Lip Piercing Scar

Lip piercing er en vidunderlig måde at gøre en stil erklæring. Det gør bæreren ser trendy og moderigtigt. Dette er grunden til, at det er så populært blandt de unge. Hvis du har fået din læber gennemboret, skal du have nydt en masse alle påskønnelse og opmærksomhed fra andre. Men du kan ikke benægte en kendsgerning. Det er, at læbe piercing gør du betaler for meget med arret, at det efterlader. Det er meget svært at slippe læbe piercing ar. Men arret gør dit udseende elendigt, når du ikke bruger læben piercing smykker. Det gør du føler dig nede. Du er nødt til at besvare andre, hvordan du fik det, hvad laver du for dets fjernelse, og mange andre lignende spørgsmål fra dine venner. Ingen tvivl om, at betingelsen om at have en læbe piercing ar er meget uønsket. Du bruger en masse tid på at tænke på måder at slippe af med det. Nå, vil du finde nogle relevante oplysninger om fjernelse af læbe piercing ar i den givne konto. Gå igennem det, skal du vælge en indstilling, der passer til dine behov, og komfort og arbejde på det religiøst.
Hvordan at slippe af Lip vedhæng Scar
Som allerede nævnt i denne artikel, at det er svært at lave læbe piercing arret forsvinde helt. Arret ikke falmer helt, fordi det er helt anderledes fra normale ar. Det er ikke den sædvanlige mørke plet på huden, men faktisk et hul på din læbe. Det ser ud som om en lille mængde af huden er forsvundet fra piercing. Fylde hullet med nye hud er virkelig hårdt med almindelige behandlingsmetoder.Den sikre måde at fjerne ar og fyld hullet igen er med indblanding af en hudlæge med speciale i plastikkirurgi. Hudlægen vil fjerne ar og sætte et par sting at justere huden på læben. Arbejde med teknikker, der anvender laser eller cremer sjældent hjælp i læbe piercing ar fjernelse.
Men hvis du lider af læbe piercing arvæv, kan du afprøve nogle hjem retsmidler. Hvis ikke helt fjerne den arvæv, vil disse naturmedicin helt forberedelse til udsendelse ved at skrubbe og andre teknikker. Massere læbe område, der indeholder ar med vitamin A, C eller E olie. Massage med blide bevægelser med fingrene ved hjælp af vitamin olie. Gør det i 1-2 minutter. For at få hurtigt resultat, gør det hver dag før sengetid. Du kan få alle disse vitaminer sammen i naturlig form i shea smør eller kokos smør. Du kan bruge nogen af ??disse smør typer til at massere arret område på dine læber. Enhver af de foreslåede materiale arbejde ved at blødgøre og udglatte kollagen og elastin obligationer i arvæv. Der er nogle andre hjem retsmidler, der ikke kan fjerne læbe piercing ar, men kan hjælpe dig fade sit udseende. Tag en lille skive citron og gnid det på arret læben. Gør det i et minut en gang dagligt. Det vil fjerne mørket omkring piercing. Du kan bruge eddike eller tomatpulp til samme formål.
Læs videre:; Lip Piercing Cost; Lip Piercing infektion Læbe Piercing Care; Ardannelse efter enhver form for piercing er naturligt. Du er nødt til at bære det. Men du kan slippe af med piercing ar med dermatologiske teknikker for sikker. Hvis du finder din læbe piercing ar forstyrre din fysiske udseende, kan du overveje at tage hjælp fra en hudlæge. Forsøger de foreslåede hjem retsmidler kan også give en vis lettelse.

Dorm Bedding
Gardenia Betydning
Tyggegummi Fjernelse fra Tøj
Bil Dent Fjernelse
Rengøring Mouse Ekskrementer
Kort Moderne Hairstyles
Ear Piercing Priser
Dobbeltseng størrelse
Skovle sne Tips
Svamp maleteknikker
Guldfisk Plant