Laser Tattoo Side Effects

Tatoveringer meget almindelige i mainstream kultur, og jeg er, mig selv, en kæmpe kender af tatoveringer og Body Art. Men problemet er, at de unge i dag får meget impulsiv om at få tatoveret og beklagelse senere. Selv om laser tatovering fjernelse findes i dag, det er en meget kostbar procedure. Desuden laser tatovering fjernelse har også visse bivirkninger og risici, der er involveret i det. Laser Tattoo bivirkninger er sjældne og midlertidige dem. Følgende er de laser tatovering fjernelse bivirkninger, som er almindeligt forekommende.
Bivirkninger af Laser Tattoo Removal
Vidste du, at mere end halvdelen af ??de patienter, der går igennem behandlingen af ??Q-switched laser tatovering fjernelse, viser visse forbigående ændringer i pigmentering af normal hud? Sådanne ændringer i hudens pigmentation ikke evigt og bliver løst i 6 til 12 måneder normalt. Dette er en af ??de mest almindeligt forekommende laser tattoo-fjernelse bivirkninger. Du ønsker måske at læse videre tatovering fjernelse muligheder.
Hyper-pigmentering er en af ??de mange laser tatovering fjernelse bivirkninger. It er normalt afhængig af, hvilken type hud patienten har. Hudtyper IV, V og VI er mere tilbøjelige til at lide af hyper-pigmentering som en af ??de laser tatovering fjernelse bivirkninger, uanset de bølgelængder, der anvendes i laser procedure., Hvordan skal man behandle: Anvendelse hydroquinoes og høj solcreme to gange om dagen, vil hjælpe med at løse problemet med hyper pigmentering, inden for en periode på et par måneder. Hos nogle patienter, kan generhvervelse tage længere tid.
Forbigående ændringer i hudens struktur kan også forekomme som et af de laser tatovering fjernelse bivirkninger. Stoflige ændringer er noteret meget lejlighedsvis og er som regel løses inden for et spænd af få måneder. Permanente ændringer i hudens struktur bliver sjældent ses. , Hvordan skal man behandle: Hvis du går efter laser Tattoo og er højst sandsynligt have pigment eller hud tekstur ændringer, bør behandlingen mellemrum, der længere.
Nogle gange, er en blister ofte klaget over som en af ??de laseren tatovering fjernelse bivirkninger. En blisterpakning eller en skorpe er dannet efter laser tatovering fjernelse behandling på det område, der er behandlet ved hjælp af laser stråling. , Hvordan skal man behandle: Det anbefales kraftigt ikke at manipulere med denne hud forandringer. Hvis blister fjernes tidligt, kan det øge chancerne for at udvikle et ar. En patient med en sygehistorie af hypertrofiske ar, skal advaret af sin øgede chancer for ardannelse.
Q-switched laser tatovering fjernelse behandling kan gå i stykker blodkarrene, meget sjældent. Det kan også briste aerosolize væv, der kræver en plastic skjold eller en konisk anordning, således at beskytte laser operatør fra at komme i kontakt med blod og væv. Brug Q-switched lasere kunne meget sjældne tilfælde føre til udvikling af et stort Bulla. Men hvis du følger laser tatovering fjernelse efterbehandling, kan det hjælpe med at minimere risikoen for at udvikle en Bulla og andre negative bivirkninger af laser tatovering fjernelse. Trin som opløftende, hvile-og anvendelse af intermitterende isdannelse indlæg laser tatovering fjernelse, vil minimere risikoen for en Bulla. Her er én ting at huske – sørg for at din laser tattoo-fjernelse Kirurgen overvejer brugen af ??en køleanordning, under hele tatoveringen udsendelsesproceduren.
Mange andre laser tattoo-fjernelse bivirkninger blevet rapporteret, og de fleste af dem var allergiske reaktioner som følge af Q-switched laser tatovering fjernelse metode. Selv om meget sjældne, når yellow cadmium sulfid bliver brugt til at lyse op rødt blæk eller gult blæk en tatovering, kan det medføre en foto allergisk reaktion. De behandlinger til disse foto allergisk laseren tatovering fjernelse bivirkninger omfatter, streng undgåelse af sollys, interlesional steroid injektion eller i nogle tilfælde, fjernelse kirurgisk så godt! Nogle gange, kan orale antihistaminer og anti-inflammatorisk steroider anvendes til behandling af disse allergiske reaktioner tatovering blæk.
Selv er laser Tattoo blevet anmeldt, som guldstandard tattoo metode til fjernelse og er meget sikker, er der visse komplikationer, der måtte opstå under tatoveringen fjernet procedure. Det omfatter chancer for misfarvning af patienterne huden (hypo pigmentering – hvide pletter eller hyper pigmentering – mørke pletter). Der er meget snævre muligheder for paradoksale mørkfarvning, hvor tatoveringen bliver mørkere i stedet for at blive lysere. Nogle gange i en tatovering design, er få farvepigmenter som gul # 7, der er kendt for at bryde ned i giftige og giftige kemikalier i kroppen, når de bliver angrebet af lys. Chancerne for at denne begivenhed er mere, hvis disse tatoveringer er udsat for UV lys eller laser fjernelse, som kan føre til nedbrydning af produkter og disse giftige stoffer kan migrere til patientens nyrer og lever. ; Du kan læse den:; Tattoo Removal Cost; Tattoo Valg; laser Tattoo Udgifter, jeg forsøger ikke at kritisere nogen specifik tatovering fjernelse metoder her. Faktisk er laser tatoveringen metode til fjernelse af en af ??de højeste standard, ud over at være den sikreste tattoo metode til fjernelse i verden. Men du bør være opmærksom på alle de bivirkninger, der kan forekomme i en laser tatovering fjernelse procedure. Hvad du bør tage sig af på det første sted er, ikke får en permanent tatovering bare for dælen af ??det. Være sikker på hvad du vil. Og hvis du allerede har en tatovering, og man er desperat for at slippe af den så hurtigt som muligt ikke bare at få det fjernet uden at gøre en ordentlig forskning. Efter alt, er en grim tatovering bedre end en stor lag pigmenteret eller allergiske hud! Så forskning og gøre noget mere grundig forskning, hvis du planlægger at få din tatovering fjernet. Kontroller, at laser fjernelse kirurg er meget certificeret og erfaring i tattoo-fjernelse og bede ham kontrollere din hud før enhver handling for nogen laser Tattoo bivirkninger, således at hvis der er nogen chancer, kunne de let forebygges og taget hånd af. Pas på dig selv!

Bedste fugtighedscreme til tør hud
Crabgrass Control
Razor Cut Hairstyles
Feminin Tatoveringer
Forskellige typer af huse
Workout Music
Samtale startere med din kæreste
50 års fødselsdag Jokes
Nail Strengthener
Hjemmelavet Dish Sæbe
Kruset hår