Loftisolering Omkostninger

Varm luft har naturligvis en tendens til at flytte til koldere områder. Loftsrum er det sted, hvor dette varmevekslingen mellem inde luft og udeluft foregår. I mangel af ordentlig isolering, træder den varme luft lækager uden for huset i køligere klima, mens den varme luften udenfor huset på varme dage. Dette varmeveksling kan lægge et voldsomt pres på dit centrale klimaanlæg og til gengæld bruger en masse energi. En god løsning på dette problem ville være at isolere loftet. Ofte, loftsrum er længst sted fra det centrale klimaanlægget. Derfor er det varmere end resten af ??huset. Isolerende loftsrum kan styre de ekstreme temperaturer i loftet og gøre det til et behageligt sted. Nedenfor er en loftisolering omkostninger, som kan variere på grund af flere faktorer. Mere om typer af tag isolering.
Hvordan man beregner omkostningerne ved Isolerende en attisk
Løsfyld glasfiber er den billigste isolerende materiale. Det er også den mest almindeligt anvendte isoleringsmateriale til huse. Andre materialer omfatter cellulose og mineraluld. Cellulose er det mest miljøvenlige løsning og giver høj termisk og akustisk isolering. Batts / rulle isolering er lidt dyrere end løsfyld og kommer i materialer som glasfiber, stenuld og cellulose. Hvis du planlægger at gå til løsfyld isolering, så vil du have en professionel til at fuldføre opgaven. Gennemsnitlig størrelse loftisolering koster omkring USD 300 – USD 600 for denne type isolering. Mere om glasfiber vs cellulose isolering.
R-værdi eller modstand af materialet er en anden faktor, der har indflydelse på loftisolering omkostninger. Jo mere R værdi af materialet, jo mere dens effektivitet ved isolerende. Overflødigt at sige, udgifter til isolering stiger med stigningen i R-værdi. Loftsrum samt høj stige loftet som de i domkirker kræve højere R-værdi end vægge.
Hvis du lejer en entreprenør til at isolere en åben kvist til moderne standarder, er du sandsynligvis til at tilbringe USD 0,50 – USD 2,25 per sq ft Men den ønskede R værdi og det lokale klima vil kunne påvirke disse omkostninger. Således en 800 m² plads du forventes at skallen mellem USD 400 – USD 1800. Hvis du vil gøre det loftisolering, udrulning batting er din eneste mulighed. I dette tilfælde, vil du sandsynligvis tilbringe omkring USD 100 – 500 USD. Igen er loftsrum størrelse, R værdi, udgifter til materialer i dit område, osv. bundet til at påvirke de faktiske omkostninger. Slag isolering til at fylde løsfyld materiale ind i tag, loft eller vægge af loft kan gøres med en professionel hjælp alene. I så fald ville loftisolering pr kvadratmeter være omkring USD 2 – USD 3,50. Således groft skøn for isolering en 1000 m² område ved denne metode er omkring USD 2000 – DKK 3500. Mere om typer af isolering sammenlignet.
Før du går til en isolering job, altid weatherize dit hjem. Kontroller for lækager gennem kviste, ellers din isolering indsats ville være helt spild. Gå gennem de retningslinjer, der er offentliggjort af det amerikanske Department of Energy til sikker og effektiv isolering af dit hjem. Altid placere en isolering job til et ry nytte virksomhed og beder om henvisninger for entreprenører. Nogle elselskaber kan tilbyde rabat på hjemmebane isolering i bestemte tider af året.
At få en præcis loftisolering omkostningsvurdering, kan du bruge en online regnemaskine til rådighed på nogle hjemmesider. Du kan få den korrekte estimat efter de parametre, som du har indsendt.

Rock Chip Reparation
Pick Up Lines, der er sjove
Aften Makeup Ser
Mottoer at leve efter
Tager en pause fra Dating
Træ Stain Farver
Basement Bar Idéer
Styling krøllet hår
Gas Valve erstatning
Generator Omkostninger
Funny Bryllup Sange