Kløe Pulver: Hvordan laver Kløe Powder

I år fire af os besluttede vi kan styre fri for eventuelle practical jokes, og det gjorde vi så. Eller vi troede, vi gjorde, indtil Aden har besluttet at få fat i os alligevel. Han planlagde denne udfoerlige trick, der involverede nat spøgelse hyler, hvide lagner og en hel del Hamming. Men han fik os alligevel. Så vi tænkte, okay, 1 april er overstået og vi er færdig. Men vi var forkert. Denne gang var det Nathan, der besluttede, at 1. april eller ej, ville han få tilbage på Aden og mens han var i det, på os så godt. Og så April 4 så vi får fooled en anden gang over. Alt ville have gået tilbage til normal havde Aden og Nathan ikke holdt håne de to af os for en hel uge efter. Så vi er naturligvis at komme tilbage på dem. Ja, de er tvillinger, og deres djævelske sind fungerer ens, men vi er deres kid søstre og hvad de ikke indser er, at disse gener har samlet ind i os så godt. So Robin og jeg kommer til at sidde ned og koge op nogle betyde kløe pulver. Så brug det ikke bare én gang, men i løbet af et par dage i ryk af hændelser, så de aldrig tror, ??det er os … , og endnu vigtigere, at de ikke er klar over det er den kløe pulver. Og hvis vi har vores måde vil en læge besøg frygtede hudlidelser ikke en umulighed. Læs mere på April Fools prank.
Klart. Så mens Robin og Raven har travlt plotte søde hævn med deres hjemmelavede kløe pulver prank, vil jeg gerne tro, at der er mange andre derude, som ikke har noget imod at udforske en kraftig effekt af ovennævnte kløe pulver som en del af harmløse drengestreger. Har jeg ret? Nice. Se ting med kløe pulver er at det er uskadeligt. Som i, yeah, er der kløe side (hvilket kan være ret grusom), men det fører ikke til nogen farlige virkninger. Og hvis din Målet er at kun skræmme, så kan du altid fortælle dit offer og gøre ham / hende tage et brusebad.
Men før alt dette sker, og har du en chance for at bekende kulør, er der behov for en besiddelse af en sådan kløe pulver vi taler så meget her. Så hvis ‘Hvordan laver kløe pulver’ er din forespørgsel, er der ingen grund til at bekymre sig. For bestemte nedenfor er nogle betyde kløe pulver procedurer at hjælpe dig ud. Tag noter:
Kløe Pulver Opskrifter
Der er mange, tro mig. Nogle naturlige, nogle syntetiske. Syntetisk kløe pulver, kan du købe fra markedet, og den hjemmelavede kløe pulver, du kan gøre derhjemme. Sådan gør du:
Kiss From A Rose
Dreje ord Seal berømte sang ikke kan repareres, mig videre med denne metode lad. Ved den måde, hvis du tror jeg er dårlig – får denne. Denne kløe pulver opskrift kaldes også ‘Romeo og Julie’ (Spørg ikke mig, har jeg ikke name it.)
Ting, du skal, Rose, Knife, tandstikker, Bowl, vand Handsker, at forberede, tage en tørret rose eller tør det ved at sætte det i et mørkt hjørne for en dag eller to. ; Efter rosen har tørret, kigge efter grønne farvede frugten lignende stof der vokser midt af det. , Fjern denne og derefter bruge en kniv skæres den i to halvdele. ; Du finder en bomuld som tekstureret ting i frugten. ; Nu bære handskerne og tage den ud eller bruge en tandstikker for at fjerne den og placere den i en kop. ; Nu koge vand, og lad det damp op. ; Næste sted koppen med bomuld lignende stof ved siden af ??kogende vand kop og lad dampen fordyber. ; Dette vil gøre bomuld fluffier. ; Kontroller at vand siver i nærheden af ??eller rører frugt eller det vil miste sin klør. ; Så heller ikke placere den i en mikroovn. ; Efter det blevet fluffy, placer den i solen for engang indtil det tørrer. ; Knus stoffet i et pulver, og det er klar til brug. ; Pulveret trænger igennem tøjet så godt. Men vær omhyggelig med at ikke få det tæt på øjne og læber.
Maple Story
En anden opskrift bare for dig. God fornøjelse! (Gøre det gutter !)…
Ting, du skal, Maple Frø, Konvolut eller taske, der kan forsegles, Hvidbog-esque ting. , Razor Blade, at forberede, Læg et hvidt papir på en plan overflade. ; Hold nu to ahorn frø i begge hænder, og gnid dem mod hinanden. ; Du vil bemærke, at små sølv af hår falde ned på papiret. ; Gør dette med 15-20 frø at få ett anstændig beløb af sølv håret (ca. 1 Tsp); Nu tørt dette pulver at gøre den mere stærk. ; Opbevares i en pose eller kuvert og håndtag med bevogtet forsigtighed. ; Alternativt kan du også bruge et barberblad at skræmme sølv hår. ; Andre simple opskrifter
Hår Strands
Tage nogle hår tråde og skæres derefter i teeny-weeny stykker. Denne ret er en af ??de kløende produkter. Ikke tror mig? Prøv at sætte nogle over en andens ryg og se kløe, der følger.
Tandbørste Bristles
Tag en tandbørste og skære sin Borster. Igen i virkelig virkelig små stykker. Børstehårene er skarpe og spidse og dreng gøre de klør!
Læs mere på:; Prank Idéer til god Pranks at spille; Raven og Robin sørgede deres brødre aldrig rodet med dem nogensinde igen. Desværre lærte Aden og Nathan det på den hårde måde. Ordet »Kløe pulver« vil derfor frem udarbejde temmelig dårlige minder for dem. Så … Hvad siger? Klar til sprede kløe rundt på, du djævel, du? Jeg ved virkelig ikke vide, om at sige “Alle de bedste ‘går i denne situation .. men for gamle tider skyld – Alle de bedste! Lad kløe begynde!

Mus udryddelseslejre
Irsk efternavne
Loftisolering Omkostninger
Typer af beton
Wrist Tatoveringer for Guys
Papyrus Plant
Kløe Pulver: Hvordan laver Kløe Powder
Eyeliner Tips og tricks
Køkken maling farver
Formel Dress Kode
Dobbeltseng størrelse