Lip Ringe

Ønsker du at lave en fashion statement ved at få en læbe piercing? Lip piercing har været på mode for ganske engang. Folk fra gammel afrikanske stammer har været iført læbe piercing smykker siden aldre. Det var dengang anså det for at være et symbol på skønhed og det fortsætter med at være så selv nu. Unge simpelthen elsker at flagre deres cool læbe ringe. Markedet er oversvømmet med alle typer af læbe ringe. De, der er bange for at få en læbe piercing kan stoppe bekymrende og slid falske læbe ringe.
Cirkulæret vægtstænger, i fangenskab perle ringe og bolden lukningen læben ringe helt sikkert se meget sanselige, når slidt nær kanten af ??læberne. Du kan også kombinere disse læbe ringe med overlæben piercing. Labret, Lowbret, Madonna eller Medusa stil overlæben piercing kan kombineres med læbe ringe til at gøre en stil erklæring. Læs mere på kroppen smykker – piercing og ikke-piercing smykker.
Typer af Lip Ringe
Hvis du har lavet en fast beslutning om at få en læbe piercing, og du foretrækker læbe ringe til pigge, skal du tjekke ud forskellige typer af læbe ringe, der er tilgængelige på markedet. Læben Ringene er meget efterspurgt, og derfor er producenterne kommer op med innovative og stilfulde design for at imødekomme alles smag. Der er et stort udvalg at vælge imellem. Læben ringe kommer i mange størrelser, farver og materialer.
En 16 gauge lip ring anses for at være en standard eller normal størrelse lip ring. I tilfælde af normale læbe ring er ikke en god pasform, behøver du ikke at bekymre sig, en beløbsstørrelse fra 14 til 20 gauge er til rådighed, og jeg er sikker på at du vil finde en størrelse, der passer dig perfekt. Du kan prøve fangenskab perle ringe, bold lukning ringe eller sømløse lip ringe. I tilfælde af fangenskab perle ringe, er perlen fordybninger og enderne af ringen klikker ind i kløftede perle. I tilfælde af bolden lukningen ringe, i stedet for kløftede perler. Den lidt buede ender af akslen spændet omkring perlen Problemfri læbe ringe er fortløbende ringe og ikke indeholder nogen perler. Disse kan simpelthen være rullet rundt om piercing hullet. De, der ikke ønsker at gå efter de faktiske læbe piercing kan tjekke ud læben klip og falske læbe piercinger. Du kan også beslutte, om du ønsker at bære læbe ringe lavet af guld, sølv, rustfrit stål eller titanium.
Lip Ringe: Designs
Flere designs er tilgængelige på markedet. Du kan afprøve forskellige farver. Tilføje nogle små tilbehør til læbe ringen kan også gøre læben ringene ser awesome. Nogle mennesker foretrækker læbe ringe som har perler eller sten er knyttet til dem. Der er mange attraktive og opsigtsvækkende design til rådighed på markedet. Bolden lukning ringe findes i mange udformninger. Du kan prøve den blå farvet titanium kugle lukning ringe, titan bar lukning ringe eller bold lukning ringe med hæmatit bold. Cobra spole ringe, blackline glat segment ringe og kirurgisk stål bar lukning ringe også se cool. Du kan også prøve ornamental læbe ringe som har små genstande spændt fra bolden eller baren.
Lip Ringe: Forholdsregler
Selvom du måske være i stand til at foretage en fashion statement ved at bære en læbe ring, er det også vigtigt, at du tager ordentlig pleje for at undgå infektion. Du skal altid huske at få læbe piercing gjort fra en professionel. Lip piercing efterbehandling er et meget vigtigt aspekt, som ikke bør ignoreres. Du skal modstå fristelsen til at rode med din læbe ringe. Du må ikke ryge eller drikke i mindst 15 dage efter at få en læbe ring indsat.
Hold læben ringen ren. Tag 500 ml vand og bring det i kog, tilsæt en teskefuld salt til det og rør indtil saltet er helt bliver opløst. Når vandet køler ned, tage en ren vatpind og dyppe den i saltvand og rens læbe ringen med det. Læben piercing tager normalt omkring 6-10 uger til at helbrede. Hvis du planlægger at ændre læbe ringen, skal du vente indtil piercing helt er helet.
Læs mere på:; Lip Piercing Care; Lip Piercing infektion Håber du har fundet oplysningerne om læben ringe nyttig. Hvis du planlægger at få en læbe piercing gjort, gå til en professionel Piercing Studio. Tag alle forholdsregler, således at læbe ringen ikke bliver inficeret. Så hvad venter du på? Vælg en smuk læbe ring og lave en fashion statement. Ophold i stil!

Hair Highlight Idéer
Bamboo House Plant
Sparsommelig Bryllup Idéer
Fælles ordsprog
Lowlights med lys hår
Dorm Bedding
Funny Romantisk Quotes
Prinsesse Tea Party
Cover Up Tatoveringer
Horse Tattoo Designs
Infunderet Olive Oil