Lav vedligeholdelse Garden

Pasning af haver behøver ikke at være tidskrævende snarere det bør være en stressreducerende aktivitet. De, der ønsker at tilbringe mere tid i haver kan gøre det med alle midler. Men, en der forsøger at have et grønt dække, uden at bruge meget tid på havearbejde, bør du læse følgende artikel. De forskellige ideer vedrørende lav vedligeholdelse havearbejde findes i de følgende afsnit.
Lav vedligeholdelse Have; Den bedste måde at starte med lav vedligeholdelse havearbejde er at vælge rigtige slags planter. Hjemmehørende planter er det bedste valg for sådanne haver. Der er mange flere ting at overveje og lave vedligeholdelsesomkostninger haven design ideer nedenfor skulle vise sig at være nyttigt.
Lav vedligeholdelse Have Ideer; Følgende ideer vil hjælpe med at udvikle en smuk, men lav vedligeholdelse haven. ; Valg engen græsser, der er hjemmehørende på din plads, bør være det første valg. Dette skyldes, behøver man ikke klippe these græsser ofte; den indsats der kræves i at opretholde sådanne græsplæner er reduceret til en stor udstrækning. , Den urter, der skal plantes i haven, bør være langsomt voksende i naturen. Disse planter har ikke brug for meget trimning. Kan man plante årlig eller biennaler for tiden, det hjælper med at holde haven grøn. ; Udgravning ud flerårige planter og ukrudt før plantning noget meget vigtigt. Vedligeholdelse af haver dermed bliver let i det lange løb. ; Brug organisk gødning er en praksis fulgt i økologisk havebrug, og er en smart måde at skære ned på udgifter og hyppigheden af ??anvendelsen af ??gødning. ; Organisk gødning er virkelig »økologisk« i den måde, de nære anlæg og opfylder de fleste af deres ernæringsbehov. , Og i de patches / steder haver, hvor sollys næppe når overfladen, er brugen af ??mos stærkt anbefales. ; Man bør tænke om brug af bunddække anlæg, som hjortene ikke vil spise. Nogle af de hjorte-resistente planter, som kan bruges, er nordlige havre, Allegheny vortemælkshør, Bugleweed, Liriope, Blue havre græs, Deadnettle, Krybende myrte, skovmærke, osv. Bioklip er et af de vigtige elementer i lav vedligeholdelse haver. Problemerne i forbindelse med ukrudt og fugt bevaring kan løses med denne praksis. Den del af haven eller området er omfattet af dækningsmateriale forhindrer ukrudt fra blomstrende. Fugt er også bevaret i jorden, hvis overfladen er dækket af dækningsmateriale. ; Hvis man ikke ønsker at bruge dækningsmateriale, non-invasive bunddække er et effektivt alternativ til det. Kan man fjerne ukrudt helt nemt med hjælp af lav vedligeholdelse haveplanter såsom skovmærke, Lamium, Ajuga, timian, pachysandra mv Xeriscaping anlæg har nået betydning i havearbejde som aldrig før. Den praksis xeriscaping indebærer landskabspleje en grund ved at dække det med ‘xeric «eller tørkeresistente planter. Kan man optage tørkeresistente planter i minimal vedligeholdelse haver, skyldes det faktum, at de kræver mindre vand. ; Automatiserede vandingssystemer kan anvendes til græsplæner for at reducere indsatsen i vanding dem. ; Lav vedligeholdelse Have Planer; Planerne for lav vedligeholdelses haver kan udarbejdes ved hjælp af idéer nævnt ovenfor. Bør man altid tænker af mønstre, som ville vise sig at være nyttig på langt sigt. Åbne sengetøj dele af haven bør reduceres. Skal man bruge lav vedligeholdelse anlæg og forsøger at minimere området enårige og biennaler, som kræver vedligeholdelsesopgaver på en regelmæssig basis. Hvis du starter fra bunden, bør haveområdet korrekt graves dvs skal man grave så dybt som muligt. Det hjælper med at fjerne ukrudt ved deres rødder. Problemet med ukrudtsproblemer er således stærkt reduceret.
De forskellige ideer, og oplysninger om udvikling af en lav vedligeholdelse haven præsenteres i artiklen herover. Dem, der ikke har megen tid at passe en have bør nyde godt af de råd givet ovenfor.

Celtic Heart Tattoo
Gipsvæg Tykkelse
Badeværelse Bruser Designs
Bryllup RSVP Etiquette
Tree Trimning Omkostninger
Fake Belly Ringe
Volleyball Quotes
Ørken Plant Life
Updos for lange hår
Dobbelt kedel Stedfortræder
Flower Gardening Tips