Lightening Hair

Lightening hårfarve er en glimrende måde at gøre dit hår smukt. Den forbedrer også dit look og din personlighed. Hårfarve og hydrogenperoxid er de to metoder til hår lysne, hvor kemikalier bliver brugt. Men er forskningsstudier fundet, at lang tids brug af disse kemikalier kan have en skadelig virkning på håret. Af denne grund er flere og flere kvinder søger naturlige hår lettelse løsninger. Desuden er nogle kvinder foretrækker naturlige ingredienser også fordi de er allergiske over for andre kemikalier.
Lightening hår derhjemme
Der er mange komponenter fundet i dit køkkenskab, som kan bruges effektivt at lette hår. Her er et par af disse naturlige opskrifter til losning hår:
Citronsaft: Lightening hår med citronsaft er en meget gammel og populær teknik. As citronsaft er yderst sure i naturen, skal dens koncentrerede form, en lidt hård for dit hår og hovedbund hud. Derfor, skal det fortyndes med lige mængde vand, før du anvender det på håret. Du kan også tilføje en spiseskefuld citronsaft i en gallon varmt vand og vask dit hår med denne blanding hver dag. Når du er bruger citronsaft at lysne håret farve, skal du ikke forvente, at det vil vise den ønskede effekt med det samme. Det tager flere uger før du opdager nogen ændring i hårfarve. Vide mere om lysere håret med citronsaft.
Olive Oil: Olivenolie består af nogle fremragende lyn agenter, der arbejder vidundere på farven på håret. De, der har tørt og ødelagt hår, kan de ikke bruge citronsaft umiddelbart på håret, som det vil udtørre håret yderligere. De kan bruge olivenolie, som det vil fugter håret så godt. Andre kan blande to spsk af olivenolie og en spiseskefuld af citron saft i kop vand og anvende det på håret. Lad olien sidde på håret en halv time og derefter shampoo håret. Hvis du leder for metoder til lettelse hårfarve, så også du kan prøve varm olie behandling med oliven olien til dette formål.
Honning: Håret lettelse egenskaber honning på grund af forekomst af spor af naturligt forekommende brintoverilte i det. Tag en spiseskefuld honning og tilføje det i en kop vand og lad blandingen henstaa i en halv time, så hydrogenperoxid komme ind aktiveret form. Påfør blandingen på dit hår i den form af tykke pels. At opnå den bedste virkning, forlader honning på dit hår natten over. Det vaskes næste morgen. For at fremskynde lettelse proces, sidde under solen i længere tid med honning på håret, og derefter vaske.
Kamille Blomster: Dette er endnu et meget gammel teknik til lettelse hår naturligt. Du kan købe kamille blomster fra den lokale helsekost butikker. Må ikke gå for kamille te som den måtte have andre urter indhold og du kan ikke få den slags effekt, som du forventer af den. Tag en kop kamille blomster og kog dem i to kopper vand for halv en time. Brug denne løgnehistorie til at vaske dit hår hver dag indtil dit hår bliver lettet. For en bedre resultat, kan du opløse en teskefuld bagepulver i blandingen.
Finde mere på:; Lysere hår Naturligvis; Sådan lysere hår Naturligvis, Home Retsmidler for at lette dit hår; Effekten af ??naturlige hår lighteners omtales i denne artikel vil være forskellig på hver enkelt. Så det er tilrådeligt, at du udfører ett lappetest i et par hårstrå nær nakken. Hvis du kan lide den virkning, derefter bruge denne ingrediens til losning hår. Når du har nået de ønskede hårfarve, skal du fortsat at bruge dem to gange om måneden for at bevare effekten konsekvent. På ethvert tidspunkt, hvis du har lyst til at gå tilbage til din naturlige hårfarve, stoppe med at bruge dem, og inden for de næste par måneder din naturlige hårfarve vil vende tilbage.

Hydrangea Bryllup centerpieces
Påske Salmer
Banket rhus
Kælder Farver
Fransk Etiquette
Brandmand Tatoveringer
Tørretumbler ikke tørre tøj
Paint Over paneler
Sjove ting at sige
Kornel Flower
Montering tv over Pejs