Kniv Care

Knive har fået et utal af anvendelser. De bruges til jagt og indsamling, som et hjem reparationsudstyr, for kunst og kunsthåndværk og vigtigst for at hakke og skære til at forberede store gourmet-måltider. Uanset hvad kniven bliver brugt til, en ideel kniv skal være “skarp”, som gør det let at klippe og udskæring. En kniv er en af ??de vigtigste og mest alsidige køkken bestik. Med den skarpe klinge og robuste håndtag, hakke og udskæring bliver lettere og sikrere. En sløv kniv kræver mere kraft og tryk og arbejde med en sløv kniv resulterer i en højere risiko for skader. Desuden er det sinker arbejdet hastighed og fører til tidlig træthed. Derfor bør du tage ordentlig pleje af dit køkken knive, hvis du ønsker en effektiv og fejlfri ydeevne. Her er nogle generelle regler, der gælder for kniv pleje. Læs mere om, hvordan man skærpe en kniv.
Køkkenkniv Care
Den vigtigste faktor i forbindelse med kniv pleje er den rette forståelse af anatomien i den særlige sæt af knive og materialer, de består af. På trods af den høje kvalitet af stål, der anvendes til fremstilling af moderne knive, er det tilbøjelig til at ruste sig med tiden, afhængigt af visse faktorer som temperatur, fugtighed, oxidanter samt håndtering og uheld. Køkkenknive kommer i mange forskellige materialer og kan være en investering. Udskiftning knive ofte ikke er ganske overkommelige, og det ville være bedst at passe dem ordentligt at få dem at arbejde effektivt i lang tid. Her er nogle tips til kniv pleje og skarphed.
Tilskæring Brug køkkenknive kun at hugge mad, da de ikke er beregnet til at skære papir, snor osv. Sørg for at skære på en skæring bord, helst lavet af blødt træ, hvor skærefladen er endetræ snarere end side korn, som enden kornet er den mindst ru overflade at skære imod. Hvis du skærer mod siden korn, der er chance for, at dele af kornet chip off og kan blandes med maden. Brug bestyrelser lavet af andre materialer som plastik, hårdttræ, keramik eller komposit materiale kan sløve knive.
Rengøring, Rengøring knive efter hver brug er den bedste måde at øge deres holdbarhed. Dog bør knive altid hånd vaskes og ikke sættes i opvaskemaskine. Sætte knive i opvaskemaskinen kan forårsage revner i håndtaget og kan adskille vinger. Det kan også medføre visse knive til rust. Brug varmt sæbevand til at vaske knivene. Undgå at lade køkkenknive ophold i vand i lang tid. Vask dem straks, skyl godt og tør dem helt med køkkenrulle eller vaske sengetøj. Læs om kniv skarphed teknikker.
Oliering; træskafter mister deres naturlige olier på udsættelse for barske vaskemidler, så håndtag samt knive skal olieres en gang imellem. Du kan bruge de normale vegetabilsk eller madolie til dette formål. Læs om køkkenkniv vedligeholdelse.
Opbevarer Dette er et af de vigtige aspekter af kniv pleje. Køkkenknive skal opbevares i en knivblok eller en hængende magnetiseret rack, specielt lavet til knivene. Du kan også gemme dine knive i hard-shell opbevaring sager.
Skarphed, Dette er det vigtigste aspekt af kniv omsorg som skære med en sløv kniv kan være meget irriterende, især når du forsøger at skive en tomat med det. Der er flere hjem skarphed metoder og kniv slibning værktøjer til rådighed, som du kan bruge til at finpudse dine knive. Tegning af køkkenknive tværs slibning af stål eller skarphed sten kan hjælpe dig med skarpere knive. Du kan også bruge en kommerciel knivsliberen. Læs mere om kniv skærpelse tips og teknikker og knivsliberen anmeldelser.
Så det handlede om køkkenkniv pleje. Jeg er sikker på du vil følge ovenstående kniv pleje tips og holde dine knive bliver sløve! Håber du har fundet denne artikel hjælpsom!

Sparrow Tattoo
Frisurer til tyndt hår
Eye Tattoo Design
Formel Dress Kode
Akrylnegle Omkostninger
Etikette Regler
Barack Obama Citater
Naturlig Skæl Shampoo
Dating & Forhold
Trendy Hairstyles for Runde Faces
Te Party Etikette