Kno Tatoveringer

Har du nogensinde tænkt på at få kno tatoveringer? Body art er en fantastisk måde at udtrykke dine følelser. Jeres dybere begær, hengivenhed over for mennesker, dit liv og aspekter af din personlighed kan blive repræsenteret ved hjælp af tatoveringer.
Der er ingen mangel på muligheder, når det kommer til at vælge en tatovering, skal du blot fortælle tatovør, hvad du har i tankerne, og der har du en flot design ætset på en del af din krop. Selvom folk generelt får tatoveringer på deres skuldre, bryst, ryg, ankler og håndled, men der er ingen grund til at begrænse dig selv, kan du få en tatovering hvor som helst. Har du nogensinde tænkt på at få kno tatoveringer? Nå, behøver du ikke at bære ringe eller bånd til at se elegant, er kno tatoveringer en fantastisk måde at gøre en stil erklæring. Da dette tatovering ikke vil blive skjult under tøjet og er meget synlig, skal udvælgelse af design eller de bogstaver, tages alvorligt. Så er det tilrådeligt at gøre lidt forskning, før du oplyse tatovør om det design, du ønsker at være ætset eller sværtet på din knoer. Læs mere om tatovering bogstaver stilarter og designs.
Håndbøjle Tatoveringer – Ideer
Når det kommer til idéer og design omkring skank tatoveringer, husk du nødt til at holde størrelsen af ??tatoveringer i tankerne, da dette tatovering vil være sværtet på et lille område. Grund af denne grund, ved hjælp af en gruppe på otte bogstaver fremstår som en meget populær mulighed. Du kan prøve det kno tatoveringer i form af en kombination af to fire-brev ord som ægte kærlighed, god-luck, frit sjæl, live-livet, rock-roll og walk-høj. Du kan bruge inspirerende ord såsom styrke, sejr, vinder, håber etc. at give dig selv tillid. Da tatoveringer handler om budskaber, så lad din kno tatoveringer være en besked til verden, eller en besked til dig selv. Så hæld dit hjerte ud og tænke på en kno tatovering som en kilde til inspiration.
Hver gang du kigger på din hånd, vil du være i stand til at antænde et håb og overleve i vanskelige tider. Hvis du har en tatovering på din hånd, kan du bruge kno tatoveringer som en udvidelse af de større tatovering. Du kan få dit navn eller kaldenavn tatoveret på knoerne, eller hvis der er en særlig person i dit liv, du kunne få hans / hendes navn tatoveret på knoerne. Men du skal huske, at du skal få din stavemåder højre. Hvis du ikke ønsker at have bogstaver på knoerne, kan du prøve forskellige designs eller mønstre. Læs mere på populære tatovering design.
Kno Tatoveringer til piger, Bogstavernes er den mest almindelige form for en kno tatovering. Unge piger kan også prøve en kombination af fire brev ord. Tilføjelse farver og andre designelementer til bogstaverne kunne afprøves. Piger, kan du bruge blomster mønstre, sommerfugle, frugter, hjerter og mange af disse søde mønstre tatoveret på deres knoer for at få et feminint touch. Brug dekorative bogstaver med smukke streger at forskønne din kno tatoveringer. Du kan prøve fire brev ord som glam-dukke, kærlighed-syge, frit fugl, sexy-babe, baby-doll, god pige, og andre sådanne kombination ord som kno tatoveringer. Du behøver ikke at begrænse dig selv til fire brev ord og kan bruge forkortelser så godt, for eksempel, kan glamourøse ændres til glam. Du kan også bare få et enkelt ord tatoveret på knoerne. Læs mere på små tatoveringer til kvinder.
Kno Tatoveringer til mænd; Knuckle tatoveringer til mænd kunne omfatte ord som sidste opkald, glam-rock, spil-over, helvede-bøjet, høj-road, nul timer, tuf-kærlighed, synke-, babe-mgnt, blød -core, anti-helten, stor-fyr og så videre. Hvis du får en lille ord tatoveret, kan du kombinere det med små motiver i din smag.
Fyrene, kan du kombinere bogstaverne med animalske tatoveringer som skorpioner, slanger, fugle som ørne eller andet mønster efter eget valg. Du kunne også have de første navne af dine familiemedlemmer skrevet på hver kno. For så vidt angår andre designelementer er bekymret, du bare nødt til at holde dit sind åbent og tænke på de små motiver til dine knoer. Hvis du har en stor tatovering fra dine arme til dine hænder, kan du gøre din kno tatovering en del af dette design. Tatoveringer til mænd kan omfatte sol, stjerner, månen, krydser, eller enhver anden ting du identificerer som en vigtig del af dit liv. Brug en lille størrelse symbol på din smag for din kno tatovering design.
Læs mere på:; Ankelkæde Tattoo Design, armbånd Tattoo Design, jeg håber at læse om kno tatoveringer har allerede fået dig ophidset. Bare slip din kreativitet, når det kommer til udvælgelsen af ??kno tatovering designs. Du kan bruge meningsfuldt bogstaver eller smukke designs til at gøre en stil erklæring med din kno tatoveringer. Vælg en flot design eller ord, der vil altid holde relevans i dit liv. Ophold i stil!

Terrassedøre med indbygget Blinds
Castor Bean
Vinduesviskere Ikke i orden
Vittige kommentarer
Affordable Prom Kjoler
Tyggegummi Fjernelse fra Tøj
Påske Basket Idéer
Kumquat Frugt
Cover Up Tatoveringer
Svamp maleteknikker
Irsk Tattoo Design