Lædermøbler Rengøring Tips

Læder er et holdbart og alsidig stof, der anvendes til fremstilling af en række ting som møbelstof, tøj, sko, tasker, etc. Når det kommer til at have læder møbler i dit hjem, skal du holde det rent og ryddeligt at opretholde skønhed af læderet. Uanset om det er en læder sofa, læder hvilestol eller en læderstol, læder møbler ser smukt, når det er vedligeholdt og rengjort ordentligt. Rengøring læder møbler er meget simpelt, men du skal holde et par ting i tankerne. Hver læder plet skal behandles forskelligt, og derfor bør du være opmærksom på den nøjagtige teknikker til rensning af forskellige pletter på læder. Så er du klar til at lære at rense lædermøbler? Så tag et kig på disse metoder til rengøring lædermøbler derhjemme.
Bedste måde at rense lædermøbler
Selv hvis din lædermøbler ikke bliver plettet, bør du rense din lædermøbler en gang imellem. Dette rengøring hjælper med at opretholde den glans, fjerne kropsolier, snavs og sved på læderet overfladen. Nedenstående er forskellige metoder til rengøring lædermøbler naturligt.
Generel rengøring: Du kan altid gå til rengøring lædermøbler med eddike, når du ønsker at rengøre lædermøbler til almindelig vedligeholdelse. Du skal blot tilføje en del af eddike til to dele af fødevarekvalitet linolie. Bland dem sammen og anvende blandingen på læderet overfladen ved hjælp af en blød klud. Påfør blandingen i en cirkulær bevægelse og lad det på læderet overfladen i 10 minutter. Buff den anvendte blanding ved hjælp af en blød klud og din lædermøbler renses. Læs mere om læder rengøring.
Blæk Pletter: Læder er et absorberende materiale og blæk kan farve læder, hvis du ikke tager en hurtig aktion. Friske pletter af blæk er ganske let at fjerne i forhold til gamle pletter. For fersk blæk kan du forsøge at rense dine lædermøbler med alkohol. Ising et stykke bomuld med alkohol og forsigtigt gnide det over farvede område. Så tør de behandlede læder overflade med en føntørrer sat til minimum.
Fedtpletter: Fedt pletter er oprettet på lædermøbler grund spild af fedtet fødevarer eller ethvert andet stof indeholdende olie. Blotting af olien over læderet overfladen er det første du skal gøre, når din lædermøbler er plettet af fedt. Derefter skal du blot sætte nogle talkum på de farvede område til at absorbere den resterende olie af læder, senere tørres pulver. Må ikke anvendes vand eller anden væske, når lædermøbler er plettet med olie eller andre fedtede stoffer. Nedenstående er nogle tips til rengøring lædermøbler.
Læder Møbler Rengøring Tips, Læder er porøst og sugende og derfor bør du rense den samme, når det bliver farvet. Ellers spildt væske får absorberes i læder og derefter rense bliver meget vanskeligt. ; Undgå at bruge skrappe kemikalier som dem, der indeholder ammoniak, til at rense din lædermøbler. , Mens almindelige rengøring af lædermøbler, altid vakuum læder overflade og støv det hele vejen igennem. ; Ikke holde lædermøbler i direkte sollys eller i nærheden af ??andre varmekilder. ; Forskellige typer af læder kræver forskellige metoder til rengøring. Så sørg for at du bruger den korrekte metode til at rense din lædermøbler. ; Undgå at bruge sadel sæbe og lak til rengøring lædermøbler. ; Vand pletter er meget nemme at fjerne, da vandet fordamper let. Men du behøver ikke bruge føntørrer for fordampning af vand og lad vandet fordampe naturligt. Du kan klappe overfladen tør med en tør klud.; Læs mere på:; lædermøbler Care, Sådan Clean lædermøbler, lædermøbler Vedligeholdelse og rengøring; Det var nogle tips og metoder til rengøring lædermøbler. Det anbefales, at hvis du er uvidende om den korrekte teknikker rengøring lædermøbler, bør du konsultere en ekspert. Læder er et meget luksuriøst materiale, der beriger hjem decor, når du holder det rent og ryddeligt. Held og lykke!

Bedste Jeans til kurvede kvinder
Etikette Regler
Vittig Bemærkninger
Lille Backyard Landskabspleje Idéer
Rosmarin Plant
Bibelske Tatoveringer
Ting at tale om på telefonen
Cool Alarm Clocks
Squeaky Bremser
Wall maling farver – Ideer
Nummerplade Opslag