Jo længere behandlingen er forsinket, jo mere og mere gift vil spredes i kroppen, og det kan vise sig at være fatal så godt. Her er nogle af de trin, du skal tage for klapperslange bid behandling. Læs mere om typer af slange gift. , Sørg for at komme væk fra slangen så hurtigt som muligt. ; Fortæl patienten at bevare roen. Dette er meget vigtigt. ; Gør patienten ligge ned. ; Vask området med en mild sæbe og vand. ; Begræns bevægelsen til nul, hvis muligt. ; Hold det berørte område under hjertet plan for at reducere strømmen af ??giften i kroppen. ; Fjern alle stramtsiddende tøj eller tilbehør. ; Immobilisere bidt området ved hjælp af en improviseret skinne. Sørg for, at det ikke er for stramt, så der vil være konstant blodgennemstrømning. , Dække området med en kølig komprimere eller en fugtig klud for at minimere hævelse. Men ALDRIG bruge en ispose på såret. ; Aldrig skar i såret for at lade blodet flyde ud eller sutte på såret for at slippe af med giften. ; Få lægehjælp så hurtigt som muligt. ; Hvis medicinsk hjælp ikke kan gives til tiden derefter træffe foranstaltninger for en form for en sugeanordning som pumper bør gøres. (Fundet i slangebid overlevelse kits). Derefter bruge pumpen suge alle de blod. ; Læs mere om førstehjælp til slangebid.
Klapperslange Bites i Hunde
En klapperslange bid for en hund kan vise sig at være flere hak mere farlig, end det er for mennesker. En klapperslange bid vil føre til en masse skader i hunden, så han måske aldrig blive det samme igen. Det skyldes, at grunden til, at en klapperslange vaccine er anset for en meget god mulighed for hunde. Disse bør kun gives til alle hunde, især dem, der bor i områder, som har en mulighed for at klapperslanger der eller om man vil tage deres hund til en natursti og camping.
En klapperslange vaccine til hunde er betragtes som en bedre løsning end en antivenin fordi sidstnævnte administreres som en behandling, og det måske eller måske ikke gives til tiden. Således virkninger kan eller ikke kan lykkes. En vaccine på den anden side vil hjælpe til at forebygge store skader på hunden.
Hvis din hund har lidt en klapperslange bid, men du kan følge samme procedure, som du ville gøre i tilfælde af en klapperslange bide i mennesker og administrere den samme omhu. Sørg for at du får din hund medicinsk hjælp så hurtigt som muligt. Læs mere om, Diamondback klapperslanger, Træ Rattlesnake; Efter at have læst denne artikel, selvom du har en rimelig god idé om Klapperslange bid behandling, er forebyggelse det bedste bud. Så sørg for at du får en antivenin skudt, før du går ud til steder, hvor muligheden for en klapperslange være der er høj. Alle de bedste og passe!

Hardwood Floor Reparation
Internet Dating Etiquette
Fransk Manicure hjemme
Skilsmisse Sorg
Soltag Reparation
Forår Wedding Blomster
Gipsvæg Tykkelse
Sommerfugl Flower Tatoveringer
Gerbera Daisy Care
Små Cross Tatoveringer
Kombination Skin fugtighedscreme