Kruset hår

Kruset hår kan være fuldstændig irriterende. Administrerende kruset hår er virkelig svært og de også ødelægge dit udseende. Hvordan at slippe af med kruset hår er det eneste du måske vide, om hele tiden, right? Tja, lad mig fortælle dig, at kruset hår ikke er et problem, at du har haft siden fødslen. Det er senere, at dit hår skader på grund af forskellige årsager som fører til krus.
Den mest almindelige årsag til kruset hår er overdreven brug af føntørrer. Sammen med dette, også den konstante brug af barske shampoo, geléer og hårspray bidrager til skaden. Kemisk styling eller hår blegning, kan give dig en vidunderlig look, men senere bare efterlader håret skørt og kruset. Hvis du gør følger styling proceduren med ekstrem hårpleje og give dit hår den nødvendige næring, vil frizz ikke være et alvorligt problem. Tja, hvis dit hår er kruset, og selvfølgelig tør, så her er nogle kruset hår behandlinger, som du kan afprøve.
Holde disse Curls, mens de prøver at træffe krøllet hår lige, mange ender at have det krus. Du senere fortsætte ifører de forskellige kruset frisurer, der fører til ekstreme skader på håret. Kemiske hår glatning, flad strygning, føntørring, alle disse resultatet i kruset hår. Hvis du elsker dine krøller og bære dem som de er, kan du ikke brug for at komme ind i disse og automatisk få kontrol over det krus. Så efter hårvask, i stedet for strygning eller føntørring anvende nogle gel i håret, stykket dine låse med begge hænder og lad dem lufttørre. Smukke krøllede låse absolut se pænt ud. Her er mere om hvordan du håndterer krøllet hår.
Vask dem på den rigtige måde, og de fleste af jer ville være have en vane med at vaske hår hver dag, det er også med en shampoo. Nå, det er den fælles årsag til kruset Haar. Alt du skal gøre er at tilstand, tilstand og tilstand! Stoppe med at bruge shampoo regelmæssigt. En af de kruset hår tip er at vaske hår med koldt vand efterfulgt af anvendelse af en balsam. Skylle det ud og følge med en leave-in balsam. Du kan begrænse anvendelsen af ??shampoo til en gang om ugen.
Forkæl Frizz Hvert gang du vasker hår; behandle dit hår hver gang du vasker dem er den bedste måde at holde krus i skak. En af de ultimative kruset hår retsmidler er at bruge æblecidereddike for hår skylles. Når du vasker hår og kondition dem, skylle det ud med koldt vand. Nu bruge en blanding af 1 / 2 kop æble cider eddike og 2 kopper vand til at give en sidste skylning til dit hår. Eddike hjælper korrekte pH af dit hår, blødgør låsene og er en vidunderlig kruset hår løsning.
Deep Conditioning gang om ugen; Hit håret salonen en gang om ugen og få en dyb konditionerende behandling. Dette er en meget vigtig del af behandlingen af ??kruset hår. Du kan også gøre denne behandling derhjemme ved hjælp af naturlige ingredienser. Tag 3 æggeblommer, 1 kop mayonnaise og 1 / 2 kop olivenolie. Bland godt i en skål og anvende den på hele længden af ??dit hår. Bind dit hår op og sættes på en badehætte. Vent i ca 20-30 minutter og vask af med koldt vand. Sørg for at du ikke shampoo dit hår. It bedst at prøve this kruset hår behandling når du er hjem om dagen eller to, som hår vil se meget fedtet. Vask efter 2 dage med en mild shampoo, efterfulgt af en balsam. Du kan også bruge nogle hår masker til kruset hår en gang om ugen.
Sørg for at følge de førnævnte tips uden at mislykkes. Regelmæssig pleje sammen med de bedste hårplejeprodukter vil helt sikkert hjælpe dig tæmme kruset hår og gøre dem bløde og skinnende. De bedste hilsner,

Sprukken hud
Dobbeltseng Dimensioner
Berømte Romantisk Citater
Funny Voicemail Greetings
Eyeliner Tips og tricks
Tribal Neck Tatoveringer
Plus Size Sommer Kjoler
Paracord armbånd
Gavekort Skabelon
Flydende Eyeliner Tips
Tilstoppede Kloak Line