Kræft Woman

En kvinde hvem fødes mellem juni 22 – Juli 22 kaldes en Cancer kvinde. Kræft stjernetegn er det fjerde tegn på Zodiac kalender og er repræsenteret ved en krabbe, hvorfra Cancer kvinde får hende egenskaber. Ligesom krabber er hårde udefra og bløde samt rørstrømsk indefra, kan en Cancer kvinde ser hård til dig, men folk, der kender hende tæt vil vide hvor følsomme og kærlig hun er på hjerte. Dette tegn styres af månen, som også ansvarlig for egenskaber og træk ved den Cancer kvinde. Det er et kendt faktum, at en Cancer kvinde har frygtelige humørsvingninger som falder sammen med voksning og aftagende måne. Alle disse egenskaber Cancer kvinden gør hende venligt og på samme tid en mystisk kvinde. Så hvis du har en Cancer kvinde i dit liv, du burde vide nogle af de vigtige Cancer kvinder egenskaber. Læs mere om egenskaber ved kræft stjernetegn.
Personlighed en Cancer kvinde
Venlige og Omsorg, den Cancer kvinde er attraktiv med store, udtryksfulde øjne. Når det kommer til de særlige kendetegn ved en Cancer kvinde, de bedste egenskaber, der kan definere dette stjernetegn er kærlig og venlig. Folk, der er tæt på Cancer kvinden vil sikkert forstå, når jeg siger, at hun er en omsorgsfuld menneske. Hun kan gøre hvad som helst for at hjælpe sin veninde, som er i problemer. Cancer Kvinden er ganske moderlig og emmer af denne moderlige natur ikke kun over for sine børn, men også mod de andre mennesker tæt på hende. Forståelse en god lytter og besiddertrang er nogle af Cancer kvinden karaktertræk. Læs mere om cancer egenskaber.
Emotionelle og Sensitive; Et andet karakteristisk for Cancer kvinden er at hun er ekstremt følelsesmæssig og følsom. Hendes afgørelser, tanker og handlinger har altid en følelsesmæssig basis for dem. Selvom du måske ikke indser dette træk af Cancerregisteret kvinde, når man møder hende for første gang, når du får at vide hende tættere vil du helt sikkert komme til kende om dette træk af hende. Cancer kvinde kan ikke tage kritik og når en person har såret hende, hun sandsynligvis holde en nag imod ham / hende evigt. Også hun har en god hukommelse, og selvom du har sagt noget, uden egentlig betydning det, hun forventes at tage det på hjerte og blive ømskindet.
Loyale Partnere, den Cancer Kvinden er yderst loyale og er dedikeret til hende partner gang i et forhold. Cancer kvinde kan gøre noget for at gøre sin partner glad, og kan sætte hans interesser og ønsker foran hendes egen. Men når i et forhold, længes Kræftens kvinden for kærlighed og opmærksomhed. Den perfekte partner for Cancer kvinden er den, der forstår hende følelsesmæssige behov og bruser hende med kærlighed og omsorg. Også, at Cancer kvinden er ganske usikker og har brug for en partner, der kan give hende den emotionelle støtte i et parforhold. Cancer kvinde kan have et godt forhold med mænd i dyrekredsen tegn som Taurus, Cancer, Leo, Jomfruen, Fiskene and Stenbukken. Læs mere om Jomfruen mand og kræft kvinde.
Lunefuld og intuitiv, Som jeg sagde tidligere, Kræft kvinde er yderst humørsyg. Der er dage, da hun ville være lige i centrum af en gruppe af venner griner og har det sjovt. Men der er også dage, hvor hun tilbagetog ind i sit shell og nægte at socialisere. Når hun er i en sådan stemning, ikke engang tæt på venner og familiemedlemmer vil kunne nærme sig hende. Det er faktisk ret svært at gætte, hvad der foregår inde i hendes sind. På den anden side er hun meget intuitiv og kan læse tanker af den anden person meget let. Derfor kan kræft kvinden blive kaldt en kval moster, som hun kan lokke folk til at fortælle deres problemer og kan også hjælpe dem med at finde løsninger. Vide mere om Cancer horoskop underskrive.
Du måske gerne læse mere på:; Kræft – The Sign Profil; Cancer Constellation Mythology; Cancer Constellation Facts; Disse er nogle af de træk der kan ses i en Cancer kvinde. Et andet vigtigt punkt om kræft kvinde er, at hun er ganske familie orienteret og vil foretrække at blive hjemme og se efter børnene end at gå og arbejde udenfor. Selvom Kræft kvinde kan være lidt svært at håndtere i en af ??hendes humørsvingninger, skal du huske, at hun er meget kærlig og følsom, og lidt forståelse kan hjælpe dig med at vinde hende og bringe hende tilbage fra hendes shell.

Kampagne Slogans: Ideer til Campaign Slogans
Verbena Plant
Emo Kunst
Brusebad Faucet erstatning
Lip Ringe
Dobbeltseng Dimensioner
Bedste Økologisk Shampoo
Business Dining Etiquette
Etikette Spørgsmål
Dating Profil Eksempler for Mænd
RSVP Etiquette