Labour Bag: Hvad skal Pack

Som forfaldsdagen kommer tættere på, de fleste mødre er sandsynligvis opleve frygt samt spænding. I en sådan sindstilstand, er der visse væsentlige ting, som snart bliver mor ville glemme. En af disse ting er at pakke arbejdsmarkedet posen. De fleste kvinder, især dem, der får deres første barn er ikke sandsynligt, at vide, at mange gange de kan gå ind arbejdskraft meget tidligt fra den dato, der blev givet af deres læge. Så hvis de ikke har pakket deres arbejdskraft tasken, og kan gå ind i arbejdsstyrken uventet, kan de nødt til at gå til hospitalet uden at tage de nødvendige ting. Derfor er det vigtigt at holde arbejdsmarkedet posen klar, når de ankommer til deres ottende måned af graviditeten. Men der er mange kvinder, der får vildrede med, hvad de skal tage med dem, mens går til levering. Så hvis du undrer dig over, at arbejdsmarkedet taske, hvad man skal pakke, her er nogle vigtige ting, du bør vide.
Labour Bag: Hvad skal Pack?
Efter eksperternes opfattelse, er det altid godt at pakke to tasker mens du går til hospitalet for levering. En pose bør indeholde de ting, du skal bruge under fødslen og den anden skal være for de ting, som du ville kræve efter at barnet er født. Så hvis du ønsker at vide, hvad at pakke i en arbejdskonflikt pose, her er listen af ??arbejdskraft taske poster. Læs mere om, hvad der pakke til hospitalet, når der en baby.
Dokumenter fleste hospitaler har nogle papirarbejde, der skal gøres før eller efter fødslen. Derfor bliver du nødt til at tage dit sygesikringskort, identitetskort (billed-id), osv. med dig. Så husk at pakke disse vigtige dokumenter først. En anden ting, som du er nødt til at pakke med disse væsentlige dokumenter er fødslen planen, hvis du har en.
Tøj; Selv om de fleste hospitaler giver deres patienter med kjoler, de kunne bære under fødslen samt under deres ophold på hospitalet efter fødslen, kan du ikke være meget godt med tanken om at bære noget, som ikke er dit eget. Derfor kan du tage din egen nat kjoler eller pyjamas med dig i dit arbejde taske. Men før du pakker nogle, er det vigtigt at tjekke med din hospitalet om, hvorvidt de har en særlig dress code eller ensartede for deres patienter. Sammen med natten kjoler, du også nødt til at tage en badekåbe, tøfler og strømper med dig. Husk også, at det tøj, du tager er løse og komfortable. Læs mere om barsel tøj.
Toiletartikler; andre end tøj, er det også vigtigt at pakke nogle essentielle toiletartikler i din arbejdskraft taske. Den vigtigste ting, du skal have med dig, er din tandbørste og tandpasta. Nogle af de andre personlige ting du bør tage med dig, er børste, kam, shampoo, hår bands, læbepomade, deodorant, osv. Hvis du er vant til at bære kontaktlinser, ville det være bedre at tage briller med dig, da de er mere praktisk under såvel som efter fødslen. Tag en særskilt pose for disse toiletartikler, så det ikke bliver blandet med andre ting.
Ting påkrævet efter levering; Nogle af de vigtigste ting, du skal bruge efter levering er amme bh’er og ammeindlæg. Selvom du ikke kan fodre din baby, er det stadig tilrådeligt at bære amme bh’er med dig, da de hjælper med at give ekstra beskyttelse og støtte til brysterne. Også vil ammeindlæg hjælpe med iblødsætning mælk, der forventes at sive i de første par dage. Bortset fra disse to ting, er det ekstremt vigtigt at foretage moderskab puder. De fleste kvinder oplever barselsflåd eller blødning efter fødslen, som er normalt meget tunge og ikke kan kontrolleres med tamponer. Derfor er det bedst at få nogle moderskab puder i din arbejdskraft taske. Også, at nogle barsel underbukser med dig.
Babytøj og andre poster, bortset fra dit tøj og ting, du også nødt til at bære nogle ting til din nyfødte baby. En meget vigtig ting, som du er nødt til at bære for barnet er en going hjem baby outfit. Bortset fra baby tøj, vil det også være en god idé at foretage nogle onesies, at barnet kunne bære under opholdet på hospitalet. Selv om de fleste hospitaler giver engangs samt klud bleer til baby, hvis du ønsker det, kan du medbringe et par pakker af baby bleer med dig. Hvis det er vinter tid, så glem ikke at foretage nogle vintertøj gerne afsluttes, baby tæpper, uldne huer, trøjer osv. med dig. Det er også nødvendigt at foretage ting som støvletter, der modtager tæpper, strømper, etc. til din baby i dit arbejde taske.
Yderligere Labor Bag Varer
Andre end de ting, der er nævnt ovenfor, er der nogle flere ting, du har at tilføje i din arbejdskraft taske checkliste. Her er nogle af dem. ; Du vil skulle udføre noget tøj og andre toiletartikler til din partner eller den person, hvem der skal bo på hospitalet sammen med dig. ; Glem ikke at tage dit kamera, ekstra batterier og roller i dit arbejde taske. Det vil også være en god idé at foretage en bog om nyfødt baby pleje og en om amning med dig. ; Som hvert øjeblik efter barnets fødsel er en mindeværdig én, vil det være en god idé at medbringe en notesblok eller tidsskrift sammen med en kuglepen / blyant, så du kan lave et notat af nogle vigtige øjeblikke. Nogle mennesker sætter barnet bogen selv til hospitalet. ; Lav en liste over personer, som du ville have til at kalde efter at barnet er født sammen med deres numre. Du vil også nødt til at bære telekort til at foretage langdistance opkald. Andet end dette, vil du også nødt til at bære Fødsler, kuverter og frimærker. , Jeg håber, at alle dine tvivl om arbejdskraft taske, hvad man skal pack er klar med denne artikel. Før du starter pakkeprocessen, gør et hospital arbejdskraft pose tjekliste, så du ikke går glip af væsentlige ting. Planlægge og forberede dit arbejde taske mindst en måned før din forfaldsdatoen vil fritage dig fra uønskede stress under og efter din levering.

Duck Tatoveringer
Hjemkomst Temaer
Urolig Haircuts
Bornholmerur Dele
Sparrow Tattoo Designs
Cracked Feet
Hip Hop Dance Kostumer
Crazy Tattoo Idéer
Udekøkken Idéer
Bryllup Reception Tabel Idéer
Små Star Tatoveringer