Kumquat Tree

Kumquat træ med oprindelse i Kina, selv om det nu er almindeligt dyrket i Japan, Sydøstasien og Florida og Californien i USA. De trives i et tropisk klima selvom de kan modstå ekstreme kulde uden skader. They are comparatively short trees and ett full grown kumquat tree attains the height of anywhere between 8 til 15 feet. Tidligere kumquat blev klassificeret under citrus slægten, men i 1915 var det overført til slægten Fortunella. Kumquat træer er meget langsomme til at vokse, og de tage mellem 5 til 7 år at bære frugt. De har sparsom grene med små blanke mørke blade og små gule blomster på samme måde som kalk og citron. Frugten af ??kumquat træ oval en med en lysegul til rødlig appelsinskal. Kødet af kumquat frugt er 3 til 5 segmenter, og det er surt og sødt i smagen. Den mest unikke karakteristisk for kumquat frugten er, at skrælle ligeledes kan spises. Der er forskellige sorter af kumquat træer som Hong Kong vild, marumi, meiwa and nagami. Den mest almindelige form for kumquat-træ er nagami sort og de kan også dyrkes som stueplanter.
Hvordan man Grow en kumquat Tree
Du kan vokse kumquat træ i to måder, enten via podning en stikling fra en anden træet eller fra frø af de kumquat frugt. Da den pode processen ved at plante en stikling fra et træ er meget kompliceret og kræver færdigheder på en professionel gartner, vil vi diskutere, hvordan man dyrker en kumquat træ fra frø. Første købe nogle kumquat frugter og skær frugten i halve. Fjern forsigtigt frø og vask dem i strømmende vand. Pas på at frøene ikke er skadet på nogen måde eller frø vil ikke spire.
Nu forbereder pottemuld af dug det med lidt vand således, at jorden er blød og godt konditioneret. Hvis du planlægger for at få en indendørs kumquat træ, tage en terrakotta potte eller en container og lave et lille hul i bunden for dræning. Læg et stykke porøst materiale, som en brækket mursten stykke til delvis dækning puljen og pakke den med pottemuld. Du kan også forberede en blanding af pottemuld, sphagnum og sand. Nu foretage et lille hul på overfladen af ??jorden og plante ét frø mindst en tomme dybt ned i jorden. Dække området med jorden og derefter dække potten med en plastfolie. Den plastiske wrap vil sikre, at der ikke er tab af fugt fra jorden. Efter 2 til 4 uger vil du se at frøet er spiring. På dette stadium fjerne plast wrap op af gryden og læg den i et solrigt sted. Når din kumquat-træ begynder at gro du måske brug for at overføre det til en større potte. Vand kumquat-træ mindst en gang om ugen og bruger også en god gødning. Beskæring kumquat træer er ikke nødvendigt selvom du kan trimme extra brunch for at bevare sin form.
Læs mere på:; Beholder Havearbejde Planter, potteplanter, Beskæring af Frugt Træer; Selvom du kan dyrke kumquat træ indendørs, må man huske på, at de er dybest set tropiske træer og kræver derfor masser af sollys. Frugten af ??kumquat træ kan nydes helt eller de kan bruges til at lave lækker og pikant marmelade, konserves og slik. De kan også være syltet i salt, så de sidste i længere tid. Nogle almindelige kumquat-træ sygdomme alge blade stedet, fedtet spot og mealybug skadedyrsangreb. Det er vigtigt at følge god kumquat-træ pleje, hvis du ønsker det til at blomstre og nyde dens frugter.

Hjernevridere for voksne
Tree Trimning Omkostninger
Bil Vedligeholdelsesskema
Easter Gave Idéer
Eiffel Tower centerpieces
Christian Citater og ordsprog
Røgdetektor bip
Tør Hårpleje
Echinacea Plant
Eye Lift Cream
Målopnåelse Tips