Leg Tatoveringer

Ben tatoveringer er en af ??de bedst placerede tatoveringer. Skjule dem når der er behov og viser fra, når den ønskede. Nå, kan du let slid, funky look med et ben tattoo og en mini nederdel. Hvad mere er, du har et række muligheder i form af tatovering design og placering område. Lige fra en lille tatovering indtil en større eller lang tatovering du kan udforske næsten alle de enkelte dele af dette organ kunst på dine ben. Så lad os kigge på de forskellige ben tatovering designs i de følgende afsnit, som du kan overveje, om du ønsker at få en inked.
Ben Tatoveringer til kvinder
Hvis du søger efter ben tatoveringer for kvinder, vil du finde en masse af tatovering designs og forskellige placeringer. Et af de meste populære områder for at få en tatovering for kvinder er foden, i nærheden af ??tæer eller lige under anklen. Normalt fine designs som blomst tatoveringer, mariehøne tatoveringer, sommerfugl tatoveringer og kolibri tatoveringer er valgt af kvinder. In ankel tatovering designs, er vin tatoveringer de mest populære. Vine tatoveringer i kombination med blomster og sommerfugle der almindeligvis anvendes design i anklet tatoveringer til piger. Læs mere på ladybug tatoveringer fods.
Et andet fælles ben tatoveringer for kvinder, er dem, for kalven området. Disse enten omfatte hele kalv område eller bare en del heraf. Kinesiske tegn, keltiske kors eller hjerte tatoveringer er meget foretrækkes design til disse. Celtic sol og halvmånen tatovering design er også perfekt til kalv tatoveringer. Mange går til den populære stammefolk tatoveringer. Desuden er tatoveringer, der dækker benet op til dine knæ eller endda hele benet stolt af piger, specielt med de korte nederdele eller stramme spalte kjoler. Piger generelt vælger de farverige tatoveringer i tilfælde af hel eller halv ben tatoveringer. Delfiner, en af ??de feminine tattoo designs er en favorit for mange til benet tatoveringer. Kan du også valgte at få ett af de forskellige englen tatovering designs til benene.
Ben Tatoveringer for Mænd
Alle disse fed designs er for mænd. Det være sig en dødningehoved tatovering design eller en pigtråd tatovering, disse er varme favorit af mænd. Disse ser godt ud på kalv eller området over anklerne. Tribal ben tatoveringer er en fave af mange og ser det bedste. Mange gå efter en blanding af tribal designs til at dække selv hele benet. Den keltiske tatoveringer er også populære blandt mænd. Cub tatoveringer og hest tatoveringer er almindeligvis inked af mænd. Foden tatoveringer til mænd, især bestå af hest hoved, en fyldt design eller bare en klassisk beskrivelse af det samme.
En anden populær design til kalv eller halv benet tatoveringer er Tiger tatovering designs. Some er disse jazzifiserede med farver, mens nogle elsker den sorte skitserede design. Tja, de fleste af benet tatoveringer for mænd udført i sort blæk eller en ensfarvet blæk. Farverige tatoveringer passer bedst til kvinder, men nogle mænd også gå for dem også. Mænd skal begrænse brugen af ??farver i et design og sørge for at lyse og dristige farver som orange og blå bruges. Strengt undgå feminine nuancer. En af de populære tatovering design mænd elsker at få sværtet på deres ben flammen tatovering. Disse er sværtet sort og orange farve og ser ekstremt trendy.
Bortset fra ovennævnte ben tattoo ideer og funky design, kan du udforske mange flere af sådanne valgmuligheder. Bogstaver tatoveringer og stjernetegn tatoveringer er også blandt de bedste tatovering design for mænd og kvinder. Lodret, vandret eller skrå bogstaver designs, alle ser simpelthen fantastisk og unik. Vælg den rigtige design, vælge de rette farver og få det sværtet af din benene.

Raw Mineraler Makeup
Følelsesmæssige Affair
Guest House Floor Planer
Socialisering Process
Car Batteriudskiftning
Termostat Ledningsføring
Kinesisk Drage kostume
Midlertidig Hair Color
Brudepige Gave Idéer
Skælshampoo Anmeldelser
Wise ordsprog