Klor Fjernelse Shampoo

Svømning, ingen tvivl er en god hjerte-kar-træning, der brænder kalorier i et hurtigere tempo. Men, regelmæssig svømmere, der ofte klager over tørt hår. Hvorfor sker det? Klor i svømmebassinet er den største synder bag beskadiget håret. Vand i swimmingpoolen er chlorerede at forhindre udviklingen af ??mikroorganismer som virus og bakterier. Det er den enkleste måde at opretholde hygiejne vand. Selv om klor fungerer som en udmærket desinfektionsmiddel, kan engagementets producere skadelige virkninger på håret.
Chlor Virkninger på Hair
Når håret kommer i kontakt med hår, store tørhed sker inden for et par dage. Klor også gøre håret skørt, give dem ett ildelugtende lugt. Bortset fra at gøre hår tørt, klor formidler en grøn farve til håret. Svømmere med sølvfarvet hår finde en usædvanlig forandring i hårfarve efter svømning. Så for at undgå alle disse unwelcoming ændringer i hårstruktur og farve har et brusebad bad med shampoo tidligst at slippe af klor indskud akkumuleret i håret, er nødvendig.
Klor Fjernelse Hårvaskemidler
Der er shampoo, specielt udviklet til at slippe af klor fra hår. Klor fjernelse fra hår har aldrig været så nemt før, takket være bred vifte af hårplejeprodukter, der er designet til forsigtigt at fjerne klor, og dermed genoprette den naturlige skønhed af håret. Følgende er nogle populære shampoo til klor fjernes fra håret:
Afklaring Shampoo; Dette er én shampoo der er almindeligt anvendes efter svømning, at behandle klor eksponerede hår. At bevare de tabte fugt, forårsaget på grund af klor eksponering, anvendelse en afklaring shampoo, der indeholder EDTA. Svømmere generelt gå efter kenra afklaring shampoo, effektivt at omdanne tørt hår til skinnende, skinnende hår.
Ultra Swim; Dette er endnu et klor fjernelse shampoo, der kan rense håret grundigt og efterlader dem sunde og bløde. Regelmæssig svømmere foretrækker at bruge denne shampoo, til at genoprette den tabte fugtighed af klor skadet hår.
Herbal Essences, anden tilgang for at redde håret fra klor effekter er at bruge shampoo, der sælges under varemærket »urte essenser«. Dette er et af de produkter, der kan gøre underværker for at fjerne disse besværlige klor indskud. Udover grundig rengøring, giver shampooen en langvarig duft til håret. Den rene naturlige ingredienser i naturmedicin essenser fugter håret forsigtigt, hvilket gør den blød og silkeagtig.
Pantene Pro V For at bekæmpe hår problemer på grund af klor eksponering, mange svømmere også bruge Pantene Pro V. Sig ‘farvel’ til sløvhed i håret, der opstår som følge af klor kontakt, ved at bruge denne shampoo. For sunde hår og for at få det »misundelige” skinne, vil Pantene Pro V sikkert tjene formålet.
Tips til at reducere Klor Induceret hårproblemer
En let måde at minimere klor opbygges på håret, er at få et hurtigt brusebad bad før svømning. Der er ingen grund til at bruge et shampoo eller sæbe. Simply, iblødsætning hår i rent vand, reducerer dets evne til at absorbere klor, mens svømning. Også, efter svømning, kan kun bruger varmt vand hjælper til at fjerne klor.
At vide mere om shampoo, kan du læse:; mod svampeinfektion Shampoo, Natural Skæl shampoo, Hair Afklaring Shampoo, det hele, svømning hverdagen betyder ikke, shampoo hår dagligt. Dette er absolut ikke nødvendig, og betragtes som en unødvendig vane. Brug af klor fjernelse shampoo, to gange om ugen, er mere end tilstrækkelige til beskytte håret fra skadelige effekter af klor.

Hippie brudekjoler
Home Bar Idéer
Maleri Møbler
Laminatgulv Cleaner
Ting at tale om på telefonen
Short Wedge Haircut
Eco Friendly Gaver
Loft Bed Planer
Tall blomsterarrangementer
Pool Liner Reparation
Påske Salmer