Kort Moderne Hairstyles

Der var en tid, hvor lange Lokker blev anset for at være fantastisk og helt henrivende. Nu er det tid på kort og zippy hår skal legede af alle – fra berømtheder til pige eller fyr ved siden af, er alle have korte frisurer. Selvfølgelig er det ikke at sige, at sportslige lange hår er uncool eller ikke er trendy. Lange Lokker er lige tillokkende. Men hvis du er grundede over korte moderne frisurer og ønsker et nyt look, godt, kan du prøve en af ??disse! Læs mere om korte frisurer.
Short Moderne frisurer for kvinder
Urolig, Som navnet antyder, denne stil ser ud som om håret er blevet hakket uden ordentlig frisure i tankerne. Men det er egentlig formålet. Dette er en målrettet gøres rodet look og omfatter kun en barberkniv snit lagdelt stil, der kræver ingen ekstra vedligeholdelse. Det er blødt og er lidt pjusket. Selv om dette synes casual, kan det være en reel glamourøse stil, hvis det gøres og udføres korrekt. Læs mere på styling kort hår.
Layered Short Cut med pandehår, Tja, hvis du ikke er helt ind for at miste på din lange Lokker og ikke ønsker at hugge længden en masse, det er for dig. Dette er en lagdelt genvej, men med pandehår, så gør dit hår ser mindre kortere.
Bob Skær; Temmelig veteran blandt frisører, bob skære stadig et af de mest eftertragtede moderne frisurer for piger. Desuden er det svært at sige, hvis det nogensinde kommer til at gå af mode. Hvad der stadig gør dette frisure en af ??de mest trendy dem er den plads det giver for ændringer. Fra lagdelte med asymmetrisk på vinklede nejer, you name it, og det er der. Når du har langt hår, prøv en asymmetrisk look, kombineret med et slagvolumen side pandehår i front og super kort i ryggen. Læs mere på:; Meget kort frisurer for kvinder med kort Haircuts for kvinder; Pixie; Enhver diskussion om korte frisurer vil ikke blive fyldt, uden at drøftelserne om denne frisure. Men hey, vent op! Dette trendy og jazzede frisure er ikke for sarte sjæle piger! Det er en rigtig rigtig kort frisure og dine ansigtstræk er fremhævet som noget med denne stil. Så du behøver at vide om du kan bære det ud, da det kun er for den dristige kvinder. Pleje og vedligeholdelse er minimum, og du kan nøjes med en længde behageligt for dig. Læs mere på tynde korte frisurer.
Short Moderne frisurer til mænd
Caesar Cut, Ah, husk George Clooney i Ocean’s 11 og efterfølgere? Nå, Caesar cut er netop, at man. Snittet er, at starte et kort. I denne stil, er pelsen lagdelte 1 eller 2 inches hele hovedet. Efter snittet er håret børstet frem til at dække panden ved hjælp af tykke eller tynde pandehår, for at tilføje pift til frisure. Dette er ganske almindeligt blandt short moderne frisurer så vidt mænds frisurer er berørt.
Square Black; Bruges kun på bagsiden af ??hovedet, kan det være allieret sig med et par andre frisurer. En lige linie på tværs af nakken anvendes i denne stil, hvor snittet er dybest set en firkantede form. Håret er ikke koniske overhovedet. I virkeligheden er det overladt lang til at fremhæve formen på cut. Det fungerer godt i tandem med besætning klippe, kollegium eller endog flad top.
Taper, Taper refererer til en frisure gøres ved forsigtigt at skære håret ved hjælp af enten neglesaks eller saks, for at skabe en glidende overgang mellem forskellige hårlængder. Det kan gøres på 2 måder – en dramatisk sprød overgang eller en mere flydende og blødere look. Det er en anden stil, der kan kombineres med et par andre.
Faglig / Business Synes minimumsbesætning besvær, vedligeholdelse og ser pæn. Det er hvordan professionelle skæres kan defineres. Det er en traditionel og klassisk klipning og forvisset om, at det aldrig vil gå af mode! In denne nedskæring, håret hakkede længe nok til at blive børstet til siden eller skiltes til siderne og håret har tendens til at nedtrappe en kortere længde som det går tilbage. Det passer næsten alle mænd i næsten alle fag, hvilket gør det endnu mere levedygtig. Læs mere om, hvordan man stil kort hår.
Emo Frisurer, frynser, besætning skåret, tjavset, er nogle mere kortsigtede moderne frisurer fra hinanden form disse, som er temmelig populære. I sidste ende, det hele afhænger af, hvordan du kan bære dem væk og er det foreneligt med formen på dit ansigt.
Så hvilken en vil du vælge, munter nisse eller fed bob? Uanset hvad du vælger, ser godt ud, føles godt!

Leo og Taurus kompatibilitet
Plastic Bag Holder
Bryst Piece Tatoveringer
Party Dress Codes
Konvektion Toastmaskine
Peach Tree Care
Snake Plant
Alder Spot Fjernelse
Pygmy Dato Palm Care
Naturlig skønhed tips
Først Dato Samtale startere