Lille køkken makeovers

De fleste kvinder ville simpelthen elske det, hvis deres køkkener var rummelige, med masser af plads til opbevaring og veludstyrede med alle de verdensklasse faciliteter. Selv om nogle kvinder er faktisk heldig at få alle, hvad de vil, men de fleste af os må nøjes med, hvad lidt vi har. Klart. Helt forkert. Selv små køkkener, kan se ud som rummelige og føles så komfortabel som enhver stort køkken. Alt hvad man behøver, er nogle virkelig nyskabende og kreative lille køkken makeover ideer. Interesseret i at vide et par af dem? Hvis ja, er under nogle virkelig nyttige tips og ideer til lille køkken makeovers. Læs mere på køkken remodeling.
Tips om Lille køkken makeovers
Slippe af med Clutter
Den første ting, du skal gøre er at slippe af med alle de ting, der ikke er behov for i køkkenet. Jeg har set kvinder lagrer deres mail, vaskeri, selv nogle gamle tøj i deres køkkener. Hvis dette er tilfældet, skal du slippe af med alle sådanne ekstra ting og bruge din kitchen kun til madlavning.
Planlæg Layout
Når du har alle de unødvendige ting ud af dit køkken, fokus på at designe køkkenet på en sådan måde, at den ikke kun efterlader en masse åbne rum, men er også praktisk. Et god måde at gøre det er at vælge en trekantet model til dit køkken, hvorefter ovnen, vask og køleskab er sat meget tæt på hinanden, hvilket sparer en masse af din tid, mens du arbejder i køkkenet. Mens udformningen af ??layoutet, omfatter et mindre køkken ø, kan rulles tilbage til et skab, da det vil spare en masse plads. Læs mere på køkken designs.
Buy Sleek Appliances
Når der går i for lille køkken makeovers, omfatter kun slanke køkkenmaskiner, som indtager en langt mindre plads. Kan du overveje at have innovative apparater, såsom pint størrelse mikrobølger, der er til rådighed i markedet, i stedet for den regelmæssige større dem. For små køkkener, vælge ett komfur, som netop to brændere, stedet for fire og rækkende i for en enkelt, multi purpose vasken er en god idé.
Går ind for Bygget i Storage
Anden nyttig ide til lille køkken makeovers er at vælge bygget i opbevaring især hvis du har en meget begrænset plads. Du kan have indbygget plads til alle dine køkkenmaskiner, såsom køleskab, ovn, mikroovn, osv. Læs mere på køkken ideer til små køkkener.
Udnyt vægpladsen
Til opbevaring af forskellige ting i køkkenet, kan du bruge væg plads. Sæt nogle stativer på væggen eller blot bore nogle søm, og du kan hænge alt, lige fra bestik til frugt kurve på væggene.
Kreativt køkken Dekoration
Lille køkken makeovers vil være ufuldstændige uden nogle kreativt køkken udsmykning. Vidste du at male køkkenet i lyse farve vil automatisk give det en meget rummelig og luftig føler? Det, og gerne vælger farver som hvid, eller lys blå eller nogen anden pastel nuance. Også, at holde den samme farve til dit køkkenskab samt gulve, vil gøre køkkenet fremstå meget mere større end den faktisk er. Hvis du planlægger at have gulvfliser, gå ind for de store virksomheders overlevelse, da de gør køkkenet look rummelige.
Læs mere på:; Køkken Renovering planer Remodeling en lille køkken, et lille køkken Remodeling Idéer; Som du kan se fra ovenstående, alt det lille køkken makeovers kræver, er en lille smule af kreativitet og tænke ud af boksen på din side. Så hvad venter du på? Skrab din hjerne en smule, tilsættes lidt kreativitet og innovation, og du vil helt komme op med en stor lille køkken plan.

Hjemmelavet Wax
Attic Ladder Installation
Dyrkning Lucerne
Flower Gardening Tips
Guest House Floor Planer
Flimrende lys Løg
Berømte Romantisk Citater
Wheel Justering Omkostninger
Weekend Vacation Idéer
Foundation for Fedtet hud
No Sy Puder