Laminatgulv Cleaner

I forhold til trægulve, kan træ laminat gulve være billig deal. Det er virkelig nemt at installere og næppe tager nogen tid til pleje og vedligeholdelse. Som et hjem forbedring projekt, som mange boligejere til at installere disse laminatgulve selv. Mens rengøring træ laminatgulve, at få den rigtige rengøringsmateriel er meget afgørende. Findes i næsten alle huse, laminat gulv rengøringsmidler er virkelig nemt at lave. I stedet for at købe dyrt laminatgulv renere fra butikken, ikke hvorfor koge op en opskrift derhjemme. Det er billigere og får det udførte arbejde. Her er en hurtig og nem måde at gøre hjemmelavet laminatgulve rengøringsassistenter og bruge dem til rengøring af gulve.
Hjemmelavet Laminat Floor Cleaner
Følgende er forskellige opskrifter på at gøre gulv rengøringsmidler. Prøv en lille plaster med hver af disse opskrifter og vælge den bedste laminatgulvet rengøringsmiddel til dit hjem.
Ingredienser behov for White eddike, opvaskemiddel, Citronsaft, Ammoniak, sprit, Baby shampoo, Varmt vand; Opskrift # 1 Tag en spand, bland i 1 kop hvid eddike eller 1 kop sprit med 4 kopper varmt vand. Omrøres væsker med en moppe og bruge det som et laminat gulv renere.
Opskrift # 2: I en spand, kombinere 1 kop citronsaft, 2 kopper varmt vand, 2 kopper hvid eddike, og 2 oz af parabol vaskemiddel. Bland det hele ordentligt med en moppe og rense dit trægulv.
Opskrift # 3: Få en spand at blande i ½ kop sprit, 1 tsk opvaskemiddel, og 2 spsk af ammoniak. Bland disse ingredienser sammen og derefter tilsættes 2 ½ kopper varmt vand i den. Tag en moppe og bruge løsningen som træet laminatgulv renere.
Opskrift # 4: Tilføj 2 teskefulde af baby shampoo i med en gallon af varmt vand i spanden. Tag en moppe og vaske den laminerede gulve.
Opskrift # 5: Tag mindst ¼ kop af ammoniak og hvid eddike med 1 spsk opvaskemiddel. Bland det hele sammen i en spand fyldt med 3 kopper varmt vand. Med hjælp fra en moppe, kan du bruge denne renere at vaske dine gulve.
Opskrift # 6: I en spand, fylde lige dele vand og Windex løsning. Rør det med en moppe og rense dit laminatgulve.
Læs mere på:; Hårdttræ Vs Laminatgulv, Laminatgulv, Wood laminatgulv Cleaner
Du har installeret dit laminatgulve, fordi du finder det af høj kvalitet og en økonomisk investering. Gulvene har en færdig glans og glans til dem, som gør hele rummet eller hus mere tiltrækkende. Vedligeholdelse af gulve er ikke en kedelig opgave. Se, hvor nemt det er at anvende træ laminatgulv renere. Læs mere om hvordan du installerer laminat trægulve.
Nødvendige materialer, Varmt vand, spand, tør moppe, sprayflaske, Clean klude, gummihandsker, Broom, Trin # 1: Med en kost, feje gulvet ordentligt indtil der ikke er snavs eller skidt tilbage. Denne måde, mens du tørre med din laminatgulv renere, ikke får noget klistret til moppe og ridse overfladen.
Trin # 2: Tag spanden og lave en batch af laminatgulv renere fra nogen af ??de opskrifter, der er nævnt ovenfor. Hæld væsken i en sprayflaske. Sørg for, at vandet du bruger, er rigtig varmt, og dermed vil du have at bære gummihandsker.
Trin # 3: Spray renere over hele gulvet, og sørg for hver eneste tomme er dækket med det. Når beholderen er tom, skal du udfylde den op igen med nogle flere fra spanden og finish sprøjtning.
Trin # 4: Nu tør moppe skal bruges til at rense gulvet. Arbejd din vej indefra, i nærheden af ??vægge og derefter langsomt styr dine skridt ud. Gå i urets måde og få renere i alle knæk og hjørne.
Trin # 5: Når opsamlingsoverførslen er færdig, lad renere sive ned i gulvet. Efter et stykke tid, buff gulvene med rent klude. Denne teknik vil gøre gulvene skinne som ny. Du kan også placere klude på gulvet og bruge en tør moppe for polering, hvis du ikke ønsker at bruge dine hænder.
Sørg for at bruge de rigtige ingredienser, der er nævnt ovenfor, og ikke foretage nogen udskiftninger. Et laminat gulv renere skal passende beløb til at arbejde på overfladen, så det vil ikke tage glansen af, i stedet for at tilføje det.

Lowlights for Brunetter
Fjernelse Urin Lugt fra Carpet
Monroe piercing
Tilstoppede Bruser Drain
Hjernevridere for voksne
Jødisk Bryllup Traditioner
Pool Aftapning Tips
Fryser Temperatur
Forskellige typer af huse
Navn Tattoo Idéer
Brudekjoler med ærmer