Knitting for begyndere

Glæden ved at omdanne en kugle af garn til en sød lille sweater er noget, der bør opleves af alle. Du tror måske, at strikke er noget, der er beregnet til gamle damer at fordrive tiden, men det er ikke sandt. Strikning er ikke kun meget tilfredsstillende, men det er også dybt terapeutisk. Strikning er nu i vid udstrækning til behandling af mennesker, der lider af psykiske traumer og depression som et middel til kreativ stikkontakt. Inden man forsøger sig komplicerede mønstre er det bedst at vide et par ting om strikning for begyndere. Her vil vi give dig trin for trin instruktioner om strikkeopskrifter for begyndere.
Knitting for begyndere: Tips
Her er nogle tips til at strikke for begyndere. Start altid med en simpel projekt som et tørklæde, hvor du kan starte med en kombination af to grundlæggende masker. De to grundlæggende masker, der er fantastisk til begyndere er vrangmaske og retmaske. Når du har styr på disse to masker du nemt kan flytte til de mere avancerede. Vælg strikkepinde, som er mindst 10 inches i længden. Strikkepinde er til rådighed i en række forskellige materialer som metal, bambus, plastik og bambus. Mens købe strikkepinde, holde dem i dine hænder at beslutte, om du er komfortabel med dem. De fleste mennesker foretrækker metal strikkepinde, men du kan vælge træ eller bambus dem, da de er fleksible, og maskerne ikke glider ud fra det. Det første skridt i strik for begyndere, er at skabe et fundament række sting på din strikkepinde. Hold nåle i hånden og lav en slipknot af loope uld til at danne en oval form. Slip den venstre strikkepind over det ovale knude og træk enden af ??garnet at stramme knuden. Nu gøre en anden oval ring med hjælp fra din tommelfinger og pegefinger og sæt den tilbage i løbet af de strikningen nålen. Stram slutningen af ??garn og gentage hele processen, indtil du har det nødvendige antal sting.
Når du har de vigtigste fundament rækken, er du klar til at gøre det strikkede. Første hold strikkepind have fundamentet række i din venstre hånd og holde den anden nål i højre hånd. Sæt spidsen af ??nålen fra tilbage til forsiden og åbne op fundamentet maske lidt. Sted i slutningen af ??strikkegarn fra tilbage til forsiden og derefter skubbe masken ud venstre hånd nålen til højre én. Afgiv din langfinger mod den anden søm forsigtigt, så det ikke glider ud af nålen. Den maske, som du kan se på højre side strikkepind er vrangmaske. Gentag samme procedure, indtil du har den ønskede længde til at foretage et tørklæde. Når du har udtømt en kugle af garn, og du skal starte med ny bold, skal du blot stoppe strikke med de gamle garn og efterlade omkring en 6 tommer lang hale. Nu starter strikke med de nye garnnøgle forlader en lang hale. Efter strikning en række, træk både længden af ??garn sammen og sikres med en knude. En anden strikke søm, som du kan prøve er retmaske. Det er ligesom vrangmaske og den eneste lighed er, at du er nødt til at indsætte det punkt af nålen fra punkt til tilbage og sted i slutningen af ??strikkegarn fra front til bag. De øvrige trin er samme som den vrangmaske. Læs mere på; Knitting Instruktioner for begyndere, strikkeopskrifter for begyndere, strikketeknikker, Så det var alt om strikke for begyndere. Når du er komfortabel med de to grundlæggende strikning masker, kan du prøve forskellige strikkeopskrifter ligesom ris søm, trekant ribben, mock-kabler og twin rib. Nøglen til at beherske håndværk af at strikke er øvelse og tålmodighed.

Tattoo Removal Cream
Check Engine Light Blinkende
Loftisolering Omkostninger
Hjemkomst Hairstyles
Magnolia Tree
Tape Gipsvægge
Fake Belly Ringe
Christian Citater og ordsprog
Udskiftning Brændstof Pumpe
Installation Laminatgulv
Følelsesmæssige Affair