Køkkenbordet Options

Køkken bordplader har en betydelig indvirkning på overordnede udseende af dit køkken. Det er en af ??de mest benyttede rum i køkkenet. Skønt det kan fungere som centerpiece af dit køkken bør countertop udformes holde dens funktionelle værdi i tankerne. Køkkenet køkkenbordet, skal være stærk nok til at modstå den konstante brug på samme tid, bør det være i stand til at opretholde sin rene og pæne udseende. Der er scoringer of kitchen countertop valgmuligheder vælge fra. Men det bedste valg bør gøres holde nogle faktorer i tankerne. Den vigtigste kvalitet bekymring er holdbarheden anvendte materiales til countertops. De andre faktorer er varme og vandmodstand, rengøringsvenlighed, vedligeholdelse og omkostninger installation. Her er nogle køkken countertop materiale optioner du kan vælge fra. Læs mere på køkkenbordet ideer.
Solid Surface; Solid overflade køkken bordplader kan være bedst hvis duønsker ett glat og problemfri overfladen ved ett overkommelig pris. Det er lavet ude af støbt plast ligesom polyester, akryl og mineralske fyldstoffer. De er varige og ikke-porøs. De er særdeles modstandsdygtige over for ridser eller andre skader, og de mærker kan slibes væk. Vaske og andre countertop materialer kan integreres oprette en yndefuld linje. Udsparede countertops fås i en bred vifte af farver og designs. Imidlertid kan de få misfarvet ved langvarig udsættelse for varme. De er tilbøjelige til at revne, og skaden ved varme gryder og pander.
Granit; Granit countertops er mest elegante søger countertops og kan fikse op udseendet af dit køkken. Den er lavet af natursten og er varme og vand resistent. Det også scratch og Dent bevis og er immun overfor pletter af olie og citronsaft. Granit bordplader fås i flere farver og forskellige mønstre. Imidlertid, idet dyreste countertop option, de er tunge paa lommerne. Øvrigt når du får dem installeret, ordentlig pleje og vedligeholdelse er påkrævet at holde countertop lignede nye. Det tilrådes at bruge rengøringsmidler, der er specielt fremstillet til granit. Hvis pengene ikke er dit problem, granit countertops er den bedste løsning for dig.
Kvarts, Quartz bordplader, også kaldet manipuleret sten, er lavet af en blanding af naturlige kvarts og harpiks pigmenter og bindemidler. Dette gør det stærk og opretholder udseendet af natursten. These countertops er non porøse og dermed hygiejnisk og let at rengøre. De er varme, knæk og kradsefast og fås i forskellige mønstre og variation af farver. Kvarts bordplader er tunge og skal installeres af en professionel. Hvis du leder en countertop der ligner natursten men med ett ensartet farve, kvarts er en for dig! Læs mere på quartz vs granit bordplader.
Laminat; Laminat bordplader er lavet af krydsfiner eller medium density fiberboard og er belagt med plast. These countertops er holdbare og let rent med sæbe og vand. Det kommer i ett forskellige farver og teksturer. Det er modstandsdygtigt over for vand og pletter, men det er ikke resistent over for varme og kan knække eller ridse. Laminat countertop er én af de mest billig køkkenbordet valgmuligheder. Læs mere om hvordan du installerer laminat bordplade.
Læs mere på:; Sammenligning af Køkken Countertops; Keramisk Fliser for Køkken Countertops; Så disse var nogle køkken countertop valgmuligheder du kan vælge fra. Hver option har sin egen fordele og ulemper. Du kunne også gå for andre typer of kitchen countertops ligesom rustfrit stål, marmor, træ, skifer og fedtsten bordplader afhængig af dit valg. At vælge en, der blander godt med designet af dit køkken og på samme tid, er overkommelig også!

Dark Armhuler
Slidbane Wear Indikator
Pingvin Tatoveringer
Wheel Justering Omkostninger
Papyrus Plant
Funny Pick Up Lines for Girls
Bedste Dato Idéer
Feng Shui Stue
Fotografering Citater og ordsprog
Grout Stain
Workout Music